Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Xaxi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Éééés tádáááám! A blog új ruhát kapott az éccaka, de nem csak a külcsín változott, pár apró újdonság is bekerült az oldalsávba: például bôvült a tag-ek listája, hogy jobban tudjatok keresni (lakberendezés, ottakaroklenni, irodalomvisszavág, kitenném stb.), és lett…..
  Néhány nappal ezelött ( pontosabban 8) volt a születésnapom. Ennek kapcsán elég sok minden megfordult a fejemben.Elgondolkodtam például azon, hogy: Nem tudom, meddig lehet ma valakit középkorúnak nevezni? Ha onnan nézzük, hogy a munkában meddig van valakire…..
Munkahelyi (T)error Fiktív Maca 2009.01.23 00:37:00
Ma nem kertelek. Péntek van és vége a hétnek. Olvassátok az aktuális levelet. Holnap még lesz új post.Kedves Despota! Szuper az oldalad! A munkahelyi terror jelenleg nem érint engem, mivel nincs munkahelyem. Ha-ha-ha.  Többdiplomás, több nyelven (valóban) beszélő lány…..
Xaxi 2009.01.23 11:57:39
megsemnyikk@n: "Egyszeru megoldas, huzz el kulfoldre. Nem az ismeretseg szamit, az eszedert vesznek fel es a fonok sem szivat. MOon csak az el jol akinek frankok az ismeretsegei."

TIPP: Ne gyere Spanyolországba! Ugyanez megy itt is.

Amúgy Nemetorszagban annak idejen volt olyan hely ahova azert nem vettek fel, mert munkavallalasi engedély kellett volna nekem, amit a cegnek kellett volna kikernie. Kozoltek, hogy ha meglenne az engedelyem folvennenek, de miutan nincs ez tul nagy adminisztraciot jelentene nekik. Nem titok a ceg neve sem: LAN Chile, az egyik legnagyobb latin légitársaság... :S
Jakarta legjellemzőbb tulajdonsága már a repülőgépről szembetűnik: megdöbbentő  ahogy türkizkék tenger felett haladva egyszer csak jól láthatóan belerepülünk a várost beburkoló szürkésbarna szmogfelhőbe. Landolásunkat követően az egész darmasiswás szervezés…..