Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rocket_girl

3 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régebben már elmondtam, hogy nagyon szeretem az avokádót, egyszerűen úgy, ahogy van. Ezenkívül salátákba szoktam tenni, de ilyen krém formájában most próbáltam ki először. Guacamole receptet már többször, többfélét olvastam, láttam, hogy elég sokféle az elkészítési…..
Régóta vártuk már, hogy elkészüljön az ún. szakító-mix, amelyben minden idők legszebb-legszomorúbb szakítós számait gyűjtik össze nekünk, de arra legvadabb álmainkban sem számítottunk, hogy ennyire szomorú aktualitást kap majd a megjelenés. Kattintsatok, töltsetek,…..
Subba Terézanya, csapjad! 2007.10.10 16:30:00
Akinek nem tetszik ez a zseniális videó, az vegye úgy, hogy így csapunk vissza arra a rengetegszer beküldött gagyi finn-magyar rokonságos bénaságra. Térdre rogyunk, majomkutya egy esernyővel tartom vissza!     Ha valakit érdekelne az eredetije, itt találja...
Odasült a brownie.. A csirke húsa idő előtt szakadt... A leveles tészta nem nyúlt ki...Ja és persze, minek is lenne egy egyetemista lakásában sodrófa? Volt viszont egy jófajta cserszegi fűszeres, még annak idején. Az üvegről letöröltem a port és sodortam a nyújthatalan tésztát.…..
Pár hete elkezdtem dolgozni egy telefontársaságnál, mint tudakozós munkatárs. Azt hiszem otthagyom. Nagyon unalmas. Eleinte még találtam benne örömöt, mikor még ült mellettem valaki, hogy figyelje amit csinálok, de mostanra annyira monotonná vált a dolog, hogy nem szeretném…..
Kezdem a bemutatkozással, mert szeretek bemutatkozni:Rakétalány vagyok, huszonegy éves angol-német szakos bölcsész hallgató.Sok minden érdekel, illetve minden, ami leköti a figyelmemet. Szeretek izébizélni, még ha ez a szó nem is létezik, aki izébizélgetett már, az tudja, mire…..
Subba Teen Princess of the World 2007.06.25 14:32:00
Az egy rendkívül hülye bölcsesség, hogy "a gyerekek nagyon kegyetlenek tudnak lenni". Egyrészt a gyerekek általában tök jó arcok, másrészt pedig aki ilyet mond, az nem látott még komplett idióta szülőt. Most viszont fog, pontosabban az idióta szülőnek azt a…..
Odáig teljesen rendben van, hogy a fiatalok olyan előadókkal tapétázzák ki a szobájuk falát, akiket az idősebbek képtelenek megérteni. Majd kinövik. A német Tokio Hotel mégis különleges eset, hiszen ők azért egy kicsit tényleg furcsán néznek ki. És hogy valaki vegye a…..