Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fröcsi Bácsi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Lófaszt Más a Politika 2010.01.22 08:00:00
Bajban vannak a hozzám hasonló baloldali nézeteket valló szavazók. Sólyom László talán még ma kiírja a választások időpontját, előlünk pedig elfogyott a választható alternatíva. Az MSZP jelenlegi formája leginkább egy kiherélt, műfogával parizeres szendvicséért vicsorgó…..
Fröcsi Bácsi 2010.01.22 10:43:35
@Kismac - Térdileg még rokkant:

Arra a "programra" gondolsz, amely többezer munkanélkülit szülhet (multik ellehetetlenítése)?

Az évente többszázmilliárd forintot az országból kitalicskázó multikra gondolsz, pajtás? Azokért nem lesz kár. Aki csak azért jön ide, mert itt elképesztő mértékű adókedvezményt, és még több állami dotációt kap, az húzzon is el a francba. Ugyanennyi pénz beleölésével, illetve ugyanennyi adókedvezménnyel jóval több munkahelyet teremtenek majd a magyar vállakozók.

"Azoknak az "embereknek" a bagázsára gondolsz, akik likvidálnák azokat, akik nem élnek párkapcsolatban (szinglik)?"

Nyilván tudsz erre vonatkozó kijelentést, vagy programpontot idézni. Hiszen Te nem vagy hazudozó bérfórumozó, vagy hülye droid, aki unalomból retteg a fórumokon a nácifaisztákoktól.

"én biza szívesebben megyek multihoz dolgozni, mert legalább a "látszat" megvan, hogy értékelik a munkámat (pl. juttatások, rugalmasság, tolerancia - másság (!!!!))"

Gratulálok, hogy sikerült egy kiváló középvezetői állást megcsípned egy multinál. Sajnos azonban fel kell világosítsalak, hogy ezen a pocíción alul dolgozik még pártízezer ember ebben az országban multinál. Éhbérért, 10-12 órás műszakokban. Kurvára nem szorulnak arra, hogy Te a bőrfotel mögül kioktasd őket "munkakultúrából". Ami a másságot illeti - ha buzi vagy, a szado-mazót szereted, vagy nyulakkal csinálod, az a MAGÁNÜGYED. Ha számodra fontos, hogy a melóhelyeden EZÉRT szeressenek, akkor menj el egy hasonló bárba dolgozni. Minden más normális helyen ez nem lehet téma. Se pro, se kontra.
Modorosblog Hungarikum 2009.12.19 13:19:00
  -Kellemes hely ez a Zöldlugas, Jancsi bácsi, szeretek ide járni. Rendesek a felszolgálók, jó a konyha is. -Magyar konyha, az már valami! Tudod, miből áll a magyar konyha: zsír, paprika meg panír, ennyi! Hova ez a nagy mellény, amikor a hazai paradicsom vízízű, a…..
Fröcsi Bácsi 2009.12.22 09:52:49
Zseniális poszt!

Egyébként tudni kell az öreg Jancsi bácsiról, hogy '89-ben azért vitte a kenyeret a piros Ladában, de a "román cigányoknak nem kellett". Mivel azóta sem jött rá, hogy sikerült épp a Zsil-völgyébe tévednie a kenyerével, azóta engesztelhetetlenül utálja az erdélyi magyarokat. Persze azért egy, azaz agy darab székely családdal jóba van, akiknek sokat segített "még a Csau alatt", és ezért úgy érzi, nem is lehet számukra nagyobb megtiszteltetés, mint, hogy minden nyáron kiruccan hozzájuk korhelylevest zabálni a kiscsaládddal. Ilyenkor a házigazdák kényszeredett mosollyal hallgatják meg, miért szavazott december 5-én Jancsi bá' akkora NEM-et, hogy átszakadt a papír. "Nem veletek van baj, Mózsikám, de ennek a cigány Orbánnak én nem ikszelem be az IGEN-t, meg, hát én is kisnyugdíjas vagyok, bazmeg, nem kell, hogy ezt a keveset is elvegyék, akik átjönnek."

A kisnyugdíjról egyébiránt tudni kell, hogy másfél és 2 killa között van, hiszen Jancsi bá' minisztériumi osztályvezető-helyettes volt annak idején. Ezt a "szar országot", és ezt "a nyomorult népet" persze utálja, hiszen mi lett volna belőle, ha Nyugatra születik. Ugyanakkor "addig volt jó, így az Öreg (értsd: Kádár) élt, bazmeg, fiacskám, hol tudsz Te egy évben most kétszer nyaralni a Balatonnál?"

Egyébként: ha ez az ország szar hely, akkor pont az ilyen Jancsi bácsiktól igazán szar....
  Az IT-vezetős poszt sikere után Pierre Woodman bedolgozónk újra jelentkezik: ezúttal Próbaemberrel közösen fedezték fel és alkották meg a Modoros vélhetően újabb, nagy népszerűséget kivívó, karizmatikus egyéniségét.   A Kérges   Nyájas Olvasók! A…..
Fröcsi Bácsi 2009.12.15 11:33:13
@Jim: Koncz Gábor valóban, a Kérges mintapéldánya.

Honlapjának mottója a Kérgesek Világszövetségnek lobogóján is jól mutatna: "A bátrak sem élnek örökké, de a gyávák sohasem."

Az alaptípus további tudományos igényű tanulmányozásához elengedhetetlen forrás a kiváló színművész honlapjának tüzetes átböngészése:

www.konczgabor.hu/Kezdolap.html
Fröcsi Bácsi 2009.12.15 11:33:41