Regisztráció Blogot indítok
Adatok
M.I.Eszter

4 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem fán, hanem kongrén, hímzővásznon, lenvásznon, kanaván és még sok más küönös dolgon. ...Emlékszel még arra, hogy régen a nagyi valamit hímezgetett a téli estéken?  Vagy arra, hogy a "tiszta szoba" párnái mind-mind apró mintával díszített egyedi darabok…..
.A Foltvarázs Kézimunka Webáruház szervezésében egy óriási nyereményekkel kecsegtető játék van kilakulóban a keresztszemeseket és apró foltvarrás egységcsomagokat áruló webshop oldalán.A fenti linkre kattintva Te is bekapcsolódhatsz a játékba. Egy jól kitalált…..
Próbálom nem belevinni az érzelmeimet, és maximálisan tárgyilagos maradni, de nehéz. Úgy összességében azt kell, hogy mondjam, hogy egész jó feliratkoztató szövegeket hallhattunk az előadóktól. Csepegtettek némi infót, majd előálltak az alaptermékük ellenállhatatlan…..
De az index.hu-éban sem... A következő látvány fogadott az index.hu címlapján:             Na, mondom hurrá! Nem vagyok pénzügyes, nem vagyok feldolgozóipari exportáló, nem vagyok vendéglátós, viszont kereskedő vagyok (is). Katt a címre, mert én kis…..
Ködös szombat reggelre ébredtünk Nován. Kedves barátaink invitáltak minket hétvégi pihenésre, sétára, egy kis kirándulásra - amit persze gondolkodás nélkül fogadtunk el. Már irtam Nováról és csak megerősithetem, hogy az őszi erdő aranyló levelei, a reggeli köd, a faluban…..
A foltvarrás bár kis hazánkban is egyre népszrűbb, Európa nyugati részein nagy hagyományoknak örvend.  Nem véletlen, hogy a "szakmai" magazinok nagy része is ott kerül kiadásra. Minden év augusztusában azonban Európa egyik legnagyobb…..
Foltvarrás Mi az a foltvarrás? 2008.09.26 10:16:00
A foltvarrás, ha nagyon egyszerűen akarok fogalmazni, akkor különböző textilek szétvégésa, majd újbóli összevarrása, immár más sorrendben.A foltos dolgok nem mai keletűek, bár kétség kívül egyre inkább divatba jönnek ismét.  Van akinél azért, mert a kézzel készített…..