Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mrsc

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hatvanas évekbeli izgalmas útleírás szerzője apósom, Massányi Aurél.Kevesen tudják ma már, mit jelentett az IKKA rövidítés, és mi volt ez az intézmény az 1950-es években. Én úgy emlékszem, az IBUSZ Külföldi Kereskedelmi Akció rövidítése volt a négy betű. Ma az IBUSZ…..
- 120 nm: "túl nagy létszámú család számára nem kiadó"- 41 nm rengeteg báli ruhával és egy szép pávadísszel- Külön kis szoba a növényeknek- Házit író kisfiú anyukával- Lakás a Belváros egyik leghangulatosabb utcájában- Szülinapos lufik a nagyszobában-…..
Belsőség Nem a legjobb reggel 2008.11.05 11:00:00
 Szeretik Önök az autójukat? Minden bizonnyal igen. És most képzeljék el, hogy egy reggel felébredve egyszerűen nincs. Ellopták. Valakik valamiért. Egy pár másodpercnyi matatás a zárral, köhög az önindító és ennyi...Segítséget kérek, ilyen egyszerű. Nem szoktam ilyet…..
Belsőség Lámák az utakon 2008.10.29 00:32:00
  A forgalom tengerében van néhány cápa, megannyi színes hal – kicsik és nagyok, vékonykák és pufókabbak –, de úszkál néhány láma is. A lámáknak nem ez a természetes élőhelyük, egyszerűen nem illenek oda, és ezt ők is érzik. Bizonytalanságuk sok furcsa…..