Regisztráció Blogot indítok
Adatok
varju23

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt sejteni lehetett, hogy Emesének a Budapest Bank előbb-utóbb valóban megköszöni, hiszen a karakter olyannyira rátelepedett már a bank reklámjaira, hogy szinte nem is hagyott másnak helyet. Emeséhez kapcsolható poénokat szerintem bárki tud mondani, de azt, hogy az adott reklám…..
"csak annyi volt hogy összeszedte disco-ban lefektette és többet nem látták egymást állítja ő!" CSAK???3 és fél év után kijelentette a pasim hogy lefeküdt egy nővel és terhes is lett a lány hogy kitől azt nem tudni! Egy biztos már 3 hónapos terhes! Sír és könyörög…..
Figyelem, kifejezetten 18 éven felülieknek szóló, ocsmány történet! A következő sztori TELJESEN hihetetlen, és pont ezért kezdek hinni benne, mert biztos rá lehet találni ilyen beteg emberekre. Sőt még levelet is írtam a szerzőnek, aki megerősítette. De hogy valaki a kutyáját…..
A címben található trágár utalásért (golfos) én kérek elnézést.Bevallom, amikor megkaptam Juci első mailjét, elfogott a kétség, hogy nem urban legend-e a "Tigris Erdő" fordítás (igen, Tiger Woods-ról van szó). Aztán úgy döntöttem, hogy ha mástól nem kérek precíz…..