Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rojbosz

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van még férfi a földön, aki azt hiszi, valaha szerencséje volt a nőkkel? Nehéz eldönteni, hogy egy kezdő írópalánta gyúrja át az emlékeit kedvére, vagy valaki tényleg az Equadorra ugrált? Mennyi kérdés van ma.Mit tehetünk, ha elkezd leereszkedni a rózsaszín köd? Hogyan…..
 Ha egy pillanatra elhisszük a levelet, akkor eget biztosan állíthatunk: a szemüveges nők rehabilitációjában óriási szerepe van egy ilyen férfinak. A szemüveges nő szexi, mert egyszerre anyás, tanárnős, intellektuális, jajh. Jelzem, felvettem a recska-címkét. Sziasztok! Nem…..
Azért jó az egymondatos szakítás, mert tényleg nem kell utána semmiféle magyarázat, kommentár, ha így gondolja, ez van. Sziasztok! Velem a következő szöveggel szakított minden különösebb előzmény nélkül egy srác: "Szeretlek,szerelmes vagyok beléd. Le tudnám veled élni…..
A fesztiválozós szakítások őrült sportos ritmust adnak az életnek, de mit lehet akkor csinálni, amikor a pasi egy harmadikkal jelenik meg a fesztiválon? Sziasztok Szakítósok! Nekem egy fesztiválozós szakításom lenne, nem tudom hogy ilyet írt-e már valaki. Tehát én lány (22), ő…..
Szegénység blog Recenzió 2008.10.08 20:12:00
A kalkulus.hu-n D. S. Windthorn részletes kritikát közölt blogról. Kedves D. S. Windthorn! Köszönöm, hogy időt szántál rá, hogy ilyen alaposan elemezd a blogot! A Szegénység blog első blikkre tematikusnak tűnő, valójában én-blog. Van sokféle én-blog, a műfaj alja az a…..
A vonaton csajozás az olyan előre adott dolog, úgyhogy azt tessék hanyagolni.Szijasztok,Még nyáron történt a következő rövid sztori:mentem az utolsó vonathoz Kelenföldre, Móriczon vártam a buszt, mikoris egyik pillanatban odajött hozzám egy srác h dumáljunk mer úgy gyorsabban…..
Vannak lányok, akik hisznek a szemüknek, pedig nem szabadna. A 36 éves férfi, aki mutatóujjal mos fogat, az eleve gyanús. Ohh helló mindenkinek! Szóval az én kálváriám már nagyon régen elkezdődött, de most kezd egyre jobban bedurvulni. Elkezdeném a legutolsóval, mert arra…..
rojbosz 2008.10.08 08:59:18
Folytatódik a szakítósblog szappanoperája Az előző részek tartalmából. Első rész-ben a léhűtő udvarló az apját választotta a lány helyett, a Második rész-ben jött az élet a borostás pasival, most meg kiderül, mi is történik azon a nászéjszakán hátulról. És…..
rojbosz 2008.10.03 09:40:15
dex.ion · abend.blog.hu 2008.10.03. 09:31:47
kedves posztoló, te is művész lehecc, a stilisztikád borzasztó, ugrálunk térben és időben, összefüggéstelen, a fonalat rég elvesztettem.

talán magyartanár vagy? vagy bölcsész? :D
Az Almássy teret azóta lebontják, hol lehet ezentúl majd egy jó ízűt üvöltözve szakítani? Jó, hogy vége a nyolcvanas éveknek, és nem jön újra el.  Sziasztok! Gondoltam megosztom veletek egy rövid kapcsolat gyors szakítását, ahol a pasit legkevésbé sem…..
Kedves férfiak, mi a legjobb megoldás egy csaj felszedésére a buliban? Bizony, a verekedés. Muhaha. Volt már egy sikersztorim az aranyló húslevessel és az önszopó pasival (üzenem a kedves kommentelő bandának, hogy nem volt fake, sőt...) No, a templomos pasikat összeszedő posztoló…..
rojbosz 2008.09.26 14:00:52
rojbosz 2008.09.26 14:01:36