Regisztráció Blogot indítok
Adatok
:(

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csáp Géza Mennyi is az annyi? 2007.01.15 15:24:00
Nem szívesen lopunk a Színes Bulvár Laptól, Pécsről Budapestre utazva azonban megütötte a szemünket egy cím, amiben azt kürtölték világgá, hogy egymilliárdot kaszált a Nox, vagy valami hasonlót, erre azért felfigyeltünk, kaszinóban jártak, bejött a fekete?Nem, mint…..
:( 2007.01.16 20:34:34
Olyan zenekarokat hasonlitgattok ossze, amiknek az egvilagon semmi koze egymashoz. Az Anima es a Nox peladul teljesen eltero kozonsegnek szol, a Csapda egy harmadik, Pakorol ne is beszeljunk.
Animaek egy jelenseg, vitathatatlan.
Csapdaek erdemeit foljebb mar kitargyaltatok, es jogos, megdolgoztak azert, ahova jutottak, es eloben jatszanak, minden elismeresem.
Nox. Azt hiszem, mind boldogok lehetnenk, ha minden popzenekar legalabb ennyire igenyes ZENEt jatszana, es mindnek olyan hangja lenne mint a Szilvinek (ha igy hivjak).
Pako pedig... haaat... reszemrol mellette annyi szol, hogy amig van aki megfizeti, ahogy valaki mar emlitette, hulye lenne nem elfogadni. Mellesleg szerintem eleg szomoru, hogy van aki ezert fizet.

Aztan. Magyar nota es nepzene nem ugyanaz!!! (De ebbe ne menjunk bele tulsagosan, eleg annyi, hogy nagyon sok, a koztudatban "magyar nota"-kent elo dal valakinek a tollabol szuletett 10-100-150 eve.) Megjegyzem, sok zenesz boldog lenne, ha ugy tudna zenelni barmilyen hangszeren, ahogyan a nepzeneszek, vagy akar a notaenekeseket kisero zenekarok (ahogy Borivo irta foljebb).

De, hogy visszaterjunk az eredeti kerdesre, akinek igazan van hozza tehetsege, az eddig is csinalta, es ezutan is fogja, fuggetlenul attol, hogy lesz, vagy nem lesz multimilliomos belole. Akinek pedig nincs, vagy nem annyi, az meg mindig hagyhatja megcsinalni es eladni magat. Egyetertek Bor Ivoval, szerencsere ezek a sajgajz es bebiszisztersz stilusu vacakok mar nem mergezik olyan mertekben a koztudatot. /Vagy csak nem nezek tevet es nem hallgatok radiot.../ Stilustol, minosegtol es celkozonsegtol fuggetlenul amig van, aki megfizzesse a fellepesi dijakat, legyenek azok akar haromszor ilyen magasak is, addig ugyis mind font lesz a szinpadon, akar tetszik, akar nem.

(Ui.: Azert ezt a lakodalmas rocknak becezgetett undoritosagot tenyleg betilthatnak...)