Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pupak

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán még nem késő bedobni ezt a topikot. A szakdolgozó-szezon fölpörgésével igen sokan találnak meg bennünket a témájukkal. Igyekszünk mindenkinek segíteni, még ha picit unalmas is tizenhetedjére elmondani ugyanazt, amit amúgy már sokszor elmondtunk, leírtunk. De bírjuk, akkor…..
Minősített naiv ügyfél egy pizzarendelés 25 perces késése miatt volt képes többoldalas levelet írni, illetve vissza is küldette a pizzát, annyira túlgyorsult a nagy várakozásban. Ugyanezzel a lendülettel le is hazugozta a pizzafutárt, aki állítólag tankolni ment előbb az étel…..
pupak 2008.09.12 14:09:02
Hm, elég érdekes egy ilyen levelet itt olvasni... Persze minden embernek más az értékrendszere, na de ennyire?!
Oké, don pepe, nem a legolcsóbb pizzéria/étterem, de azért nem egy hilton... Ha belegondolna h 1500ért házhoz hozzák az ebédet, amivel szerintem 2 ember minimum jól lakik, nem kell kimozdulnia, csak az ajtót kinyitni, igazán megérthetné, hogy ebből nem ***/****-os szolgáltatást kell várnia.... Minden ember más és más, van aki csak "úgy ahogy" végzi a munkáját, van aki mindent megtesz a legjobbért és a kettő között millió átmenet. De mégis, ki az az ember aki kb. ingyen dolgozik, és a nap 24 órájában jó pofát tud vágni hozzá??? Szerintem nincsenek sokan...
Néhány helyet leszámítva a futár csak a "jattot" kapja, max néhány ezer forintot benzinre, aminek amyúgy a 10szerese megy el arra, DEEEE sokaknak nincs választásuk és napi 500-1000ftért is képesek dolgozni. És mivel az ember érző lény (néha), van, hogy egy pizzafutár is rossz passzban van és saját hibájából, vagy rajta kívülálló okokból nem ér oda valahova időben, vagy esetleg nem egy széles vigyorral hálálkodik, ha elküldik a búsba...
Persze annyiban igaza van, a T. Levélírónak, hogy mindez a pizzéria hibája, aki tkp. "rabszolgákkal" dolgozik, ami gyakran vezethet eladó-vevő konfliktushoz... DE akkor sem a futárt kell hibáztatni, hanem azt aki tényleg tehet róla, merthát egy jót belerúgni az embertársába mindenkinek megy, de KULTURÁLTAN intézni a problémáit már nehéz.!

Hát az is igaz a borravaló is fontos, főképp ha az ember nem csak évente egyszer rendel kaját, és szeretné, hogy ne köpjenek a kajájába kiszállítás előtt.. Ez van, ez mind a Világ hibája... :)

u.i.: nem értem, hogy hogy köthet bele valaki abba, hogy milyen autóval hozzák a kajáját...??:P legyen finom, meg mondjuk meleg, ennél többet nem a gyorséttermekben kell várni.. (talán még a túlzott finomságot sem)