Regisztráció Blogot indítok
Adatok
I'm a Ranger!

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
90 A Polip 2009.11.17 23:50:00
Amire mindannyian emlékszünk.  Legendás sorozatokat bemutató sorozatunk első része minden maffiasorozatok ősét, A Polipot mutatja be. A Sopranos szereplői  csak a Keresztapából mernek idézgetni, mert a Polipot ők is az összecsukott ujjaik között…..
Egy cél lebeg előttem évek óta, meg akarom nyerni a 2010-es vancouveri olimpiát Kanada válogatottjával, mondta blogunknak Shannon Szabados. Bár válogatottunk nem jutott ki a téli játékokra, mégis lesz kinek szurkolnunk. A 23 éves magyar származású kapusról másfél éve már…..
A Kongás hiszti óta először érzem úgy, hogy külön posztban kell kezelnem a kommuna érzékenyebb részét, nagyrészt ennek a posztnak a kommentjei indítottak erre. Három témát szeretnék tisztázni egyszer és mindenkorra (mindegyikre vonatkozik, hogy akinek nem inge, ne vegye magára).…..
Visszatértem! Hosszú idő után végre van időm írni egy kicsit és foglalkozni a bloggal. A technikai akadályok nagyrészt elhárultak úgyhogy remélhetőleg visszatérünk hamarosan a régi kerékvágásba. Addig is kiengesztelés gyanánt mindenkinek néhány teljesen új és friss…..
A Fejér Megyei Hírlapra hivatkozva jelezték olvasóink, Hegyi Ádám nem az Alba Volánban folytatja pályafutását. Sokan érdeklődtek, mi igaz ebből, végére jártunk. Megírjuk még, hogy mely három csapat vesz részt az Ocskay Gábor-emléktornán szeptemberben. A magát a válogatott…..
Főleg a szurkolótábor miatt Vasas néven szerepelne a jövőben a Budapest Stars jégkorongcsapata – adta hírül az MTI. A témát kedves olvasónk-szerzőnk, KCs említette először kommentjében, egy szurkolói fórumra hivatkozva. Úgy néz ki, a tervek komolyak, Szabó István, a Bp.…..
Már meg is van a gólösszefoglalónk a magyar válogatott újabb világra szóló győzelméről. Ma este másodszor is játszunk a legyőzöttekkel, Miskolcon hat órakor kezdődik a meccs. ..
Nem fogadta örömmel a válogatott budapesti vereségét a finn sajtó: A legérdekesebb mondat: a finn válogatott számára a magyar eddig legyőzhetetlennek bizonyult. Két kedves kollégánk, FTP és UN Owen szemlézte ki olvasóink számára a lényeget. Micsoda óriásfiaskó, Magyarország…..
Nagy formában van a Carolina. Sorozatban negyedszer is nyertek, a New York Rangerst verték. A Rangers idén először nem playoffos. A Los Angeles újabb győzelmével három pontra megközelítette nyugaton a 8.-az. Kirúgták a Montreal-edző Guy Carbonneau-t. Cam Ward idén ötödször nem…..
Elindult a Sport Tv-n az A csoportos világbajnokság promója, megtaláltuk videómegosztón is a kisfilmet, elég vicces. És rábukkantunk a vizuális ötlet eredetijére is, profiktól meríteni szerintünk nem szégyen, tessenek filmet nézni és mulatni hajtás alatt. ..
Nullára verték a Bostont és a New Jerseyt is. Fontos meccset bukott a NY Rangers, nem kevésbé fontosat nyert a Pittsburgh Penguins. Minnesotában kapott ki a bajnok. A Pittsburgh a nap rangadóján győzött Philadelphiában. A tavalyi két konferenciadöntős, fantasztikus meccset vívott, a…..
Az utolsó harmadban 6 gólt vágott a Dallas, mióta átköltözött Minnesotából a franchise, soha ennyit nem szereztek. Crosby vezérletével nyert a Pittsburgh, Malkin már nyolcvanpontos. Két emberhátrányos gólt is szerzett a New Jersey. Alaposan elverte a Dallas a New York Rangerst,…..
I'm a Ranger! 2009.02.07 19:38:22
A New York Rangers-legenda Adam Graves hallhatatlan lett, mezszáma felkerült a Garden mennyezetére. Ezzel olyan társak mellé került, mint Ed Giacomin, Rod Gilbert, Mike Richter, Mark Messier és Brian Leetch. Nemcsak kiváló játéktudása, hanem a pályán kívül mutatott példás élete is…..
I'm a Ranger! 2009.02.05 15:44:53
@stero: Igazad van.. Kovalev bal kezes jobb szélső.

Én sem nagyon tudom elképzelni, hogy visszavonultatnák a mezét NY-ban. Bár a Rangers draftolta az első körben 91ben, ezzel az első orosz, akit az első körben draftoltak. 99ig ott játszott, majd pár év után még 2 szezont húzott le ott. De szerintem messze nem játszott olyan eredményesen, mint az utóbbi pár évben Montrealban. Vele ellentétben Richter és Leetch megkérdőjelezhetetlen, ott töltötték pályafutásuk jelentős részét, Messier már sztárként érkezett a Garden-be, 5x Stanley győztesként, Graves pedig 10 szezont húzott le, és olvashatjuk a postban is, hogy a pályán kívüli példamutató viselkedéséről és tevékenységéről. Azért ez nem akármi, és a fentebb felsoroltakhoz nem mérhető Kovalev.
A jégkorong-játékvezetők hivatalos honlapja ad tájékoztatást arról, hogy Kovács Béla, a korábbi elnök távozása után hónapokig üres posztot betöltötték. Árkovics kinevezése öt évre szól. Az MJSZ honlapja interjút közölt az új főnökkel. Ebből Kiderül, hogy Árkovics…..
I'm a Ranger! 2009.01.27 15:49:46
@Leo945: Nekem is az egyik tesitanárom volt:DDD A másik meg a szemüveges.. Fú de utáltam azokat a köröket a gödör körül:DDD
I'm a Ranger! 2009.01.27 19:19:23
@Leo945: Igen.. Ahol gödör állott, most szálloda magasodik.. Bár attól még ma is lehet róni körülötte a köröket:DD
Válogatottunk szövetségi kapitánya nagyot zsugorított az eddig 36 fős bő kereten, megnevezte azt a 8 hátvédet és 14 csatárt, akit a 3 kapus mellé vár a hétfői edzőtáborba, ahol már a lettországi olimpiai selejtezőkre készül a csapat. Ezúttal csak Benk András maradt ki a…..
Magyarországon a mini, azaz a 10 éven aluliak és a szupermini, a nyolcnál kisebb korosztályok tornáit új pályabeosztással bonyolította le a Kisstadionban 12 csapatos tornát szervező MAC. 33 százalékkal megnövelték a pálya hasznos felületét, az ötletet Németországban…..
Hétfőn edzés közben súlyos szemsérülést szenvedett a Dab.Docler csapatkapitánya. Szilassy Zoltánt a budapesti szemklinikára szállították, a műtét utáni hetet ott tölti. Telefonon értük el. Jelezte, éppen csöpögtetik szervezetébe az infúziót, úgyhogy…..
A hátralévő 20 alapszakaszmeccsen 20 pontot vár új amerikai csatárától az Alba Volán vezetése - olvastuk a klub honlapján. Jason Guerriero 27 éves, AHL-es és finn élvonalbeli múltja van, a meccsenkénti 1 pontos átlagot a statisztikák szerint utoljára az NCAA-ben teljesítette.…..
Javában zajlik a szavaztatás az 57. All Star-gálára. De mi egyelőre nem a döntéshozatal állásával foglalkozunk, hanem a korábbi gálákkal. Sorozatot indítunk, érdekes történetek közt szemezgetünk. És már megint új szerzőt avatunk, fogadják szeretettel. Kezdjük a hőskorral.…..