Regisztráció Blogot indítok
Adatok
go-mango

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Csúnya gazdagok! 2010.02.03 11:34:00
  Egy 30 milliós ház után 75 ezret kellett volna fizetni. Egy félmilliós Saab vagyonadója: 61 ezer. Vélemények azonos című írásunkról...
Tudják mit? Ez az autó a tipikus autóhasználók 95 százalékának az idő 95 százalékában pont elég, a maradékban sem nyűgös. Ebben a 95 százalékban azt nyújtja, amit egy S80-astól vár az ember. És ha automata lenne a váltója, még matekolni se kéne annyit. Igen, csakis…..
  Legfrissebb ütközési tesztjeit az ADAC 30 km/órával, de biztonsági öv nélkül végezte el. Az eredmény rémisztő. Vélemények az azonos című cikkünkről...
go-mango 2009.01.30 22:57:11
97ben volt egy frontális ütközésem,nem voltam becsatolva,óriási szerencsém volt.A rendőrségi mérések szerint 98km/h jött nekem részegen az isten barma,kivédeni reagálni nem volt idő.De mégis sikerült valahogy olyan volt mintha lelassult volna az idő.A becsapodás előtti pillanatban mint a lassított felvétel jött a kocsi megmarkoltam a kormány bamm egy villanás és megint tök lassan láttam,hogy felrepül és bevágódik a külső sávban jövő autóba.A villanás alatt három helyen eltörtem a kormány ,középen fejjel-koponyacsont törés-a két oldalt értelem szerűen kézzel-nyáron történt karácsonykor még két kézzel nyitottam a csapot és nagyon fájt de nem tört el-a térdemet valamivel szét vágtam olyan volt mint a terminatorban mikor kezd leválni a humanoid réteg-szóval kitámaszthatsz meg kurva jó lehet a reakció időd csak az nagyon kevés az övhöz képest.Azóta kötöm magam rendesen hátúl is ha oda kerülök.Aki 30 cal fának megy barom és nem hiszem,hogy semmi baja nem lett,de jól hangzik.Én egy kombi Passattal voltam a szélvédőnél kezdődött az autó amikor kiszálltam-az ajtók nyiltak !!!-a kocsi összeomlott a vissza csukott első ajtó félig takarta a hátsót.A kaszkadör egy kispolákkal volt az ütközéstől kinyilt atető és kirepült igazából semmi baja nem lett,másnap ébredt annyra részeg volt.Ez a harmadik kerületben a szentendrei uton történt 60 as táblánál normál városi forgalomban.Mindig kell használni az övet!!
Belsőség Így szeresd a Saabod 2008.10.19 09:32:00
2000-ben alapítottam a Saab 900 Klubot, és azóta minden évben, ahogy közeledik az aktuális találkozó nyomasztom a független szervizeket - természetesen egy kis támogatás reményében - hogy jöjjenek a találkozóra mutassák meg magukat, jó lesz az mindannyiunknak. A legtöbb esetben…..
Belsőség Bajban 2008.10.11 08:12:00
Bajban, bizony, hiszen most itt elméletileg meg kéne magyaráznom a címlap-sztoriban elkövetett ömlengést. Nem fogom tudni, elnézést, nem lehet. Pedig esküszöm, elhatároztam, hogy következetes leszek, szépen sorjában, adatokkal spékelve, fotókkal illusztrálva. Mintegy 15 percig…..
Belsőség Kifékeztek, összetört 2008.09.27 08:47:00
Előfordul, hogy az ember kicsit fáradtabban ül motorra a kelleténél, a hőmérő higanyszála is feleslegesen magasra tört azalatt, míg múlatta az órákat, no meg az ismeretlen vasparipa is betörésre vár alatta. Hát bekövetkezik a baj. Egy nappal azután, hogy egy éjjel nagy nehezen…..
Nem tesz jót a közlekedésbiztonságnak, ha az ember a gyönyörű délutáni naplementében grasszál hazafelé a Citroën Nemóval, és ezzel a látvánnyal szembesül.Egy biciklistát. Már a kormány is, amit markol, messze az SUV-k teteje fölé tornyosul, ő maga pedig az első emeleti…..
go-mango 2008.09.20 18:35:38