Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bbar145qv1

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jöjjön egy komoly post!Amikor először éli át az ember az olyan vicces, fura érzés...Ez meg is történt tavaly decemberben...DE amikor csak úgy jön és minden remeg és nem tudod, hogy mit csinálj, az már annyira nem vicces.Na most ez megtörtént velünk, és ahogy az otthoniaktól…..
Igen...a Karácsony itt csak egy szentestéből áll, aztán annyi.Itt 23-án volt nemzeti ünnep, mivel az Uralkodó szülinapja volt. Az itt sokkal fontosabb mint egy Karácsony. A karácsony sem az ajándékozásról, az ünnep igazi jelentéséről, hanem inkább partyzásról szól, amikor…..
Már 3 napja...bár most szerencsére nincs annyira hideg kint, hogy megmaradjon.Innen bentről jó nézni, de kint már nem annyira izgalmas.A délelőttök Karácsony óta elég gyorsan elreppennek, mert 11 előtt nem nagyon kelünk fel.:-) Valahogy itt képes vagyok nagyokat aludni. Mondjuk…..
Ülsz... és olyan mintha egy 2 decis 80-as STROH után készülnél elájulni, de az ájulás pillanatában észbe kapsz, majd hirtelen végigfuttatsz magadban valamit, hogy ez mi is lehetett...majd felnézel az épp a fejed felett száradó ruhákra, és elgondolkozol, hogy miért táncolnak...na…..
Toyota ESTIMA HIBRIDA nagy autós válogatás majd később lesz Csokkerbrokkerhaverom! CSAK NEKED!    KELLEMES HÉTVÉGÉT MINDENKINEK!..
Mivel ma itthon voltunk, így nem sok érdekes dolog történt. Felkeltünk, reggeli, majd megírtam az elmaradt blogbejegyzést, ahogy most is teszem.Ezzel mindig elmegy 1-2 óra.Ebédre spagettit ettünk. Nagyon finom volt. Meg azért időközönként be kell iktatni egy kis megszokott ízt is,…..
Na jó...mivel a tegnapi nap elég hosszúra kunkorodott, így már nem igazán volt erőm nekiállni írni. Igaz egy kicsit provokálni is akartam ezzel mindenkit, illetve igazándiból azokat, akik olvassák és megvesznek a hiányától :-DSzerencsére nem kellett korán kelni, de mivel az…..
Megérkeztem....Lássuk az etapot!Nem is tudom hol kezdjem!? Mondjuk talán ott, hogy Ferihegy megadta az idegeskedési mutatóm első és egyben magasra ívelő kilendülését. 6-kor már kint voltam a reptéren, mert mindenkit már előző nap felszólítottak, hogy legalább 2 órával indulás…..
ha minden jól megy ma végre szünetel a Gittegylet egy cirka órára és addig nem a gittet fogjuk gyúrni, hanem a korábban képen feltett "izmokat". :-)bár van rendes út, azért szurkoljatok. remélem holnap még be tudunk majd jönni...