Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maradi

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amint azt szerintünk minden kedves olvasónk tudja már, Dzsudzsák Balázs repülőrajtot vett az Eindhovennél, tegnap az Ajax-PSV szuperrangadón is betalált. Kicsit még féltjük ugyan Balázst, nehogy a jó magyar futballistaszokásoknak megfelelően csak villantson, később pedig…..
Nou San Trafford Az év képei 2007 2008.01.05 12:35:00
Az Úr pásztora A béke vagy Te, Sport...!Arany évek nyugdíjasklubBack 2 backA cirkusz elköltözöttA jövőCsóközönFérfimunkaÖröm......és bánatAz egyiknek sikerülA másiknak nemÚjvilágFiatalítás Nerazzuri Salátástál  A szovjet szamba Fiatalítás II…..
Subba Subba szív iWiW: Szexistenem 2007.11.30 13:17:00
Kirívóan érdekes válogatás, csak most, csak nektek, csak a Subba oldalán. Itt barátságosan megfér egymás mellett Boncmester, és Tiqulo. Olyan változatos a társaság, mint egy általános iskolai farsangi bál. - Szexistenem - Gran Canaria trónján - Nézéseim - A párom -…..
A világ labdarúgásában mindig is akadtak kiscsapatok, akik valós esély nélkül indultak el egy sorozatban és számukra tényleg nemcsak közhely volt: a részvétel a fontos. Az idősebbek talán emlékeznek a legendás zairei legényekre. Annak ellenére, hogy magunk nem igazán értjük,…..
Elvégre ha a magyar futballistákról általában egyetlen szó jut az ember eszébe, akkor nincs is annál egyenesebb út, mint a következőképp elkeresztelni egy női futballcsapatot: Persze magyarázkodnak a cikkben, hogy a névadó ötlet honnan - nem onnan, amonnan - ered, a lényegen nem…..
maradi 2007.11.03 09:17:11
index.hu/politika/bulvar/antketto1102/
azért a helyesírás az nem erőssége az index marha dinamikus és fiatalos csapatának. "tolvaly"
Hát megszületett. Hosszú vajúdás után napvilágot látott a zsarnokság gusztustalan fattya: a szólás- és véleményszabadságot eltipró gyűlöletbeszéd-törvény. Nevezzük csak gyűlölettörvénynek, pontosabb ez így: sokkal inkább kifejezi azt, hogy alkotója, az…..
Ez a téma izgalmas. Az összeesküvés-elméletek rendkívül divatosak: seregnyi izgalmas könyvet lehet olvasni efféléről. Robert Ludlum vagy Dan Brown könyvei voltaképpen másról se szólnak. Az összeesküvés-elméletek sémája egyszerű: nagy hatalmú titkos szervezet, befolyásos…..
A nyár eleji európai átigazolási szezon kifejezetten izgalmasan indult, és bár bankot még senki sem robbantott (Kaká és Lampard, a két legnagyobb kilőhető trófea még a helyén van), azért bőven van miről beszélni. De most nem Henry Barcelonába igazolásáról fogunk írni, bár…..
maradi 2007.07.05 23:25:20
Uhrin Benedek egyáltalán nem tud énekelni. Ez nem zavaró egészen addig, amíg nem jelentik be, hogy a fél éve várt, jövő csütörtökön esedékes bécsi koncert előtt ő lesz a special guest. Akkor bosszús leszek, mert lenyomják a torkomon, pedig mocskosul nem vagyok rá…..
maradi 2007.06.30 18:11:26
Mindig kék az ég, mindig zöld a fű, pénteken pedig mindig van iWiW-válogatás. Csúnya, buta emberekből. - Igen, így néznek ki a számítógépezők - Leszbidragon, vágyom rátok - ICQ azonosító, és jópofa képek - Puesta del sol - Dance and smile, avagy a szende lány -…..
Subba Subba SZÍV iWiW - Censured 2007.04.12 21:11:00
Igen, minket is zavar, hogy amikor itt rámászunk valakire, napokon belül törli az adatlapját, vagy legalább leszedi a legtréfásabb képeket. Szóval akkor gyorsan, gyorsan, tessék kattintani!- Fater és Anyuci party előtt - Nade Dana! - Diagyűjtemény…..
Gondolkodtál már azon, hogy miként élik meg a még _mindig_ a Balatonnál vakáciozó német gimnazisták legkedvencebb nyári élményeiket? Jó, persze, mi sem, de azért örültünk a lehetőségnek, hogy végre megtudhattuk, milyen élményekkel megy haza Siófokról Puschi, Simon,…..
Eljött pénteki szertartásunk, és az elmúlt hét során elképesztő mennyiségű iWiWes adatlapot kaptunk kedves szemét olvasóinktól, akik nyilvánvalóan saját ismerőseiket próbálják a Subba segítségével megalázni. Áldozzunk hát együtt a közösségépítés oltárán!…..
Subba Subba szív iWiW 2007.03.13 22:41:00
Ha már egyszer úgy alakult, hogy a hét közepe lett a hét vége, hát mi sem szabunk határt a pénteki érzésnek. Ezúttal szeretnénk megköszönni kedves olvasótáborunknak azt a rengeteg levelet amivel ezt a rovatot gazdagítjátok. Tessék, itt a heti…..
Subba Nőknapja 2007.03.08 12:00:00
A női szépséget sok értelmezésben láthattuk már, de mégis számunkra az a legmegfogóbb, amikor a nő fogalmazza meg önmagát. A beszédes pózok, és a ruházat üzenet értékű. Vajon mit szerettek volna közvetíteni?{A képek a jogtulajdonos kérésére eltávolítva}..
Kezdjük azt érezni, hogy ez az egész iWiW-es móka kicsúszik a kezeink közül. Egyszerűen túl nagy a Jóistenke állatkertje! Az eheti termés például lenyűgözően masszív.- Szigetlakók - Gyűlölet, idegesség, feszültség - Mi az ott az arcomon? - Flesses amerikás - Tukmálós…..
Subba A Baló-Morvai rejtély 2007.02.28 16:05:00
Hónapok óta téma, hogy miképpen élhet házasságban Baló György, az MTV érdekes arcú újságírója, valamint Morvai Krisztina jogásznő, aki a közelmúltban robbant be a köztudatba, rendszeresen férjétől meglehetősen különböző véleményeket megfogalmazva. Morvai előbb…..
Ha biztosak lehetnénk abban, hogy ez egy videóklip, akkor büszkén jelentenénk ki, hogy tessék, drága olvasók, megtaláltuk minden idők legsúlyosabb videóklipjét. Még Kiszel Tünde művénél is súlyosabb, és épp itten van a majom elásva, mert ez a műalkotás nem csak Zalatnay Cini…..
maradi 2007.02.24 22:47:47
Soha nem gondoltuk volna amikor először írtunk valami kapcsolati hálót építő marháról, hogy ez lesz a Subba legnépszerűbb rovata. Itt a heti adag, van benne minden, jó mulatság az egész családnak.- Túlszedett szemöldök és a delfinek. - Valószínűleg még sosem hallottál…..
A magyar mulatósban az a jó, hogy nem csak olyan bohócok rúghatnak labdába, mint Lagzi Lajcsi, vagy olyan kiforrott karakterek, mint Postás Józsi. Itt tényleg bárki lehet sztár, és kivel is tudnánk tézisünket jobban alátámasztani, mint Geri-Betli Gáborral. Az ő feje tökéletesen…..
Van annak valami bája, ahogy 12 éves kislányok magukból kivetkőzve ordítanak és káromkodnak. Ha jól értjük, itt valami olyasmiről volt szó, hogy néhány vicces srác Tokio Hotelnek öltözve kiment egy fanklub-találkozóra a Hősök terére, és alaposan…..
maradi 2007.02.07 20:28:09
Tényleg nem akarunk ötleteket adni a márciusi demonstrációkhoz, de azért lenne egy tuti tippünk, hogyan is lehetne minél több felháborodott, mindenre elszánt embert az utcára vinni. Szóval ha kormányellenes tüntetést kellene most szerveznünk, akkor egyszerűen csak elindtanánk egy…..