Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ply

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Japán az ellentétek országa, ahol a hagyományos és a modern békésen megfér egymás mellett, sőt kiegészíti egymást” – szól minden ismeretterjesztő film bevezetése erről a távoli országról… és ez teljesen igaz. Először is három elképesztő dolgot szeretnék…..
Nem túlzás, a tavalyi év első felében a Gee folyt még a csapból is Koreában. Megkockáztatom, a vízumigénylő lapját csak annak pecsételik le a jövőben, aki képes leírni (hangullal!) a dalszöveget. A Gee és a Girls' Generation/SNSD ismerete nélkül be se engedik talán már az…..
Ply 2010.03.13 21:15:37
B-oldal TOP5 Platón klip EVÖR 2009.10.17 08:00:00
Régebbi olvasóink ne nézzenek furcsán, a B-oldal eddig se merült el az ógörög filozófia bugyraiban, most sem fog, aki csak most tévedt ide, az se rettenjen el, nem fogunk okoskodni, azt meghagyjuk másnak. Olyan klipekről lesz szó, amik valami platón játszódnak (vonat nem számít,…..
Webisztán OK? 2008.09.24 11:48:00
Mélyen lehangoló az Ars Technicában tegnap ismertetett kutatás, mely szerint sok netező még a teljesen egyértelműen rosszindulatú popupokra is rákattint. Vagy egyszerűen csak arrébb tolja a böngészőablak elől. Utána interjúztak is a tesztalanyokkal, és az derült ki,…..