Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magaslaci

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Összeszámoltam, hogy ebben a szerkesztőségben hány Toyota van. Négy. Rettenetes. Még jó, hogy ott van Winkler Tehene és TéZé Hacsirokuja, ezek talán tudják ellensúlyozni a Balázs Viktor Versója és az én Avensisem által sugárzott masszív szürkeséget. Mert a használós autók…..
Péter tanulmányt írhatna a közteresek sarcolási módszertanáról. Egy darabig csak testközelből tapasztalta a sok értelmetlen megállni tilos tábla áldásos hatásait, aztán saját bőrén is megtapasztalta, hogy ha szabálytalanul parkol akár csak az autója orrával is, lesújt a…..
magaslaci 2009.02.19 11:13:15
@Bladika: Te nagyon buta vagy...
Tudod mi az az objektív felelősség?
Gondolom nem.
NINCS SZÜKSÉG BILINCSRE!!!!
Nem is tudom, hogy a sebességmérősdi témakörön belül foglalkoztunk-e már azzal, hogy az autós társadalom tagjai mennyire segítik egymást abban, hogy elkerülhessék a nemrégiben igen megdrágult gyorshajtási csekkek postaládába való érkezését. D=M=C hozta végül elő ezt a…..
magaslaci 2009.02.15 20:01:47
@no mail, no problem:
Te is dögölj meg
magaslaci 2009.02.15 20:03:29
@wagabound: és te is
magaslaci 2009.02.15 20:06:11
@kolbászoszsömle: nálad a pont
Nem lehet nagyon olcsó az ilyen méretű gumi, pedig muszáj lesz legalább kettőt beszereznie a lenti benzinfaló szörny tulajdonosának, ugyanis szabálytalan parkolás közben valahogy defektesek lettek az első kerekek. Szerintetek így kell ezt elintézni, jogosnak érzitek a megoldást,…..
magaslaci 2009.02.05 16:27:18
@Tron65: Aha és ha nem veszi észre és elindul,akkor meg is halhat(és mások is).
Gratulálok adjál még a jónépnek ötleteket.
Dögöljön meg aki más kocsijához hozzáér...
autózz! Tejköd és padlógáz 2009.01.30 09:37:00
Szerintem Márk okosan csinálta amit csinált, hülyeségre nincsen orvosság, hacsak nem vesszük annak a gumiszobát és a kényszerzubbonyt. Ha jön mögöttünk a sűrű ködben egy szuicid hajlamokkal megáldott kihaénnem típusú kisebbrendűségi komplexusos barom, jobb neki utat adni,…..
Igazán agyfelbaszós pofátlanság tanúja volt Darren. Azt a bunkó paraszt típust ismerjük, aki csak öt percre beáll a rokkanthelyre mert lusta öt méternél többet gyalogolni. De amikor megérkezik az, aki tényleg jogosult a hely használatára, mi több, miatta jelölték ki a helyet és…..
Vannak - jóindulatúan fogalmazva - kicsit bénább sofőrök, akik szeretnek biztosra menni és a lassan járj, tovább érsz elv alapján közlekednek. Parkolásnál kiszállnak, megnézik elférnek-e, majd gondolatban elképzelik a beállás folyamatát és ha azzal minden rendben, megkezdik a…..
Igazi hidegvérű és toleráns ember lehet ez az EasyFlow, hogy még a koccanás sem késztette kiszállásra, ráadásul teljes nyugalommal nézte végig, amíg a lenti történetben főszerepet játszó fiatal és erőteljesen rutintalan lány megpróbál forgalommal szemben kievickélni az…..
Hülyegyerekből minden napra jut legalább egy az utakon is, Tamás a buszról nézte végig, ahogy egy ilyen díszpinty fellökött egy idős hölgyet, majd mint aki jól végezte dolgát, távozott. Volna, ha a busz nem érte volna be a pirosnál, hogy nagy egyetértésben neveljék meg a kis…..
magaslaci 2009.01.20 08:45:45
Kicsit sem tipikus helyzetbe futott bele Bekov, amikor a tarfejű, szőke plázacica barátnővel bíró mercissel támadt némi nézeteltérése, amibe aztán bekapcsolódott a hidrogén-peroxid által kiszívott agyú kedves hölgy is és megmondta a frankót. Pár hónapja történt az eset…..
Az első és második rész után elérkeztünk a Kis magyar szokáskalauz trilógia záró fejezetéhez Richelieu jóvoltából. Ezúttal a sebességről lesz szó és ahogy megszokhattuk posztolónktól, alternatívákat is felsorol megoldásként, nekünk csak választani kell. Tisztelt…..
magaslaci 2008.10.11 23:11:32
Besz@rok ezeken a cikkeken!:D
MÉG ILYET!!!
Lev úgy döntött, mellesleg saját sajnálatára is, hogy nem áll be az autópályán közlekedő, szabályosan előzgető sofőrök közé, mert azzal csak a szívás van. Tötymörgés, meg felesleges időpazarlás. Ezt az új felfogást alkalmazva előbb hazaért a nyaralásból is. Ti mit…..