Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Totyabá

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik régi bölcsesség szerint férfi és nő között nem létezhet barátság. Rögtön ezután következik az a bölcsesség, hogy bizonyos helyzetek után csak barátság létezhet köztük. Heló! Az én történetem egy régóta húzódó "neverending sztori"... 16…..
Szolgálati közlemény jellegű dolog ez most.Kedves Szakítós Blog!Ha nem is minden nap, de azért elég sok bejegyzéseteket elolvasom, főként kíváncsiságból, érdekelnek az emberek, és hogy kiben mi-hogy zajlik le. Az emberek érzelmi világa egy nagyon érdekes kérdés, ennek egy…..
Totyabá 2009.02.07 09:52:20
@Hivatásos beszólóművész: 3 sztorid is van?:)

Szerintem minden szakításnak vannak előzményei és igenis vannak jelek, amik arról árulkodnak, hogy valami nincs igazán rendben. A gond az szokott lenni, hogy a rózsaszín köd leereszkedik és nem látjuk meg ezeket.
Totyabá 2009.02.07 10:08:44
@Hivatásos beszólóművész: Megpróbálom elmagyarázni, talán sikerül:)

Egy kapcsolatban jó esetben 2 ember van, akik ha tetszik, ha nem: különböznek! Mindig vannak dolgok amik nem tetszenek a másiknak. Jó attól lesz egy kapcsolat, ha ezeket a dolgokat ki merik mondani, illetve tudatosan ki is mondják, mert ezekből tud tanulni a másik. Ha nincsenek kimondva, akkor telik az a bizonyos pohár és egyszer csak kiborul.

Az ilyen lelépős szakítások úgy jönnek létre, hogy:
-a másik meg akarta beszélni veled a gondokat, csak te elbagatelizáltad, vagy nem voltál befogadó,
-nem is akarta elmondani, mert olyan buta (és lehet, hogy az is marad örök életre).

Ha Neked 3 ilyen sztorid is van, az azt jelenti, hogy nem tanultál semmit sem az előző 2-ből. Ez volt a gúny.:)
Mivel évekig bölcsészkarra jártam, ezért csak óva intenék mindenkit, főleg a lányos anyukákat, hogy jó ötletnek tartsák a BTK-t, mert az oktatás eleve szar, de a kiskocsmában randizgatás is itt burjánzik. Mai tanulsá: több kapcsolatban élő férfit le kell lőni. Kedves…..
Az őszinteség a legfontosabb dolog egy párkapcsolatban. Viszont vannak helyzetek, amikor könnyebb a tesót berántani, hogy oldja a meg a helyzetet. A szakításnak van egy olyan válfaja, mikor az egyik fél valamilyen okból kifolyólag nem akar önkezűleg véget vetni a kapcsolatának,…..
Totyabá 2009.02.05 08:31:42
@Letícia: az Neked honnan jött le, hogy levakarhatatlan?
Totyabá 2009.02.05 08:55:14
@Letícia: meg se próbálták normálisan leépíteni, mert "annak szörnyű következményei lehetnek". Capisi???

Hosszú évek után az iwiw segítségével újra találkoznak a valaha volt szerelmesek, így minden beindult újra, de a lány így sem felejtette, hogy "a válófélben lévő pasik egyetlen problémája, hogy tulajdonképp nősek." Kedves Szakítós! Szeretném Veletek megosztani egy…..
Sokáig egy kedves iskolai szerelem volt, de a karácsonyra bekötött internet mindentt megváltoztatott. Kedves szakítósblog-olvasók! Szeretném nektek elmesélni életem egyik legfájdalmasabb szakítását - és talán még most sem vagyok túl rajta 100 %-ig... A történet elején Jani 17,…..
Totyabá 2009.02.03 11:35:39
Totyabá 2009.02.03 11:40:31
@Zsitke (luuuusta macs, nyújtózik): nem vagyok jogász, de nekem úgy rémlik, hogy a 14-18 kategória csak erőszak szempontjából létezik (fiatalkorú ill. felnőtt). Régen volt egy 16-os vagy 18-as határ még a fajtalankodás dologra, de levitték azt is 14-re.
Totyabá 2009.02.03 12:00:27
@CatMother: Te jóságos isten! Te tényleg azt hiszed, hogy ha bezársz egy gyereket 18 éves koráig, akkor annak nem lesznek vágyai, nem lesz kíváncsi a világ dolgaira? És elhiszed azt, hogy miután kiengedted nem fogja kipróbálni azokat?

Ember! A sikereidből és a kudarcaidból tanulsz! Te a tanulástól zárod el a gyereked!
A Szőke család sajnos nem tűzdelte tele levelét a hibák konkrét leírásával, így csak annyi derült ki számunkra, hogy a Saunier Duval ügyfélkezelési szokásai sem túl szórakoztatóak. A 2 évnyi szívás után született karácsonyi köszöntő a levél végén.Update: megérkeztek a…..
Totyabá 2008.12.17 20:56:42
sambalabammbumbumm: az őrlángos a f@sza kis FÉG kazánodon évente kb. 10e ft-ot éget el... A hatásfoka meg kb. 80-85% körül lehet, ellentétben a kondenzációsok 100 felettiével....

Szóval gratulálok, jó döntés! Ha gondolod keress meg, tudok én is pár eladót:)
Homér szerencsétlenségére betalálta az AAG futurisztikusan keveset működő mosógépét mosogatógépet, amihez nem ingyen adták az AAG ügyfélszolgálatának 3 éves standupcomedyjét. Ebből láthatunk most egy néhány hónapos részletet:Electrowroldben mosogatógép vásárol, extra 3…..
Nemsokára berakjuk hírbe, ha egyszer rendben, az ügyfelek alapos megfingatása nélkül ér célbe egy Wizzair-járat. Most még nem ez a hír. Gábor tapasztalt skandinávszakértő, mégis megkísértette az istent és Göteborgból Wizzairrel akart Pestre jönni. Persze megkapta a magáét, az…..
Totyabá 2008.12.17 10:53:05
Ismét olvashattunk egy f@sza kis bölcsészsztorit, amiből kiderült, hogy ezek a mocskos kapitalista cégek még a mi kedvünkért se befolyásolják az időjárást és a dögök nem képesek arra sem, hogy 10e forintért vigyenek be a városba, két napig adjanak szállást teljes ellátással, hozzanak ki a reptérre, ja és még repítsenek haza Mo-ra is. Büdös bunkók ezek! Én bojkottálni fogom őket, meg a BKV-t és a MÁV-ot is! Ezentúl csak gyalog megyek mindenhova (mert a benzinkutakat és az autógyártókat már tegnapelőtt bojkottáltam) és csak mezítláb, mert a cipőgyártókkal is kezd tele lenni a tököm! Ja, és csak földúton, mert a Strabag az meg sumák cég!
Fantasztikus utóélete van a Belváros közepén kitört parkolótűznek, amiről a benzinkút fölött lángoló Mercedest oltó Naiv Ügyfél számolt be a Homáron. Ha valaki nem olvasta volna: miközben lángolt, majd fojtogató füstöt árasztott a kocsi, és odabent semmiféle tűzjelző nem…..
Először úgy 1994 táján vezettem Xantiát, addig csupán a hidropneumatikus rugózás legendája jutott el hozzám. Meg is döbbentem rendesen. Az történt, hogy a Citroën akkori importőre csapott egy népszerűsítő bulit a Népligetben, ahol bárki kipróbálhatta az összes típust. Ez…..
A figyelmes tévéműsorfürkészek már rátalálhattak a TV2 új talk show-jára: szeptember 22-én indul a Joshi Bharat. Minden találgatás ellenére az új műsort azonban nem a konkurens csatornán lévő Mónika show-val egyidőben adják, hanem előtte egy órával, minden hétköznap…..