Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iizi

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Háromból semmi, sőt, négyből, mert a Fiorentina még a BL-csoportjából sem tudta továbbverekedni magát, és azóta az UEFA-kupából is kiesett. Az olasz csapatok közül egyedül az Udinese áll még Európában - ami lehetne akár egyből cáfolat is, hiszen az udineieket hülyére…..
iizi 2009.03.12 20:15:23
@tevez: mert mi a szakmád? Szurkoló? Hangmérnök? Focista? Ne nevettesd ki magad. Leírtam mit tapasztaltam, te pedig még semmit nem szóltál hozzá érdemben.
iizi 2009.03.12 20:58:26
@Itáliainagysándor: Elfogadom, bár azt nem cáfolja, hogy a nagycsapatok meccsein milyen hangulat van. Gondolom a Sunderland meccsein arányaiban sokkal több helyi szurkoló van, mint a nagycsapatokén.
iizi 2009.03.12 21:30:58
@Itáliainagysándor: nem csodálom, hiszen ahogy néztem 30-35 fonttól kezdődnek a jegyek (a bérletárak nem tudom hol vannak). Az sem véletlen, hogy Olaszországban csökkennek a nézőszámok, hiszen ott is belekerül már minimum 25-30 euróba egy jegy!
autózz! El az útból, mazsolák! 2008.07.08 16:55:00
Joc az autópályán poroszkálók figyelmét szeretné felhívni arra, hogy néha használják a tükröket tájékozódás céljából is, mert lehet, hogy mögöttük valaki szeretne haladni a megengedett sebességgel. Egy másik érdekes felvetés a sokat szidott Audis csoport, akik, hogy úgy…..
Nem sikerült kidrukkolnunk, van angol párosítás, de a gondviselés egyelőre megmentett minket egy mámorító Liverpool – Chelsea-től. Egyelőre. Szinte bizonyosra vehető, hogy aki BL-t akar nyerni, annak angol csapatot kell kardélre hánynia május 21-én a moszkvai döntőben, de…..
Azt vártuk, hogy az Inter szülinapi hevülettől fűtve majd könnyedén leaprítja a Regginát, a Roma foga pedig beletörik a Nápolyi kalandba, de egyikben sem lett igazunk: az Inter az első félidőben gyengén játszva lőtt kettőt, majd a másodikban már sokkal meggyőzőbb arcát mutatva…..
Jocó két hete arra lett figyelmes, hogy az addigi 8 megás internete szerény 2 megával suhan. Az ügyfélszolgálat némi mellébeszélés után csomagváltást javasolt. Felélte volna az Externet az ADSL-sávszélességét, azaz túl sok a felhasználó vagy a gonosz manó vitte el?…..
Panucci megbokrosodott és vénségére meccseket eldöntő gólokat fejelget. Az előzővel nem csak saját országát, de Franciaországot is kijuttatta az EB-re, ezzel pedig szinte teljesen érdemtelen győzelemhez segítette a Romát, mely így továbbra is tapad. Méghozzá arra az Interre,…..
Nehéz fociról írni bármit is ilyenkor, nem is tesszük. A forduló mérkőzései közül hármat egyébként sem játszottak le a 28 éves Lazio-szurkoló, Gabriele Sandri tragikus halála miatt. A körülményekről egyelőre elég keveset lehet tudni, a rendőrség ma reggeli…..