Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zolcsi69 (törölt)

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reklámkommentáló backdoor művészünk együtt rezeg a budapesti mindennapokkal, így a "BKV Szakszervezet" nevében hekkelt meg egy Garnier-plakátot. A forma meggyőző, a tartalom demagóg, vagyis ideális tréfa közlekedési sztrájk idejére. Szandee89 így írja le az…..
Minél többen csináljuk, annál biztosabb, hogy elterjed a hír: nem éri meg szabálytalankodni a zebrán! Semmi mást nem csinálunk, csak megpróbáljuk elérni, hogy tudatosodjon az emberekben: a zebra a gyalogosoké. Egy pár alapvető dolog a tovább gomb után, amit MINDENKÉPPEN tartson be…..
Hálás köszönetet rebegük az egykori tévés jósból és legendás távgyógyítóból, kikupált Joshi Bharatért a Tv2-nek, hiszen a kristálygömbök és tarotkártya világából szakállánál fogva előrángatott joviális úr végre az egykori bioponkettesre is elhozta azt a semmihez sem…..
zolcsi69 (törölt) 2009.05.26 11:29:31
Hasonló műsor miatt irtam az ORTT-nek ime a válasz:
A Testület rendszeresen vizsgálja a műsorszolgáltatókat annak megállapítása érdekében, hogy műsorszolgáltatásuk megfelel-e a rádiózásról és televíziózásról szóló 1996. évi I. törvényben (a továbbiakban: Rttv.) foglalt előírásoknak, azonban az Ön által küldött panasszal érdemben kezdeni semmit sem tud. Abban az esetben, ha konkrét műsorszolgáltató meghatározott műsorszámát érintené a kifogása, a Testületnek módjában állna – első lépésként – hatósági ellenőrzés keretében megvizsgálni a beadványban szereplő műsorszámot, és ha az ellenőrzés az Rttv. sérelmét valószínűsítené, közigazgatási eljárás indítására lenne lehetősége.


A fentiekre tekintettel kérem, hogy amennyiben a későbbiekben valamely műsorszámmal kapcsolatban panasszal kíván élni, kifogását konkrétabban fogalmazza meg annak érdekében, hogy a Testület érdemben el tudjon járni a panaszt illetően.


Mindemellett meg kívánom jegyezni, hogy a panaszában megnevezett „Mónika show” című műsorszám több epizódjával kapcsolatban az utóbbi időben nagy számú beadvány érkezett a Testülethez, amely eredményeképpen több esetben is hatósági ellenőrzést, majd közigazgatási eljárást is indított a Műsorszolgáltatóval szemben és az Rttv. kiskorúak védelmére vonatkozó rendelkezéseinek sérelme miatt szankcionálta a Műsorszolgáltatót
Zoltán kiborult azon, hogy minek takarítják gőz- vagyis dupla hókotrós erővel a Hősök tere közepét, az utak helyett. Nem gondolt ugyanis bele, milyen lenne, ha váratlanul megpördülne az Ismeretlen Katona. Jó reggelt mindenkinek ezen a havas reggelen!   Szóval hóhelyzet van.…..
Nem tudjuk mi kell ahhoz, hogy tömött szórakozóhelyen töltse valaki a szilvesztert, de ezt sosem értettük. Nem kellett ehhez még Anna sztorija sem a Radio Cafe bulijáról, ahol a végtelen számú eladott jegy miatt tömegnyomor és sorbanállás várta a szórakozni vágyókat, mosdó…..