Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szerinted

0 bejegyzést írt és 166 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hebronblog ötszáznegyvenedik 2010.11.02 00:36:00
már most elkezdek újévi fogadalmakat tenni: jövőre elkezdek újra franciául tanulni, mert hátha így mégsem lesz olyan elérhetetlen az a hülye kanada, bár akkor már inkább franciaországba mennék most már, és már az se zavarna, ha egyedül lennék ott, mint a kisujjam, végülis…..
hebronblog ötszázharmincnyolcadik 2010.10.19 17:36:38
lehet, hogy megtört a másfél éve rajtam ülő átok. :) ..
szerinted 2010.10.28 10:07:39
@_hebron_: na jó ott nem :)))) de akkor is, ha valaki jó alvó, akkor az te vagy :)
hebronblog ötszáztizenegyedik 2010.05.09 23:56:00
a jó dolgokkal mindig jön a szar is. bár néha szeretném azt hinni, hogy inkább fordítva van. tudtam, hogy meglesz még ennek a lakásnak a böjtje... a macskák a bőrbútorokat már megkezdték, és egyelőre nem bírom őket kiszoktatni az udvarra, a szobának nincs ajtaja, így kicsukni se…..
hebronblog ötszázötödik 2010.04.15 01:16:00
mostanában sokszor eszembe jut, hogy vajon miért úgy alakult az életem, ahogy, és mikor és hol alakulhatott volna másképp. pontosabban hol tartanék most, ha bizonyos helyzetek másképp alakulnak.például lehet, hogy valami "híres" néptánccsoporttal járnám a világot, ha nem…..
hebronblog ötszázharmadik 2010.04.09 09:13:09
az úgy kezdődött, hogy egyik reggel elmentem dolgozni, délután meg hazamentem, és furcsa szag volt. nem bírtam rájönni, hogy mi az. gondoltam elpakolom a vasalót, felemeltem a deszkáról, és akkor jöttem rá, hogy bekapcsolva felejtettem reggel, amikor megégette a hasamat... aztán a…..
hebronblog ötszázkettedik 2010.04.07 21:33:00
kábé két hete megbüntettek a metrón. egy ideje lejárt bérlettel utazom, mert egy köcsög vagyok, mert egyrészt amíg nem teszik le a villamosról ugyanolyan lelkesen a homikat, addig nem vagyok hajlandó majdnem egy tizest kiadni a bérletre, másrészt mert nem telik rá. szóval…..
sosem jártam még erdélyben. románia más részein sem. egyáltalán, sose jártam még magyarországtól keletre. és nem tudom, hogy vágyom-e vissza oda. a természet, a hegyek, a táj csodaszép, a kelemen havasok, a tordai szoros, a hargita, de a városok  és falvak (számomra)…..
tök jó, amikor az egész iroda, kivétel nélkül, vihorászva-röhögcsélve kivonul a jó időbe cigarettázni, a nemdohányzók is, és körbekérdeznek mindenkit, csak az ember lányát nem. ..
még mindig álom: tegnap azt álmodtam, hogy van egy gyerekem. edének hívták. :D nagyon cuki volt, még kicsi, kábé mint az igazi ede, akkora. aztán meg azt álmodtam, hogy meglátogattam a régi lakótársamat, és vittem magammal a két macskát is, és ez a két hülye kiugrott az…..
kiderült ebből a játékból, hogy a téli olimpia kabaállatkáiból quatchira hasonlítok a legjobban (remélem nem külsőre :). ha nem ismeritek még őket, akkor tess: ..
nagyon sokat vaciláltam és gondolkodtam az utóbbi napokban. leginkább azon, hogy miért nem érzem jól magam a bőrömben. nem jöttem rá, viszont tény, hogy valami nem stimmel, valami nem jó, de nem tudom megmagyarázni, hogy mi. olyan, mintha egyhelyben toporognék, mintha csak telne az…..
elkezdtem informálódni, találtam jó sok oldalt a kanadai munkavállalásról, még nem teljesen tiszta, hogy hogy lesz érdemes csinálni, ugyanis vízum nélkül hat hónapot lehet kint tartózkodni, utána kell valamilyen papír, de hogy kintről is lehet-e ideiglenes munkavállalásit…..
hebronblog négyszáznyolcvanadik 2010.02.12 11:39:00
hát most nem is tudom, hogy dühös vagyok vagy szomorú, de már itt nyeldesem a könnyeim. semmi baj nincs ám, csak egyszerűen elfáradtam. most éppen a számalbefizetgetésekbe. kaptam egy fasza villanyszámlát meg egy fasza gázszámlát, már az előző hónapok is húzósabbak voltak a…..
na úgy tűnik a kettesszámú munkihely befejeződött, felváltja a kávézó, úgyhogy mostantól az a kettesszámú. hamarosan megnyílik a nemdohányzó rész, aztán tavasztól remélhetőleg a terasz is, és ha minden jól alakul, akkor hamarosan ez lehet az egyesszámú. kicsit szomorú…..
szerinted 2010.02.08 15:21:38
hebronblog négyszázhetvenhatodik 2010.01.31 20:16:44
anya soha nem piszkált azzal, hogy mikor megyek már férjhez és mikor lesz már unokája. persze néha volt egy-két elejtett célzás (eltettem a mesekönyveket az unokáknak) , de eddig azt hittem, hogy azért, mert életében legalább egy dologban tapintatos. pár napja rájöttem, hogy szó…..
hebronblog négyszázhetvenkettedik 2010.01.15 22:44:00
most épp az utolsó éjszakára melegítem az ágyam, és kezd nagyon összeszorulni a szívem, hogy holnap már menni kell haza, még akkor is, ha cirka másfél hónap múlva jövök vissza. kevés repülhető napunk volt, de nem bánom, mert annyit mászkáltam a környéken, amennyit még soha…..
azt hittem nincsen újévi fogadalom, de közben rájöttem, hogy mégis van. hétvégén még kicsinálom és szarrá dolgozom magam, de aztán gyorsan átbeszélem és átgondolom, hogy hogyan legyen hosszútávon, hogy ne legyen egyesszámú meg kettesszámú, maximum fél egyesszámú. és…..
hebronblog négyszázhatvanhetedik 2009.12.28 23:18:00
mi az istennyila van velem?! egész hétvégén nem bírtam rávenni magam, hogy dolgozzak, szombaton szinte egész nap aludtam, vasárnap azért takarítottam meg pakoltam is. most meg hét óta összesen egy órát ha dolgoztam, mert folyton nekiállok mást csinálni. mi van már, miért nem…..
hebronblog négyszázhatvannegyedik 2009.12.23 10:52:11
kaptam fizut a kettesszámún, meg megkaptam az egyesszámún a másik főni tartozását, így kicsit kerekebb most a világ, apával meg a zöcsémmel összefogós ajándékozást tartunk szokás szerint (közösen adjuk az ajándékot a többieknek), így kicsit könnyebb ötletelni is meg…..
szerinted 2009.12.23 18:46:08
hebronblog négyszázhatvanharmadik 2009.12.21 15:06:00
hetek, de lehet, hogy hónapok óta azt csinálom, hogy amikor elkezd nagyon szar kedvem lenni és világundorom van meg egyebek, akkor gyorsan leállítom magam, meggyőzöm magam arról, hogy minden fasza lesz, ez most csak egy ilyen időszak, hogy két munkahely van (lehet, hogy három lesz…..
Azért ez már tényleg brutális, mintha egy szerencsétlen bangladesi kisfiút kergettek volna be a ringbe, hogy Hulk Hogan a fejére ugorjon egy trambulinról. A Tv2-t akkora pofont kapott, hogy ez már nekünk fáj. A Csillag születik döntőjét ugyanis a kereskedelmi célcsoportban, vagyis a…..
hebronblog négyszázhatvanegyedik 2009.12.17 22:09:29
ma összetörtem az egyesszámú munkihelyen egy kávéscsésze kistányérját, aztán a karácsonyi ebéden meg felgyújtottam egy mécsessel a szalvétámat. az egyik ajándék meg megégett, szintén a mécsestől, szerencsére nem gyulladt ki, csak pont egy pulcsi volt benne és lett rajta egy…..
igyekszem a posztokkal, hogy minél hamarabb összejöjjön már az a blogtalálkozó. :)  the clash - washington bullets ..
hebronblog négyszázötvenhetedik 2009.12.14 12:01:26
szóval napok óta pályát építek álmomban, próbálok lazítani lefekvés előtt, de ezek szerint nem túl sikeresen... pedig szombaton tartottam egy teljes, vasárnap meg egy fél  nyugi-napot szentendrézéssel, koncertre menéssel, mézeskalácssütéssel, barátokkal kávézgatással,…..