Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Captain Kate

11 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Star Rat Enterprise mini patkány 2008.10.20 20:42:00
 Annyira helyes ez a kis legény, hogy ide kell biggyesztenem.            Köszönet a képért Gelo-nak! ..
Androidunk, Data feladata ma egy idegen bolygó felderítése, épp társakat toboroz a kiküldetéshez . "Worf hadnagy, erősítse a csapatot, ha megkérhetem!" Jean-Luc Picard is csatlakozik, megfigyelőként.A csapattársak és barátok vállvetve szállnak szembe a vörös…..
A felderítés folytatódik. Amint legénységünk veszélyt észlel, a berendezést és a környezetet nem kímélve szedi miszlikbe a gaz betolakodót. Volt-e ott valóban valami, vagy csak a borgok űztek tréfát velük? Nem számít, az áldozatokat eltakarítjuk, és a bátor csapat…..
Rövid képes beszámoló a szavakkal ki sem fejezhető züllésről. Akinek van szeme a látásra, az szörnyedjen. Akinek nincs szeme a látásra, az meg Stevie Wonder. Például. A befüvezett Pumukli a Lecsúszott Rajzfilmhősök Szociális Otthonában   Kokó Jumbo (aka Privy)…..
Csillagidő 23080930  Captain Janeway személyes naplójaAlcím: Szoktatás, avagy a kiszolgáló személyzet (lassan) megtanulja a szabályokatAz első napokban számos kaland várt a legénységre (és ránk is). Áldozatos munkával ragasztgattunk össze kartonpapírból egy…..
Bárki által könnyen belátható az a kézenfekvő tény, hogy egy keményen végigdolgozott szolgálat után (magropogtatás, fel-alá szaladgálás a karbantartó folyosókon, szunnyantás a kapitányi székben) egy csillagflotta tiszt megérdemli az alapos pihenőt a holofedélzeten. Ez mi…..
Star Rat Enterprise Terepbejárás 2008.09.14 23:00:00
Csillagidő 23080914      Captain Janeway személyes naplójaMa szalma anyuka voltam, és mikor kezdenek el megvadulni a kicsik? Ilyenkor, természetesen. Worf biztosan megálmodta, milyen helyeket akar mindenképp lecsekkolni a mai kiküldetésen, és amit egy patkány akar,…..
Star Rat Enterprise Kiküldetés 2008.09.13 23:00:00
Csillagidő 23080913              Captain Janeway személyes naplója Ma újabb felfedezések és kalandok vártak a legénységre. Worf kissé még mogorva (nomen est omen), és elhárítja a közeledési kísérleteket. Szerintem, mivel ő a domináns a…..
A Ten Forward az Enterprise űrhajó tizedik fedélzetén található étkezde, a "kantin", ahol a legénység a fejadag, vagy valamilyen különleges desszert (pl. csokoládéfagylalt, ld. Troi tanácsadó esetét) felett megvitatja az aktuális pletykákat. Nálunk az ötliteres…..
Csillagidő 23080906 Captain Kate személyes naplójaMint leendő örökbefogadó szülők, kellően izgatottak vagyunk (urambocsá, be vagyunk rosálva), amikor megérkezünk a tisztképzőbe (értsd: a kedves tenyésztő néni pincéjébe). A patik helyesek, csipognak, a nyitott ajtón…..
Star Rat Enterprise Előjáték 2008.09.05 19:19:00
Captain Kate személyes napló, Csillagidő 23080905Az aggódó szülők minden hozzáférhető információt összeolvastak, és ahogy szokott lenni, bizonyos kérdésekben a "szakirodalmak" homlokegyenest ellentmondanak egymásnak. Igyekszünk nem aggódni, de legalábbis lazán…..