Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kékharisnya

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Érettségiző Nemzedék 5. 2007.05.21 12:21:00
A múltkori összeállításnál a lelkünk mélyén már reméltük, hogy legyen végre vége, de nagyon úgy tunik, hogy a magyar kamaszokra 18 körül rátör valami megmagyarázhatatlan, megállíthatatlan viccelodési kényszer. Ahogy a mostani eresztést elnézzük, teljesen egyértelmu, hogy…..
Meg a Vegyi Fivérek! Elképesztő, mit meg nem engednek ebben a nagy fene demokráciában! Hogy ezek mind idejöhetnek a Szigetre! Hol van ilyenkor az ifjúságvédelem? Kinek áll ez érdekében? Betlen János olyat tett a tegnapi Napkeltében, amit talán a Pajtás magazin óta senki.…..
kékharisnya 2007.03.31 23:34:08
kékharisnya 2007.04.01 09:20:11
da2-nek

"Árpi is ember, hát megtetszett neki."

Hm. Mélázzunk el kicsit ezen.

Maga valami orvosféle, ha jól értettem, vegyünk hát egy olyan példát.
Tanúja lesz egyszer annak, hogy ez egyik kollégája (legyen 50 fölötti, csak magának:) ) elkövet egy mulatságos, ám jelentéktelen baklövést, pl. összekeveri a vizelet mintát a limonádéjával, és megkóstolja, rossz helyen írja alá a receptet, megbotlik a küszöbben és orra esik a betegek előtt, lehúzott cipzárral közlekedik egy orvoskongresszuson, mittomén.:) Maga is emberből van, és jót röhög a dolgon, sőt a meló utáni sörözésen (ha van ilyen önöknél, helyettesítse be valamivel, ha nincs) jót röhögnek ezen a kollégáival, elmondja otthon is akár, stb.
De vajon kiplakátolja-e a váróteremben? Szellemes, ám az igazsághoz vajmi kevés közű túlzásokkal szenilitásról, rendszeres vizeletivásról, túlfűtött szexualitsáról, a mozgáskoordináció zavarairól értekezve? Ha megteszi, milyen ember maga, és vajon milyen szándékkal teszi? Tudja, valamilyen szándéknak kell lennie, hiszen plakátot készített a baklövésről, és kiragasztgatta őket.
Azok a plakátok ott maradnak a kórház falain. Milyen következményei lehetnek? Hm? Tisztességes dolog ez? Akár az Ön, akár a kórház vezetősége részéről?
Egy olyan „orvos”, aki képes erre, vajon mennyire alkalmas a munkájára, ugyebár emberekkel foglalkozik, hogy mást ne mpndjak? Bármilyen biztos a keze, vagy bármilyen jó diagnózisokat állít fel adott esetben akár? Hm?

Tetszik ez az orvosos példa.:)

Most gondoljon egy olyan orvosra aki rendszeresen a következő módszerrel állítja fel a diagnózisait: ránéz a betegre, megvizsgálja a torkát, egyes súlyosabb esetekben megméri a pulzusát. Ennyi.
Náthánál, torokfájásnál persze bejön. (A náthásak, torokfájósak nagyra is értékelik a munkáját.)
Milyen kórház az, ahol ilyen orvos rendelhet?
Nem inkább a kartonozóban kellene foglalkoztatni?

„100 ilyen van egy nap a TVben”
És?
Akkor az felmentést ad bármi alól is?
Egyébként is, ebben a blogban a sok intelligens kommentelő pajtás folyamatosan a TV színvonaltalanságáról beszél, birka nézőkről,
egalább vegyék már észre, hogy semmiben sem különböznek tőlük.:)


„De könyörgöm, lépjünk tovább. EZ kb 30 kommentes post lett volna, így meg....”
Ugyan, dehogy.
Nincsenek itt 30 kommentes postok.
Lépjünk tovább, OK.

Remélem érthetően fogalmaztam, még reggel van.:)
További jókat.:)





w Régen volt, hogy is volt 2007.03.07 05:00:00
Nem úszom meg ezeket: hogy mit gondolok a webkettőről, meg a személyességet, legalább jelzésértékűen, mert egyébként nem fűlik hozzá a fogam. A direkt önvallomástól lesz blogger a blogger. Legalábbis mondtak nekem ilyet is, de ezt a nevetséges vitát inkább nem folytatjuk.…..
w Fortélyos félelem 2007.02.14 11:30:00
Ki járt jól a WTC-merénylettel? Ki jár jól a Teve utcaival? Veszélyes eszköz a titkosszolgálat. Meg a kalasnyikov is. ..
w Valami Amerika 2007.01.31 03:30:00
Most érdemes visszafogottan spekulálni. Gorka Sebestyén a Klubrádióban kibontotta az új jobboldali párt zászlaját, valamint beígérte, hogy huj-huj-hajrá, két héten belül ők bizony belerobbannak a közéletbe. Szorítkozzunk most csak erre a fellépésre, mivel a felkonferált…..
w Háromszor tagadsz meg engem 2007.01.30 05:00:00
Kádár Jánoson gondolkodott mostanában Gyurcsány Ferenc, szóba is hozza írásban és tévében. Nagyon helyesen tette. Aki politikusnak áll, annak fel kell tennie ilyen kérdéseket magában, és meg kell válaszolni, felelősen, okosan. Sajnos Gyurcsány, úgy tűnik, máris befejezte a…..
w De profundis 2007.01.29 05:00:00
Túl van Orbán Viktor is a maga teljesen felesleges megszólalásán. Szembenézett magával, elmondta ő is ugyanazt még egyszer. Lehetne most gurulva nevetni, ahogy a bumburnyák Jones gazda a nők felé fordul, és szól, hogy törődjünk többet asszonyainkkal és leányainkkal. Lehetne a…..
w Úr ír 2007.01.26 11:00:00
Bloggerkolléga írt egyet a Népszabadságba - sőt, nemhogy beleírt, hanem komplett mellékletet töltött meg Szembenézés című töprengésével. A címlapképen a szerző látható kampánybeszéd közben, IGEN MSZP feliratú táblák és lufik közt, olyan arckifejezéssel, mely szerint…..
w A füst árnyékáról 2007.01.25 08:00:00
Súlyos defektusa a magyar marihuána-legalizációs mozgalomnak – vagy tán mindegyiknek -, hogy bár eleinte nem így akarja, a vita hevében aztán valahogy mégis azon az állásponton találja magát, hogy a marihuána és származékai egyáltalán nem is károsak. Olyannyira nem, hogy…..
kékharisnya 2007.01.25 13:13:08
w Maci volt 2007.01.16 20:27:00
Abbahagyhatjuk a találgatást, Kósa Lajos tiszta vizet öntött a pohárba. Az új jobboldali pártról szóló igényes publicisztikát nem más helyezte el a Magyar Nemzetben, mint Gyurcsány Ferenc. Napnál világosabb. Horváth Zsolt tehát se nem Orbán titkárnője, se nem Simicska…..