Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balOoOx

57 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez is egyike azoknak a játékoknak, ahol csak akkor tudod meg igazán, hogy mitől rossz, ha te is kipróbálod. Félek, hogy nézve annyira nem érződik a mérhetetlen értelmetlensége, szóval bízzatok meg bennem. Vagy csak nézzétek meg a Gamespot 2 pontos értékelését. És megint…..
LoL dolgok blogja Szünet 2008.10.12 10:38:16
Kicsit szünetel a blog mivel megint kevesen nézik,kevés a komment.Ha lesz több komment a bejegyzésekhez akkor majd folytatom...
LoL dolgok blogja Német kisgyerek 2008.10.07 14:52:08
Hűűűű de mérges valaki...A következő videóhoz halkísátok le a hangszórót.Ez a kisgyerek az epilepszia áldozata lett,de az is lehet hogy csak súlyosan értelmi fogyatékos mindenesetre elég pszihopata.Fáj nézni... ..
balOoOx 2008.10.07 14:53:18
    Megérkeztek a Celebek.Az első nap alkalmából kaptak kaját+ajándék bort.Azonban a nehézségek máris megkezdődtek.Mivel Mariann ütemtelen és borzalmasan idegesítő horkolása nem hagyta Somát aludni.Kíváncsian várjuk a folytatást...:)..
A kovbojok újabb kedves fülbemászó dalocskája egy kedves úriemberről,Rejsz felügyelőről. ..
LoL dolgok blogja A nap LoL-ja! 2008.10.03 13:57:48
Top 10 utolsó mondat:10:Süsü, hisz te seggrészeg vagy! Lehelj csak rám9:Ennek a kialudt tűzhányónak a kráterénél...8:Képzeljétek, ötösöm lett a lottón, és nálam van a nyeremény...7:Tengeralattjáró kapitánya: -Ki volt az a hülye, aki szellőztetett?6:-Ne félj,tutira a…..
balOoOx 2008.10.03 15:26:33
Új műsor indul az Rtl klub-on ahol kedvenc sztárjaink és Győzike (:D) megmutatják mit összebénáznak,azért hogy a nézőket megnevettessék.Kíváncsian várjuk az új sorozatot ahol többek között az ország barmai megmutatják hogy csinálnak magukból még nagyobb hülyét.(ami…..
Ennyi aberrált pöcsfejűt egyhelyen ritkán látsz.Tisztelet a kívételnek...(Tokio Hotel világnap,No thanx koncert,) Edit:lehúztam hogy ne sértődjenek be az TinyGirl-ök...
Szőke nő a lottózóban: - Ez milyen játék ? - El kell találni 5 számot... - És milyen messziről?- Hogyan lehet elsüllyeszteni egy szőke nőkkel teli tengeralattjárót? - ??? - Kopogj be!- Miért nem cseréli ki a szőke nő az akvárium vizét? - Mert azt várja, hogy a halak megigyák…..
A méltán hírhedt híres kovbojok egy újabb nevettető klipje. ..
LoL dolgok blogja Windows dal 2008.09.25 18:12:39
Én elmentem a vásárba fél pénzzel, Windowst vettem másolt CD-n fél pénzzel, Windows mondja Kék Halál, Kárikittyom büdös windows, mégis van egy fél pénzem. Visszamentem a vásárba fél pénzzel, Megkerestem a zugárust fél pénzzel, Árus mondja: "Kell ápdét!"…..
LoL dolgok blogja Rihanna világnap 2008.09.23 15:34:51
Rihanna nem akarta elhinni, mikor először meghallotta, hogy Barbadoson Nemzeti Ünnepet tartanak tiszteletére. Hát ezen mi sem csodálkozunk, mert ez valóban nem kis megtiszteltetés. Február 21-e, mostantól Rihanna Nemzeti Ünnep Barbadoson.      (de minek?!?!?!) Nos ez…..
LoL dolgok blogja kovbojok-kakadal 2008.09.22 18:00:36
A Kovbojok szarról szóló étvágygerjesztő dala.Evés után nézd meg! :D ..
Úgy látom valakinek már megint több szabadideje volt a kelleténél ;).   ..
Nos,még mindig köszi a kommenteket.Sokan a napiszarhoz hasonlítjátok a honlapot.Ez nagyrészben megtiszteltetés hiszen a napiszar.oldal.info egy istenverte LoL honlap . De eszem ágában sincs őket utánozni,viszont ők ösztönöztek hogy ezt a blogot csináljam hogy egyszer majd olyan jó…..
balOoOx 2008.09.21 21:15:17
LoL dolgok blogja Virtual tuning 2008.09.21 19:44:00
Érdekel hogyan varázsolhatsz ebből az autóból is egy igazi szépséget?Egyszerű photosoppal!Egy kis tudás és máris úgy feltuningolhatod hogy csak na!Ebben segít neked a barátom "sparka" virtuális autótuning honlapja!Nézz fel ide ha érdekel a dolog,ha nem érdekel akkor is…..
Emo honlap ahol mindent megtudhatsz az EMO kórról. Tovább az EMO-hoz..
Az emo vírus nem csak emberekre állatokra is veszélyes.Valamint több embernek felkeltette a figyelmét az EMONEVELDE ezért akit érdekel az jöjjön erre a címre emogochi.eu .és végül a nap Nikes LoOoL-JA. ..
Úgylátom a kis bejegyzésem (ez) nem hiába volt.Egyre több látogató jön..már naponta van komment és úgy látom volt értelme ezt a blogot elkészíteni és foglalkozni vele. Egyszóval nagyon KÖSZÖNÖM: balOoOx..
Ki az a beteg állat akinek ilyen ötletei vannak? He :) ..
Télen vigyázni kell a sportokkal,különben könnyen baleset lehet a vége.   ..
- Móni vagyok, 15 éve használok Calgon-t, ami eddig 435.132 forintomba került! - Sára vagyok, szarok én a Calgonra, inkább háromévente veszek egy új fűtőszálat 4000 forintért.....
LoL dolgok blogja Szavazzá! 2008.09.18 21:54:10
Mostantól lehet szavazni arra milyen az oldal! Jobb oldalon lent megtalálod a szavazást...
LoL dolgok blogja Microsoft ima 2008.09.18 20:13:24
Miatyánk Microsoft, aki a merevlemezen vagy, szenteltessék meg a te Windowsod, jöjjön el a te frissítésed, legyen meg a javítókészleted, miképpen a Windowson, azonképpen az Officeban is. Mindennapi MSNünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg a mi kalózmásolatainkat, miképpen mi is…..