Regisztráció Blogot indítok
Adatok
toldalék

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem mi vettük észre, Winnie számolt utána a Junkien, hogy valami nem stimmel az RTL Klub tegnap bemutatott "Celeb vagyok, ments ki innen!" című showja körül. Az RTL Klub 10 túlélni akaró celebről beszél, mi viszont csak 9-t számoltunk. Akkor hogyaszongya: Győző, Soma,…..
toldalék 2008.09.12 08:46:48
Itt az ősz, a csatornák versengése megkezdődik a nézők kegyeiért...
Tág fogalom a híresség, sztár szó... Van, aki azt képzeli magáról, hogy sztár, van akiről mi is azt hisszük, hogy az...
Azt hiszem, sokan egyetértenek Velem abban, hogy a kiutazók között vannak olyanok, akik negatív érzéseket keltenek...
De a lényeg az, hogy cirkusz és kenyér kell a népnek, a cirkusz megvolt/meglesz...
Azóta nem tudom igazán jó szemmel nézni ezeket a műsorokat, amióta tudom, hallom, olvasom, hogy sok a megjátszás bennük, nem természetes a viselkedés, kitalációk vannak, hogy a nézettséget növeljék. Utalnék itt Győzike műsoraira, és azt olvastam, a főzőműsorokban is már a csatorna szab meg bizonyos dolgokat...

A kiutazó celebek között vannak olyanok, akiket tisztelek, és vannak olyan emberek,'sztárok', akiket kabaré helyett nézek.
Ugyanis kabarénak tartom, hogy ezekkel a bohóckodásokkal milliókat tesznek zsebre, s utána tele van a sajtó, hogy hány külföldi nyaraláson vettek részt, partik, fényűzés stb.

Ilyenkor elkeserít, hogy szülők nélkül felnőve, harminc év munkaviszony után csak annyira vittem, amennyire... úgy, mint sok-sok ember az országban.
Minden plusz kiadás nyögés, külföldön még soha nem jártam, luxusutazás? -- még egy hét balatoni nyaralásra sem telik újabban, gyerekem diákhitelből tengődik az egyetemen, a gimnáziumba menő kisebbiknek hitelből megvásárolt tankönyv...

Nos, nem tudok jókat derülni ezeken a műsorokon, pedig nekünk készítik...