Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KingOfTheRodeo

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péntek (rendben) lezajlott Kiskunlacházán a megerőszakolt és meggyilkolt és 14 éves Nóri emlékére rendezett fáklyás felvonulás. Az MTI szerint 3000-en, más helyszíni beszámolók szerint 8-10 ezren vették ezen részt. Felesleges a számháborúba belemenni, ha a…..
A kedvenc multink vérkomolyan veszi a klímaváltozást és a "Zöld Tesco" szlogent, amit magára aggatott. Sőt, ennek egy külön weboldalt is készítettek: "Vásárlóinkkal, dolgozóinkkal és beszállítóinkkal azért dolgozunk, hogy csökkentsük működésünk…..
Vastagbőr Szánalom 2008.09.21 12:15:00
3 tüntetés, 3 jelenet. Szánalom. Csak gratulálni tudok mindhárom brainstorming csapatnak, ilyen fantáziátlan, nevetséges húzásokkal előrukkolni ... Charta-tüntetés, Vitányi Iván, Konrád György, Farkasházy és Hegedűs D. Géza nemzeti színű esernyőt nyitogat a "barna…..
KingOfTheRodeo 2008.09.22 00:16:55
Na mostmár tényleg az anyátok p.......!!!
Sok kis
f@sz (tisztelet a kivételnek), ül a monitor előtt, nézi a tv-t, és osztja, mintha ő lenne az élet császára.
Mivan veletek???
Kibaszott könnyű otthonról, a kényelmes szobából lehülyézni mindenkit, egy egész országot, meg hogy mindenki hülye, csak én vagyok az okos, mer én elolvastam ezt meg azt a blogot, ahol láttam 1+1=2 embernek a véleményét, més már tudok is mindent.
Aztán holnap bemegyek a suliba, vagy mittomén, és előadom nagyokosan azoknak, akik nem olvasnak vastagbőrt. Hát ez még szánalmasabb, mint a 3 tüntetés együttvéve.
Lehetne normális véleményetek is a dologról, mer nem csak a cigók meg Gyurcsány miatt tart itt az ország, hanem az ilyen agyhalott birkák miatt is, akik elintézik ennyivel, hogy hülye mindenki, én meg úgyis elhúzok. Hát B@&>^^! Én szeretem ezt a helyet, és kurva gáz ahogy kinéz most a helyzet, de a magatokfajta csak ront rajta.
A svájci részecskegyorsítós cikkbe írtak egy-két olyan kommentet, amit kiemelek, hogy ne sikkadjon el:  Rolika: "A négyes metró 10,5 km hosszú és 511 milliárdnál tartunk, ez kilométerenként 49 milliárdba fáj. De még nincs kész, és szinte naponta jelentik be a…..
KingOfTheRodeo 2008.09.11 18:01:56
...