Regisztráció Blogot indítok
Adatok
. . ... .. . . .... .. . (törölt)

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lány már korábban megírta nekünk a röviden is a történetét, akkor ennyi volt:Szitu: szex után fekszünk, beszélgetünk, csend.Srác: "Olyan gyönyörű vagy!"Pár másodperc hatásszünet."Nem értem, miért nem vagyok szerelmes Beléd!". Mondanom sem kell,…..
. . ... .. . . .... .. . (törölt) 2008.11.14 16:52:58
Folytatódik a szakítósblog szappanoperája Az előző részek tartalmából. Első rész-ben a léhűtő udvarló az apját választotta a lány helyett, a Második rész-ben jött az élet a borostás pasival, most meg kiderül, mi is történik azon a nászéjszakán hátulról. És…..
. . ... .. . . .... .. . (törölt) 2008.10.03 12:39:18
 Az első részben sok minden történt, nehezen tudnám összefoglalni, tessék elolvasni. Kedves gyerekek, ez a szerelem. Ez, az örökké tartó, apró dolgokban jelenlévő fura valami, amit nem tudunk megmagyarázni, csak van. Már írtuk korábban, blogot, naplót ne mutogassuk a…..
Kedves férfiak, mi a legjobb megoldás egy csaj felszedésére a buliban? Bizony, a verekedés. Muhaha. Volt már egy sikersztorim az aranyló húslevessel és az önszopó pasival (üzenem a kedves kommentelő bandának, hogy nem volt fake, sőt...) No, a templomos pasikat összeszedő posztoló…..
. . ... .. . . .... .. . (törölt) 2008.09.26 14:59:17
. . ... .. . . .... .. . (törölt) 2008.09.26 14:59:57
Mostanában sok volt a hosszú ömlengés, úgyhogy jöjjön most egy pofonegyszerű, amiben magyarázatot kapunk arra, hogy miért is olyan fontos modell a Maslow-piramis. 1 hete utaztam vidékre busszal, 10 perccel indulás előtt még be szerettem volna jutni a 2betűsbe, amikor odajött…..
. . ... .. . . .... .. . (törölt) 2008.09.18 15:41:23
. . ... .. . . .... .. . (törölt) 2008.09.18 15:42:04
Deszkás bölcsész? Ki látott már olyat, hogy valaki egy kordzakóban jár, miközben egyik hóna alatt Az imígyen szóla Zarathustra, a másik alatt meg egy gördeszka? Két félcső között meg Tarkovszkijt elemzi? Na, neeeeeeeee. A videó viszont kötelező, a legjobb klip ever.  A…..
A Viasaton megy a Szex és New York maraton, mostanában volt az a rész, amikor Berger rávilágít Mirandának az igazságra, hogy miért is nem keresi az adott pasi. "Egyszerűen nem jöttél be neki." Van ilyen, de ahelyett hogy ezt megmondaná az egyik a másiknak, ilyen hülye…..
Igazán vicces szakításokat csak néhány hetes járás után lehet produkálni, de ilyenekre nem vagyunk fellkészülve. Ez egyszerűen annyira vicces, hogy a levélírót felvesszük állandó szerzőnek: kötelező minden héten összejönnie valakivel. Már rég terveztem, hogy megírom ezt…..
. . ... .. . . .... .. . (törölt) 2008.09.11 21:56:28
Hamarosan elindítjuk a szakítósTV-t is, ahol kívánságra élőben közvtítjük a szakításokat, mert vannak pasik, akik megérdemlik. Ez milyen szöveg? Harsányan nevetek 10 perce, ahogy látom ezt a romantikázós estét. Kedves levélíró, mi a folytatás? Követeljük. Kedves…..