Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chicco

25 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Épp visszaérek a szobámba a munkahelyről,bekapcsolom a TV-t,és a makaói WTCC megy Michelisz Norbival.Mielőtt megörülnék,hogy akár holnap a versenyre ki is ugorhatnék (háááát persze...:-)),kiderül,hogy ez a 2011-es verseny ismétlése volt. No mindegy,mindenesetre égi jelnek…..
Made in Shenzhen Aranyeső 2012.08.08 19:37:28
Minden várakozást felülmúl az eddigi londoni szereplés,vagy innen a távolból csak a pozitívumok maradnak meg,nem tudom. Mindenesetre amit ma a fiú kézisek műveltek,arra még az öreg Pityinger is csak annyit mondana,hogy "Nincsen arra szó..." Ezt a bejegyzést érdemes…..
Made in Shenzhen 29. 2012.08.07 17:58:34
Megünnepeltük tegnap este a születésnapomat a kollégákkal.Volt már néhány emlékezetesre sikerült hasonló este,és talán ez is beleillik a sorba,már csak az egyedisége miatt is. Mivel nem szerettem volna túl nagy haccacárét,így5-en elmentünk vacsorázni egy még épülőfélben…..
Chicco 2012.08.08 17:49:50
@sdorka: Sajnos nem kaptam meg az sms-t,biztos a 20-as számra küldted,amit otthon hagytam.Mindenesetre köszönöm szépen,szombat este mindenképp elolvasom! :-)
...főleg Kínában(kínjában). Viszont,ha rendes helyen eszi az ember(értsd:nem a cég 1000 fős - nem túloztam - ebédlőinek egyikében,vödörben mosott evőpálcákkal),akkor egész megszokható,sőt,akár még finom is lehet.Lényeges,hogy olyan emberre bízd a rendelést,aki valamennyire…..
Chicco 2012.08.08 05:09:25
@Ruuk: A tojás nagyon durva,azt hiszem ezt hívják 100 napos tojásnak.Az elkészítését inkább nem írom le...de az íze nem rossz!
Az előző bejegyzéshez tartozik annyi magyarázat,hogy bár akár lehetne ez egy jó hely is,de itt élni rémes lehet...De kezdjük az elején. Új cimborámmal,Albertoval(spanyol) tegnap elindultunk shoppingtúrára a Luohou "városrészbe",ami inkább egy külön város lehet,mint…..
Chicco 2012.08.08 05:07:26
@Ruuk: a kínai sörök,amiket eddig ittam,semmiben nem különböznek az európaiaktól.A kedvencem a Tsingtao fajta,ez kb. annyira elterjedt itt,mint otthon a soproni,és kb ízre is hasonló.
Tanár úr kérem,én készültem,de...az úgy történt...Szóval péntek este elindultunk kedves kollégákkal egy piacra - nem volt túl jó választás,nem vettünk semmit -,aztán áttaxiztunk egy közkedvelt "belvárosi" szórakoztatónegyedbe. Itt egymást érik az…..
Csak hogy tudd,hány kiló vagy,azaz ez nem az a hely,ahol TE ugrálsz... Vagyis ha beírod a keresőbe a "Facebook" szót Kínában, ledob a Google szervere.Azaz hogy ledobat a Nagy Testvér. Ezek után próbálj meg belépni Facebookra(twitterre,youtube-ra,...) Ahogy fotós barátom mondaná:…..
      Jön egy 23 éves srác,beugrik a medencébe,OLIMPIÁT NYER HATALMAS VILÁGCSÚCCSAL,és utána nyilatkozik egy ilyet:   "Nem úgy mentem oda a rajthoz, mint egy kétszeres világbajnok, hanem úgy, mint egy úszó, aki tizenötmillió embernek szeretne sikert és élményt…..
Ennyi.Már csak kettőt - óra - kell aludni,és kezdődik...De csak ha a CCTV és Mao szelleme is úgy akarja...
Made in Shenzhen A farm,ahol élek 2012.07.31 20:48:23
Hello mindenki, csatolok pár képet a pecóról,vagyis inkább az egész komplexumról.Nagyjából úgy kell elképzelni,mint egy oázist a sivatagban,enyhén szólva nem így néz ki a város többi része.A hotel,és a kiszolgáló egységek mind egy nagy kert közepén terülnek el,van itt…..
Made in Shenzhen Yo,nigga... 2012.07.28 22:10:41
Kína jó hely,ha nem kell tréningelni,finom a vacsora,és hideg a sör. Egyébként...ha nincs gond,és hideg a sör,akkor egész elviselhető hely...(Soha a büdös életben nem költöznék ide...)..
Made in Shenzhen Kamu 2012.07.28 08:15:14
Délelőtt TV-ztem,a helyi teleshopban síró lányok magyarázták,hogy mennyire rossz nekik...Szóval,ha látnátok valaha nagymellű kínai lányt,az ettől van: http://dreamfashion.en.alibaba.com/product/511247685-213373802/Beauti_Busti_breast_enlargement_patch.html :-) Igen,ez…..
No,akkor ahogy ígértem,jöjjön a hosszabb beszámoló.A Pécsvárad-reptér utat letudtuk laza 2 óra alatt.Már csak a vízumom kellett volna,plusz az utasbiztosítás,amik közül ugye nem elhanyagolható egyik sem.A kettő közül egyet sikerült megoldani az áldott adminunknak,szerencsére a…..
Made in Shenzhen Itt... 2012.07.27 10:00:30
Hello Otthoniak! Megérkeztem Csájnába,kissé hosszú,ám annál viccesebb út során.Még nincs hotelszobám,épp takarítják,de egész kultúráltnak tűnik a hely. Képek,és bővebb beszámoló hamarosan...
Made in Shenzhen Preambulum 2012.07.23 23:52:00
Talán már sokan tudjátok,a jó sors,és nem utolsó sorban a Huawei nagyjából két hétre Kínába szólított.Ha minden igaz,e hét csütörtökön már indul a móka,és augusztus 11-ig el is tart. Ezen a blogon igyekszem életjelet adni rendszeresen, valamint beszámolni Nektek a fontos,és…..
Lehet folytatódik a kissé elmaradozott élményleírásom hamarosan...
Chicco 2009.08.05 09:58:08
Ez a nap is eljött,2 szűk esztenő után végre!Lássuk:Először a bronzmeccs,sajnos izgalmak nélkül.Kinek drukkolhat az ember,mikor mindkét csapatban 2-2 expécsi van?Fűrész Dia a Győr oldalára billentette a mérleget! :-)Hát,nem Mackóék nyertek,amint látszik...Egyébként vasárnap…..
Ez a blog nem jöhetett volna létre,ha nincs a MiZo-Pécs 2010 fantasztikus csapata,és nem nyerik meg a női kosár kupadöntőt Sopronban.DE MEGNYERTÉK! Gondoltam összedobok nektek egy hevenyészett beszámolót,ha már úgy alakult,hogy nem tudtatok eljönni.A képek nem lettek…..
Na jó...mivel a tegnapi nap elég hosszúra kunkorodott, így már nem igazán volt erőm nekiállni írni. Igaz egy kicsit provokálni is akartam ezzel mindenkit, illetve igazándiból azokat, akik olvassák és megvesznek a hiányától :-DSzerencsére nem kellett korán kelni, de mivel az…..
Ma korai kelés volt, mert menni kellett az egyetemre. A thai szomszédokkal meg volt beszélve, hogy elvisznek minket autóval, és nem kell a reggeli csúcsban nyomorognunk a vonaton, ráadásul anyagi szempontból sem másodlagos.Felkeltünk, reggeli, aztán irány az ott már nem álló…..
Miután kialudtam a megérdemelt 12 órámat, felnyitottam a szemeimet, aztán még 2 órát fetrengtem, mert nagyon nem ment a felkelés.Ennek ellenére úgy néz ki, hogy sokkal könyebben megy az átállás. Más az amikor az ember már nem egy totál ismeretlen helyre (a világ másik…..
Tommy ma nemtetszését fejezte ki,mert szerinte nem frissül elég rendszeresen a blog.(nemminthanekinemlenneADMINjoga...)Tamás,ez a poszt csak neked szól!!:-))  Éljenek a vörös,rövidhajú nők,és a prágai filléres éjszakák:-) LHW FOREVER!! ..
Ma vérre menő fallabdacsaták várhatók.A párosítás:Steve Sony vs. 5 EuroBoyLittle Suzie vs. Attila,the Hunés a vendetta-párbaj:Ganxsta Z vs. Little R.Ígérem,ma nem kegyelmezek a gengsztercsávónak...Don Vito,keresztapám,kérlek segíts!..
Ma megtörtént,amitől mindannyian rettegtünk,és régóta fenyegetett...Á elköltözött...(nem szabad akaratából...)A faszaoffice már sosem lesz a régi...    ..