Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stofi82

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedveseim, Nézem, nézem, konstatálom, alakulunk, mint púpos gyerek a prés alatt, lesz is ebből blog-oscaros alkotás, nem kérdés.Az olcsóság mindig jól jön, lássuk be, mindig van hóvége, és lássuk be, az idei válság is csak rajtunk segít. No,de térjünk a…..
Stofi82 2011.11.22 07:03:51
Miki tanul Floridában Miami 2009.10.06 04:29:00
Miami túránknak 2 fő célja volt: egyrészt Ádámmal találkozni Boca Ratonban, másrészt szétnézni Miamiban. Szombat reggel korán elindultunk, haladtunk is rendesen. Persze elkövettem azt a hibát, hogy beprogramoztam a GPS-be az útba eső GAP Outlet címét. Brig természetesen megálljt…..
Stofi82 2009.11.06 15:12:14
No, jegyzetelgetek, mert január vége felé én is megyek Miamiba (szóljatok, ha kell valamit vinni, összefuthatunk). A city hall-t már tutira kiveszem a programból, a kubai negyedet viszont bevállalom.

Az a
b@szott nagy hajó, bizony egy Carnival hajó (a kéményről lehet őket megismerni a legjobban). Az eredeti képen, ha kinagyítod, és azt olvasod, hogy Carnival Liberty, akkor kb. olyan messze voltál a bátyámtól, mint a kép tanulsága szerint a hajótól. Ugyanis a hőn szeretett testvérem azon a gályán rabszolgáskodik. :) több mint 3000 utas és több mint 1000 fő személyzet hihetetlen monstrum, és még nem is a legnagyobb.
De először egy rövid megemlékezés: ma egy hónapja, hogy eljöttünk otthonról. Egy hónapja nem volt rajtam hosszúnadrág. Egy hónapja melegem van. Egy hónap alatt annyi szar kaját ettem, mint otthon egy év alatt (nem Brig főztjére gondoltam). Egy hónapja nem ittam normális…..
Ja igen, a kerékpár. Hamarosan be kell szerezni a kerékpárokat is. Az campus egész területén engedéllyel lehet csak parkolni. Ezt mindenki – attól függően, hogy mi a státusza – megvásárolhatja. Nekem egy évre kb 150 pénz lenne. Van nyilvános parkoló is, 45 perc 1 pénz,…..