Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nevem van. Vanek

17 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ADrenalin iPhone: ha nincs, nincs 2011.03.19 11:58:00
„Nincs iPhone-od? Fú, de gáz!” - nagyjából ezt üzeni az Apple legújabb kampánya mindenkinek, aki még nem jött rá, hogy milyen telefont is kéne vennie. A némileg nagyképűnek tűnő kisfilmek szimplán felsorolják, miből marad ki az, aki neadjisten androidos telefont…..
Nevem van. Vanek 2011.03.19 21:41:45
@KarbatettKezűZoltán: irigyellek, mert a tiéden kívül natívan egyik iphone sem tudja, hogy összesen (minden kontaktodat összesítve) mennyi volt a bejövő és mennyi volt a kimenő hívás ;)
Nevem van. Vanek 2011.03.19 21:50:05
@Büszke_troll: ha azt fikázásnak veszed, hogy azt mondtam, *szerintem* kiforratlan, igazad van. sőt. ha nem veszed annak, akkor is igazad van. te vagy a tuti, én semmit sem tudok, még azt sem, hogy nekem mi a jó, nekem mi tetszik.

két év múlva, amikor új telefont veszek, majd megkereslek, hogy szerinted én mit szeretnék.

köszönöm.

ui: a vitatkozás egészséges.
Nevem van. Vanek 2011.03.19 21:54:03
@fakof: az iskolaéveken rég túl vagyok, szemüvegem soha nem volt, a szemem tökéletes. Csak kíváncsi vagyok, valaki miért akarja a saját véleményét másra erőltetni.
Mindenki kitörő örömmel telepítette az Apple mobileszközeinek új operációs rendszerét, de azóta sokaknak az arcára ráfagyott a mosoly: hiába kaptunk fejlettebb AirPlayt, gyorsabb Safarit, iTunes Homes Sharinget, ha közben sokkal gyorsabban merül az akkumulátor, mint korábban. Mert…..
moTa kicsit elszontyolodott, hogy a postán sima levélként feladott Erste-kártyája 1,5 hónap alatt nem érkezett meg. Szerencsére egyelőre nem költötték el a pénzét: Az Erstebanknál van folyószámlám gyakorlatilag mióta az eszemet tudom. Az aktuális bankkártyám lejárt 2010…..
Ne ess pánikba! Ha gond van, olvasd figyelmesen végig az alábbi tudományt. Ha akkor sem világos, kommentálj, és segítünk. Segítség és gyakori kérdések, Foci-vb 2010 Mi kell, hogy lássam a vb-közvetítést? Egy átlagos PC vagy Mac, átlagosnak mondható szélessávú internettel, flash playerrel. Ez egy…..
Nevem van. Vanek 2010.06.11 17:01:43
@mcreen01: Saját hozzászólást még én sem láttam :)
Megnyílt az első budapesti nonprofit kerékpárkölcsönző Óbudán. A Kelly’s és Caprine bringákat meghökkentően olcsón, 200 forintos bérleti díjjal lehet egy teljes napra elvinni. A Berguson Kerékpárbolt és az Óbudai Önkormányzat azzal a céllal hozta össze az egyetlen…..
Zsivány, a Vizsla Vizsla Túra 2009.05.30 11:18:00
Múlt vasárnap ott voltunk a 22. Vizsla Túrán, amin közel 100 vizsla vett részt. Zsivány volt a legfiatalabb a túrán részt vevők közül, így kapott egy ajándékcsomagot is (Royal Canin táp és labda, valamint egy nagy itató tál), ráadásul egy interjút is készítettek velünk a…..
Ahogy arról korábban szó is volt, múlt héten vasárnap Zsiványt kivittük a Hűvösvölgyi Nagyrétre. Mivel ez volt az első igazi sétája, így elengedni még nem mertük, de egy 10 méteres póráz segítségével jócskán akadt lehetősége rohangálni.Kora délután értünk oda, nagyon…..
 Zsivány hétfőn megkapta a negyedik oltását is, így hamarosan jöhet az első séta. Az állatorvos azt mondta, vasárnap már elmehetünk kirándulni, de az utcára sétállni csak a jövő héten menjen.Ennek megfelelően vasárnap már megyünk kirándulni, valószínűleg a…..
Zsivány, a Vizsla Cseperedik 2009.04.24 21:43:00
Zsivány kapott nemrég egy nyakörvet. Piros színű, csont mintás. Meg persze hozzá pórázt is. A nyakörvet már nagyon jól viseli, nem nagyon akarja leszedni. A póráz viszont még nagy ellensége. Ha ráteszem, nem hajlandó mellettem jönni, csak leül és néz. Persze póráz…..
Nevem van. Vanek 2009.05.01 10:24:23
Zsivány, a Vizsla Rosszcsont 2009.04.17 15:45:00
Régen jelentkeztem. Mivel Zsiványt még nem lehet kivinni az utcára, viszonylag egyhangúan telnek a napok. Jövő hét elején kapja meg a következő, harmadik oltását. Úgy számoltuk, hogy körülbelül május közepén lehet majd kivinni Zsiványt a szabadba. Persze már nagyon várjuk,…..
Zsivány, a Vizsla Ijedtség 2009.04.08 19:59:00
Ma jól megijedtünk. Zsivány reggel nem akart enni, és olyan bágyadt volt. Még játszani se nagyon akart.Oda mentünk az állatorvoshoz nyitásra, 9-re. Mint kiderült, Zsivány megfázott, azért volt kicsit kókadt. Az orvos szavaival élve "üzemi hőmérséklete van", tehát nem…..
Zsivány, a Vizsla Oltás 2009.04.06 10:19:00
A hétvégén megérkezett Zsivány oltási könyve, és már időszerű volt neki a következő, második oltás. Egyik nap utam során a házunktól pár száz méterre találtunk egy állatorvost. Tegnap este (mivel vasárnap is nyitva van) megnéztük, mennyien vannak ott. Még az ajtó előtt…..
  ..
Zsivány, a Vizsla Eleven. Nagyon. 2009.04.04 06:32:00
Zsivány nagyon elemében van ma reggel. Éjszaka sokat aludt, így tele van energivával, a kaja utáni játék után alig bírt lehiggadni. Persze én vagyok az "erősebb", lenyugodott. Rájött, hogy sokat ugrabugrált, és most alszik...
Zsivány, a Vizsla Na mi a helyzet? 2009.04.03 19:04:00
 ..
Zsivány, a Vizsla 9 hetes lett 2009.04.03 10:50:00
Tadaaaaaaaaaam!Közhirré tétetik, Zsivány úrfi ma 9 hetes...
A délután többi része viszonylag eseménytelenül telt el. Persze sokat játszottunk és aludtunk.Este a fiatalúr ismét kényelmesen elhelyezkedett Bubi ölében. Biztos nagyon kényelmes :)Vacsorára most nem tápot kapott, hanem egy kis főtt csirkemellet és rizst. Két pofára…..
Zsivány, a Vizsla Hű a nevéhez 2009.04.02 13:25:00
Talán már megnyugodott és megszokta az új környezetét, mert kezd hű lenni a nevéhez, kitört belőle a rosszcsont. Reggeli után ismét nagyon játszottunk, majd visszafeküdtünk aludni.Később újra játszottunk, majd kizártam a konyhába, amíg felmostam az egész lakást. Nezehen…..
Tegnap volt az első igazi nap, amit otthon töltöttünk. Az egész simán telt éjszaka után ötkor keltünk fel. Játék után, miután már mindenki felébredt :) reggeliztünk. Zsivány még nagyon pici, így nagyon keveset eszik. Reggeli után pihenés volt soron, majd újra játék, és…..
Tegnap este fél 9 után érkeztünk haza. Egy nagy hancúrozás után megvolt az első vacsora, nomeg fel kellett fedezni a lakást. Ezt újabb nagy játék követte, majd lefekvés.Az első éjszaka nehezen indult. Sokat sírt a testvérei után, egyedül érezte magát. Ennek ellenére viszonylag…..
Zsivány, a Vizsla Megérkeztem! 2009.04.01 06:42:00
Sziasztok! A nevem Pitypang Zsigra "Zsivány", egy fajtiszta rövidszőrű magyar vizsla kisfiú vagyok. 2009. január 30-án születtem, az új otthonomba tegnap, március 31-én érkeztem. Nagyon hiányoznak a testvéreim, de azért nagyon jó itt, nagyon szeretnek!  ..
Zsivány, a Vizsla Új családtag? 2009.03.31 11:43:00
Korábban volt egy vizslánk. Sajnos Ő már nincs közöttünk. Hosszú évekig, több mint tíz évig nem is volt kutyánk. A család azonban nemrégiben elhatározásra szánta el magát.Vizslát a családba! Újra!Már napok óta folyik a keresgélés. Csak tenyésztőtől vásárolunk,…..