Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hatea (törölt)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!   Egy könyvelőirodában dolgozom,ahol velem együtt hatan vagyunk összesen.A cégnél egyedül én vagyok, aki nem oltatta be magát a H1N1 ellen.   A főnök család családjában van egy személy, aki súlyos immunhiányos beteg (nem jár be ide - éppen kórházban van),…..
Szabolcs szerencsére igazi öntudatos strandoló, aki előtt a Homár nyilvánosan meglengeti médiamunkásbőr süvegét, amiért nem hagyta annyiban, hogy a Dagályon olyan hangosan bömböltetik az elviselhetetlen zenét és reklámokat, hogy a szomszédja szavát sem értette már, nem…..
hatea (törölt) 2009.08.14 22:54:37
Rengeteg motoros sztorink volt már idén amióta kitavaszodott, a motorizálatlan kétkerekűekről viszont valahogy kevesebb szó esett, pedig Bandi is a megmondhatója, hogy velük kapcsolatban is történnek mindenféle kalandok. Azt tudjuk, hogy nagyon sok helyen nem túl jó minőségűek a…..
hatea (törölt) 2009.07.25 13:54:52
Vanabble a mogyoródi MOL kútnál autópálya matricát és benzint vásárolt, nem is először. Ahogy írja, azt már megszokta hogy a számlájukon sosem szerepel a benzinen kívül semmi egyéb, amiért fizettek, most mégis felkészületlenül érte őket, ahogy a kutas kezelte a…..
hatea (törölt) 2009.06.09 18:28:49
Jaina a jelek szerint ott követte el az Ősbűnt, hogy nem dobta ki a korábbi parkolójegyét. Olvasónk a baljós Vérmezőnél töltött egy szűk munkanapnyit egy továbbképzésen. Leparkolt, képződött, majd elment ügyet intézni, visszatért, újra leparkolt és megint megváltotta a…..
T.P. végignézte, ahogy a Plus pénztárosa a sóskát a spenóttal összekeverő vevőt abuzálta, majd feldúltan megírta a történteket az áruház vezetőségének, végül a levelet szétküldte, ahová csak bírta.Tisztelt Plus Áruházak Vezetősége!A tegnapi napon fél 11 körül…..