Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kogotki

10 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A film elején hallható Ivo Andric-idézet konkrétan elmondja az egész következő szűk másfél órát: "Mind halottak vagyunk, szép sorban eltemetve." Az Élők és holtak erről szól, rengeteg hulláról, a háború áldozatairól, katonákról. Mondhatnánk, hogy elég közhelyes…..
De jó, hogy vannak pattanásaim, van mivel játszanom...
lustaságelfeledkezés másokrólén vagyok a világ közepeirígységerőszakosságelkényelmesedésfélelem az…..
Ma tudatosan leállítottam folyamatában egy rám régóta jellemző parát. Az ám, hazám.A tények:Egy barátommal beszélgetünk, ahol ő elmondja, hogy miért nincs jóban egy közös barátunk kedvesével, és én kezdek ideges lenni. Arra pillanatok alatt rájövök (mint általában…..
"I hate her, I hate her, I HATE HER!!!I'm too much like her.I want to change myself or die."..
Ha most az ölembe pottyanna egy ekkora - már leadózott - összeg, mit is kezdenék vele?Vennék egy új laptopot, pl. 200.000 HUF.Elmennék vezetni tanulni, pl. 100.000 HUF (?).Egy jó, 2személyes matrac, mondjuk 50.000 HUF.Új csizma, télikabát, egy jó magassarkú (hosszútávú befektetés…..
Az milyen má', amikor megkeresnek - "Dolgozz nekünk, ennyi pénz, ennyi idő, kéne nagyon egy ember", aztán meg  - "Többeknek az a véleménye, hogy nem vagy elég megbízható..."?Azt hiszem, nem tartom őket megbízható munkahelynek.....
Két intézményt ismerek, ahol kialakult az algoritmus gyászolás esetére: az egyházat és az alkoholt (megjegyezném, hogy egyikről sincs mélyrehatoló empíriám). Talán még ilyen a sírás-rívás.Nos, jelentem: azóta voltam kétszer templomban, a feles is megtörtént - két…..
Megírtam. Elküldtem. Válaszoltam. Felvettem. Visszahívtam. Megbeszéltem. Találkoztam. Megcsináltam.És most akkor mi van? Semmi...
 MADRIDBAN BÁLINTTAL2009. március 22-28. A héten minden szabadidőmet Bálinttal töltöttem. Szombat délutántól másnap szombat hajnali 3-ig Madrid utcáit róttuk. Éppen ezért úgy érzem, Bálint is sok mindent látott Madridból. Mivel nekem iskolába is kellett azért mennem,…..
Sokat pakolom össze a gyerekek holmijait különböző kosárkákba, tárolókba mostanság, mint felelős házgondnok, yeeee (taps, juhéj, konfetti), s az jutott eszembe, olyan lesz ez a bejegyzés most, mint azok a grabancoskosarak, itt-ott kilóg majd egy bohóc, kisautó, fakocka,…..
kogotki 2009.03.24 11:30:57
Doktor Úr, tudja, mit lehet csinálni az anya-lánya rivalizációval 20 év fölött? Mert már tényleg nevetséges: apunak el lehet nézni dolgokat, de anyunak nem megy... nonszensz. És nem lehet azt mondani, hogy az egyik hibásabb a másiknál, mert hát ugye együtt sikerült előállítani…..
Meglepetést akartam készíteni: szétdobált képekből montázst, összeállítást, whatevert. A képek között kicsi, intim cetlik az előző kapcsolatából: hűtőre ragasztott "üzenőláda", könyörgő levél, hogy beszéljenek, "úgy szeretném, ha büszke lennél…..
Pörgés van, pörgés. Mindenféle midterm vizsgák (már midterm van? pfff), beadandók, beszámolók. Nyomtatom ki az egyiket, már kezdhetem is a másikat. Minden bejegyzésem azzal kezdődik, hogy a sulit mennyire élvezem, tudom, dehát ha így van, ha így van. Minden alkalommal olyan…..