Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Antee

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Utolsó epizód idénre, basszus, pedig igazán elnézném még, de ne legyünk telhetetlenek. Maradunk a helyszínekre bontott hogyvótnál. Királyvár Véreres szemmel nyitunk, Tyrionnak szar napja van megint, az látszik, még jó, miközben a várat védelmezte, Ser Mandon olyat húzott…..
Dehogy jön. Néhány magyar oldal kissé félremagyarázva a Reuters értesülését arról számolt be, hogy az új iPhone megjelenésével az Apple piacra dobja a 4-es modell kisebb, 8 gigabájtos háttértárral szerelt verzióját, amit várhatóan 200 dollár körüli áron, tehát alig 40…..
Az utóbbi hónapok egyik legszórakoztatóbb peres eljárása zajlik a két cég között. Kezdődött ugye azzal, hogy az Apple piacra dobott néhány újszerű terméket, például az iPhone-t és az iPadet, amik valamilyen módon megújították a kategóriájukat, hatottak azokra. Ezután a…..
Pillanatok alatt százezres nézettséget ért el a Youtube-on az alábbi videó: Érthető, hiszen a felvétel szerint a júzer az Apple svájci oldalán kattitngatva váratlanul az iPhone 5 weblapján találta magát. Van rengeteg kép, adat, szlogen, az egész rendkívül profi munka, nehéz…..
Antee 2011.08.11 09:34:49
@Pigsy: és tényleg... :D
A WWDC keynote-on szó volt róla, hogy az iOS-hez érkező szoftverfrissítések vezeték és számítógép nélkül érkeznek majd az 5-ös operációs rendszerben, arról azonban nem volt szó, hogy csak wifi-hálózaton, vagy esetleg 3G-n is működik majd a dolog.Most viszont kiderült.…..
Antee 2011.06.27 11:03:26
@Mice007: Jogos. Engem is zavar. Pláne, hogy sok esetben a 3G gyorsabb, mint egyes wifi hálózatok.
Antee 2011.06.27 13:17:56
@ASDani: az rendben van, de a döntés lehetősége is nálam lenne :)
Beugrottam ma az XMS-be, felmarkoltam Handrás mobilját és nyomogattam egy ideig, hogy megismerjem minden mocskos kis titkát. Rövid kis videó a teljesség igénye nélkül: ..
Appleblog Mindent kibír az iPhone 2011.05.23 08:46:00
Balázs osztotta meg velünk ezt a történetet, ami tudományos módszerekkel igazolja, hogy az iPhone mindenható. Egy egész telet kibír a hóban.2010. november végén Kaprunban kezdtük meg a síszezont, remek társaságban. Elutazásomkor az akkor még 3 és fél éves kisfiam a lelkemre…..
Na, hát a tegnapi nap leginkább a az Apple-kémkedésről szólt, nyilván sokan hallottatok róla, aki nem, annak gyorsan összefoglalom, miről van szó. Mi megvártuk, amíg kicsit elmúlik a hisztéria, és nyugodtan összeszedjük, amit tudunk.Kiderült, pontosabban Alasdair Allan és Pete…..
A MobileNotifier nevű program készítője, Peter Hajas készített egy bemutató videót arról, hogyan működnének megfelelően az értesítések iPhone-on, hogyan működnek a saját megoldásukkal:Láthatjuk, hogy maga az értesítés kevésbé idegesítő, középen elhelyezett, lenyomásra…..
Egyszer épp a jó nő szinonimáját kerestem egy cikkhez, és szinte várakozási idő nélkül ugrott be Jennifer Aniston neve. Nem gondolkoztam, a neuronok nem dolgoztak egy ezredmásodpercig sem, készként kaptam a választ, számolás nélkül köpte ki az agyam. Próbáltam visszaemlékezni,…..
Az iOS 4.0-val ugye az iPhone 3G egy kibírhatatlan lassú teknősbéka lett, aztán az Apple sokat javított a helyzeten a 4.1-gyel. Most pedig az a legfrissebb hír, hogy a 4.2 még gyorsabbá varázsolja párszor már bizonyára falhoz vágott telefont.Az örömteli hírre a 4.2 Golden Master…..
Antee 2010.11.09 14:50:23
@freddy_m: Köszi! Gondolom akkor itt nem lesz :D
Az iOS 4.2 harmadik bétájában is lehet találni meglepetéseket, azon túl, hogy szinte biztosan hazavágják a nemrég elkészült törést, fantasztikus, új lehetőségeket biztosítanak benne, ismét egy új világot. Szinte forradalmi csengőhangok érkeztek például iPhone-ra, check this…..
Ha van hányatott sorsú gyermek, és nehéz gyermekkor, Kelly Osbourne biztosan mindkét kategóriát kimeríti. Amikor megszületett a nyolcvanas évek közepén, még úgy tűnt, minden rendben: a heavy metal csillaga fényesen ragyogott, apja pedig csaknem húsz éve nyomta a metált, korábban…..
A közelmúltban számos nagy mobilcég esett már egymásnak, a Motorola azonban elegánsan viselkedett: bár perelte a Nokia, a Microsoft és a RIM is, nem élt a viszontkereset lehetőségével. Egészen mostanáig, mert most úgy döntött, hogy 18 szabadalom megsértése miatt bepereli az…..
Legalábbis a világ szerencsésebb felén. A közelmúltig ugyanis háromhetes várakozási idővel kellett számolni, tehát arra alig volt esély, hogy valaki csak úgy beugorjon egy boltba és vegyen magának egyet.Ez a helyzet kihatott Magyarországra is, hiszen a start igencsak elhúzódott…..
Antee 2010.10.06 17:58:39
@akira2:
2. Azért az a szomorú, hogy iOS előtt a 3GS sem akadt, most meg egy csomó játékról le kell mondanom, mert mikor TAP TAP-intani kellene, beszaggat, és onnantól semmi értelme. Haveromnak 3G van és tavasszal el volt ájulva, hogy mennyivel jobb a 3GS, mert azon nem akad a játék. Nekem akkor meglepő volt, hogy van olyan telefon, amin akad. Most ugyanaz a játék haszálhatatlan, pedig csak az OS lett más, a vas maradt.
Nekem ez egy kicsit idegesítő.. :S
A T-Mobile a premier előtti napon végre közölte az árakat, lássuk, mennyiért vehetünk holnaptól iPhone 4-et:Ezek alapján hűségnyilatkozat nélkül és bármilyen előfizetéssel elvihetjük a telefont, aminek az ára magasabb lett, mint az iPhone 3GS esetében. Míg egy közepes ikonnal,…..
Antee 2010.09.23 12:48:28
@luketoni: "Az iPhone 4 kapcsán gondolunk a régi ügyfeleinkre! Nekik egy találóskérdésért cserébe odaadjuk!"
Az ACSI, azaz az American Customer Satisfaction Index azt méri, hogy mennyire elégedettek az amerikaiak az egyes termékekkel. A vállalat évente nyolcvanezer embert kérdez meg arról, hogy mennyire kedvelik a fogyasztási termékeiket, aztán rangsorolja azokat. Amelyik cucc több pontot ér…..
Antee 2010.09.22 16:46:05
@Dandie: "Az Apple felhasználók nagyon elkötelezettek a márkával szemben, ezért gyakorlatilag mindennel megvannak elégedve, amit az Apple ont magából."

Mindennek megvan az oka :)
Ugyanis néhány napja megjelent a VLC Media Player az iPadre, és ami még jobb hír, hogy ingyenesen letölthető az AppStore-ból. Macesek körében a név nemcsak ismerősen, de jól is cseng, ez az Mplayer mellett a másik kedvenc minimalista videólejátszó az Apple operációs rendszere…..
Az Acer alapítója, Stan Shih egy interjúban mutáns vírusnak nevezte az Apple, amit nehéz legyőzni rövid távon. A szakember szerint a pc-gyártóknak meg kell találniuk annak a módját, hogy az Apple-t izolálják, karanténba helyezzék, és idővel immúnissá kell vállniuk a…..
Antee 2010.09.10 23:13:14
@norbi2k: megprobalom, koszi
amugy most nezem h a tuzfal aktiv maradt szoval vannak még lehetosegek :)
Antee 2010.09.10 23:35:43
@Antee: sehogy nem megy... hol van ennek a downloads mappaja?
Antee 2010.09.11 01:11:22
@norbi2k: win7-ről összejött! :)

Elnézést az OFF-ok miatt!
Noha iPhone-t nem kapunk a héten, a T-Mobile vigaszképp ingyenes magyar térképet ajánl a Navigon szoftveréhez. Íme a közlemény:Az App Store-ban elérhető Navigon select T-Mobile Edition navigációs szoftvercsomag számos kényelmi funkcióval és a NAVTEQ térképgyártó legfrissebb…..
Futóblog Szerdai fesztivál 2010.08.06 08:33:47
Igazi fesztiválhangulatban telt a szerdai sziget edzés. Azért szeretek oda járni, mert minden nap van valami pörgés. Most például a marketing gépezet szervezte be Vadon Janit (Klassz FM egyik műsorvezetője), akiről kiderült, hogy régóta futja a félmaratonokat. Vele jött még az…..
Ennél egyszerűbb már tényleg nem lehet az amerikai törvények szerint immár legális jailbreak, egyszerűen megnyitunk egy weboldalt az iPhone Safarijában, végignézünk pár töltősávot, és újraindítás, kábel, külön gép nélkül megvan a feltörés. Hol vannak már a custom…..
Antee 2010.08.03 19:24:24
@f1rst: Köszönöm a segítséget!
Lehet ma még nem tudom megcsinálni, mert hát a munka...
De lehet nem is sikerül, mert a végén amit írtál, nem teljesen tiszta; én nem csináltam még ilyet manuálisan és féltem attól, hogy ha más forrásból töltöm le a cuccot, akkor nem biztos, hogy teljesen kóser.
Majd ha ott tartok, hogy telepít, akkor azért lehet még visszatérek a kérdésre!
Köszönöm! :)
ON
A hálózatról ugyan továbbra sem tudtuk lekapcsolni, de a Nexus One-nal összevetve érdekes eredmény jött ki. Kiderült, hogy az iPhone 4 lényegesen lassabb tenyérben, és tovább lassul a halálos fogás következtében. A Nexus One-nál nem találtunk halálos fogást...
Az iSuppli szerencsére nem bírt magával, és megint kiszámolta, hogy mennyibe kerül az aktuális iPhone-generáció gyártása az Apple-nek. Ezt úgy csinálta, hogy megnézte, mennyibe kerülnek az alkatrészek, a számokat összeadta, aztán kijött az, hogy 188. Már hogy dollár, ami az…..