Regisztráció Blogot indítok
Adatok
topi15

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az iOS eszközzel rendelkező felhasználók figyelmét szeretnénk felhívni, hogy ha Indapass bejelentkezési hibát tapasztalnak akkor frissítsék a Chrome böngészőjüket 80-as verzióra, illetve a Safari böngészőt használók is telepítsék fel a legújabb frissítéseket. Amennyiben a frissítések telepítését…..
Macron, mint az egyházaktól független, világias állam képviselője tette tiszteletét a világhírű kommunista filozófus Lukács György egyik legjobb tanítványa, Heller Ágnes előtt. Nem volt szükség a vallásos kellékekre!..
November 9-én délután az Országgyűlés a kormánypárti képviselők támogatásával elfogadta a kormány igazságügyi törvénymódosító csomagját. A számtalan területet érintő salátatörvény több eleme tovább folytatja azt a választások előtti hatalom-bebetonozást, amit a TASZ-szal közös Korrupciófigyelő című…..
topi15 2021.11.12 21:44:48
MaGYAUR Orbán a magyar Ceausescu 2021.10.07 12:44:39
A Fidesz kommunikációja számomra felidézi az 1970-es évek romániai, Ceausescu-féle nacionalista-populista-kommunista propagandát: a "Megéneklünk Románia" jelenséget, meg a "nemzeti büszkeség és szuverenitás" értékeinek védelmében a történelemhamisítást: a "római-dák-román" kontinuitás elméletet...…..
Az állam és a szovjetek harapófogójában az utolsó időkben már a bérekre sem nagyon maradt pénz...
A nyaralókkal és a hatóságokkal is kukoricáztak a balatoni zugárusok, akik közül a kis halak is megkerestek tízévnyi átlagbért egy szezon alatt...
"Csak mert valaki magyarnak születik, még nem lesz rögtön keresztény is."..
Bayer Zsolt ismét szólt egyet. Megint csúnyát persze, ismét megszegi ígéretet, amit a meghatottság pillanatában, nagy állami kitüntetése kapcsán közhírre tett: “Felhagy a trágár es durva politikai publicisztikák irásával. Ideje,hogy felnőljön a kitüntetéssel járó felelősséghez”- nyilatkozta...
Műsorvezető recepciós, tejfeles szájú igazgató és szintenként eltérő berendezés a hotelben, mely közel egy évig tartotta a balatoni rekordokat.  ..
topi15 2018.10.16 20:09:30
Egyre több olyan politikai közjáték borzolja a kedélyeket, melyek a miniszterelnök tudatos provokációjának tekinthetők. Legutoljára azzal üzent barátainak és ellenségeinek, hogy bő egy hónappal a választások után visszalátogatott abba az óvodába, ahol a kampányban a gyerekeket biodíszletnek…..
topi15 2018.05.27 23:11:05
"Ezek a rohadékok, akik most ajvékolnak, hogy ők meg lettek fenyegetve. Pedig mindössze arról van szó, hogy egyszer tényleg vége lesz, és az összes szemét, rágalmazó tetű be lesz perelve." (Elhangzott Mészáros Lőrinc propagandatévéjének Sajtóklub nevű műsorában.)..
topi15 2018.03.20 18:56:42
A volt kormányzó karaktergyilkosság áldozata, a zsidóknak jobban kellene méltányolniuk - ezt tervezte elmondani a fideszes parlamenti alelnök az emlékmisén. ..
Tarlós egy érdekes figura, ezt ne vitassuk el tőle. A mellett, hogy egy igazi begyöpösödött kőbunkó, az 1990-es évek átlag magyar férfiújának megtestesítője, a jóindulatát eddig nem tudtuk végérvényesen megkérdőjelezni. Noha ezerszer gondolta másképp, mint egy átlag kulturált fővárosi, s…..
topi15 2017.10.18 22:21:10
Ferenc beiktatásával a többi egyház is kénytelen felvenni a versenyt az alázatos és szerény pápával, aki először egy fiatalkorúak börtönében mosta meg az elítéltek lábát. A Mazsihisz bejelentette, hogy ők is a szegények rabbijai akarnak lenni, ezért a Dohány utcai…..
topi15 2013.04.14 17:11:11
A mai történet arra példa, hogy cégen belül is micsoda különbségek lehetnek a magyarországi és a svájci kirendeltség között. Tibor Facebookon érkezett beszámolója az ügyintézés mikéntjére is rávilágít. „Nemrégen, idén január 3.-án kezdtem új munkahelyemen. Nem…..
topi15 2013.03.31 08:33:12
Én naiv vásárló azt hihetném, ha Budapesten leveszek a polcról egy egy tasak babérlevelet adott márkanév alatt, akkor ha ugyanezt megteszem Bécsben is, legfeljebb az árban találok majd különbséget, mivel a márka ugyanaz, a csomagolása ugyanaz, és ami benne van az is ugyanaz lesz,…..
topi15 2013.02.08 13:21:42
A Művészetek Palotájának fontos része a díszkivilágítás: állandó fotótémát jelentenek különböző színekben játszó falai és a kókuszreszelék-szerűen beépített lámpái. Apuska, a Kocsmablogról figyelmeztetett tegnap, hogy...    "hetek óta nem működik a…..
Sokszor hangzik el baráti beszélgetésekben (és nem csak azokban), hogy Magyarországon az álláskeresés során (is) elsősorban a kapcsolatok számítanak és csak másodsorban a tudás és a tapasztalat. Csaszi leveléből az derül ki, hogy az elmúlt időszak eseményei benne is súlyos…..
Aczél Endre a Galamuson megjelent, Fiúk, című írásában szenvedélyesen kádáristázza a kormányt – ez még a Kádár-rendszer sztárújságírójának is szíve joga. De hogy egy szerkesztő hogyan engedheti megjelenni a következő, egészen nyilvánvaló és vérlázító…..
Ahelyett, hogy csökkenne, inkább nő a jégtakaró az Antarktiszon – adták hírül néhány napja amerikai és brit klímakutatók. Pedig hát a klímaváltozásról szóló aktuális modellek szerint csökkenne illenie. Vajon mi lehet emögött? A fránya valóság a jelek szerint már megint…..
Nem is olyan régen, a múlt héten volt egy poszt, melyben egy apa búcsúzott külföldre költöző lányától. Akkor az otthon maradó szülő szempontjából láttuk a történetet. Az a levél elég nagy visszhangot keltett, többek között Lászlót is írásra késztette. Ő a másik…..