Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Costee

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eljött a nagy nap, megszületett az Appleblog új dizájnja. Sokat szívtunk a jelenlegivel, persze nem a megalkotásával, az körülbelül egy órát vett igénybe. De az elmúlt másfél évben nem volt olyan kitartó kommentező, aki ne említette volna meg legalább egyszer, hogy a blog jó, a…..
Az Amazonon felbukkant az Apple új operációs rendszere, előrendeléseket lehet leadni a várva várt hópárducra. Az upgrade 30 dollár, a Family Pack upgrade 50, iWorkkel és iLife-fal 170 dolcsi. A szerver verzió 500 dollár.Pontos időpontot az online bolt sem tud, de szerintük…..
Sokan fanyalogtak, hogy az Apple miniatűr zenelejátszóját csak saját fülhallgatóval lehet használni a spéci irányítási mód miatt. Nekik üzeni a Belkin, hogy augusztus közepére Európában is megkezdik a Headphone Adapter forgalmazását, ami a fülest kiegészíti az Apple-féle…..
A vastag arcbőrrel megáldott klóngyártót lelőni sem lehet, egyszerűen nem érti meg, hogy vége. A legutóbbi hírek szerint kérelmet nyújtott be a bíróságra, hogy lecserélhesse jogi védelmét.Nem tudom, mit ígértek neki a Camara & Sibley ügyvédi irodában, milyen csodával…..
Costee 2009.07.29 13:01:35
Úgy tűnik, minden napra jut egy Apple-tabletes hír, hónapok óta szivárognak a pletykák egy iPodnál nagyobb, MacBooknál kisebb kézikütyüről. Szó volt már szeptemberről, Apple-közeli források legutóbb jövő év elejét említették, most megint szeptember van soron. Állítólag…..
Közeleg az Apple új operációs rendszerének hivatalos premierje, szóval a legújabb bétaverzió már sokat mutat abból, hogy milyen lesz a végleges OS.Hát harmonikus.Már a fejlesztés legelején közölték, hogy a Snow Leopard nem elsősorban az új fícsörökről, hanem olajozott…..
Kezdődik a nyári árfesztivál a Tescóban, jöhetnek az akciós iPod-hamisítványok. A mostani képet Machinak köszönhetjük, aki sas szemmel figyeli a másodlagos minőségű mp3-lejátszókat. A mostani modell társaihoz hasonlóan némi lemaradástól szenved, úgy látszik, hogy a…..
Valahogy mindig kiderül, hogy a több inkább kevesebb. Legalábbis az Apple-nél: aki az erősebb, gyorsabb konfigurációt választja, főleg valamelyik termék első generációjánál, az szívni fog. Most épp a merevlemezek kerültek terítékre: akik a 7200-as fordulatszámú, 500…..
Mindannyian hallottuk már, hogy a Google saját operációs rendszert készít Chrome OS néven, amit elsősorban netbookokba szánnak, legalábbis az első körben. Az ügynek azonban vannak olyan aspektusai, ami a Menlo Park-i cég és a cupertinóiak viszonyára is hatással lesz.Egyes elemzők…..
A pletykák szerint nagyon elmérgesedett a helyzet az Apple és az nVidia között. A SemiAccurate forrásai szerint az Apple már nem szeretne aláírni még 3-4 évet az nVidia csipszetek szállítására.Az ügy állítólag a MacBook Prókba szállított hibás 8600M-es csipszetek miatt indult,…..
Costee 2009.07.03 10:42:15
@Attila1234: Minden mezei PC-ben? Ez így nagyon, de nagyon nem igaz. Én csak szívtam az nVidia chip-ekkel. Mondjuk lehet, hogy Windows-on jól muzsikálnak, de Ubuntu alatt csak szívás van velük :-D
A telóra készült talán legjobb képnézegető progi, a Nokia Photo Browser újabb változata érhető el a mai naptól. Elég sok változtatás történt rajta, ami gyakorlatilag gyorsabbá és szebbé tette a képnézegetést a programmal. Ha valaki nem emlékezne, hogy mi is ez akkor azoknak…..
Érdekes koincidencia (ahogy egy volt tanárom mondaná felállítva a hátamon a szőrt), hogy miközben a Windows 7 nevében egy minden ízében megújult rendszerre utal, miközben Ballmer szavai szerint "egy Vista, csak sokkal jobb", addig a Snow Leopard pont ellenkező irányba tart.…..
Appleblog WWDC 2009 Keynote - Live 2009.06.08 18:00:00
Egy óra múlva kezdődik az idei Apple WWDC keynote-ja, amiben Phil Schiller próbálja majd nekünk elmagyarázni, miért rohadt jó a Snow Leopard és az új iPhone (a neve a pletykák szerint iPhone 3GS). Az utcán kígyóznak a sorok, nyakbaakasztós laptopok zümmögése és jegyzetfüzetek…..
Costee 2009.06.08 18:20:22
ezt nézd meg: store.apple.com/

Én egy kisebb baráti társasággal figyelem a közvetítést, mind macörültek vagyunk :D Zenét egy G3-as iMac szolgáltat, remélem futni fog rajta a Snow Leo :D
A tavaly szeptemberben benyújtott szabadalom szerint legalábbis ezt tervezi az Apple: az ötödik generációs iPod nano érintésérzékeny scroll wheel-je multitouch gesztusokkal is kiegészülne.Eszerint nemcsak a forgatás, hanem a vízszintes balra-jobbra elhúzás is külön értelmet…..
Kajszibarack Ezt 2009.04.26 18:15:10
tiltsd be! ..
Igen, igen, tudom, a dizájn nem a legjobb, aminek köze lehet ahhoz, hogy nagyjából másfél óra alatt készült el 2008. elején. Mivel azóta is ha van szabadidőm, inkább írok, mint tervezek, az Appleblog több mint egy éve ugyanolyan, mint az első nap: van nála szebb is. Cserébe…..
Múlt héten már írtam arról, hogy talán jön az új Zune, most előkerült néhány kétes eredetű kép is, majd kiderül, hogy lesz-e egyáltalán ilyen készülék, és ha lesz, így néz-e majd ki. Mindenesetre a vékony fémház tényleg elegáns, a hátlapba beépített kamera előny az…..
Appleblog Jobs for president! 2009.03.27 14:16:00
Akármilyen oldalról nézzük, nyakunkig ér a szar, ráadásul azt sem lehet tudni, ki lesz két hét múlva a miniszterelnök. Az Index remek kis szavazást indított, amiben mindenféle techguruk közül kell kiválasztani, hogy ki legyen a következő kormányfő. A listán Bill Gates és a…..
Appleblog Létezik új 17-es iMac? 2009.03.21 17:18:00
Emlékszünk, hogy az Apple már egy ideje kinyírta a 17 colos, monitorral egybeépített számítógépét. Azonban az univerzum hatalmas: ha feltételezzük, hogy a Földön kialakulhatott értelmes emberi élet, miért ne feltételeznénk, hogy létezik valahol egy halom 17 colos, az új…..
Nagy nap ez a mai. A társadalmi megállapodás szerint Jézus születését ünnepeljük, hogy a napfordulóba és Mithrász istenbe most ne is menjünk bele. Van azonban valami, ami számunkra még a pannóniai Ízisz-kultusznál is fontosabb: a karácsony szent estéjére időzített, évi rendes…..