Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dicsőséges Kacsamáj

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A dátum ugye szeptember kilencedike, szóval három nap múlva kiderül, milyen is lesz az új iPod nano, de már most megjelent egy kép, amire az összes fontosabb híroldal azt mondja, hogy ez az, ilyen lesz, kiderült, lelepleződött. A képen egy hosszúkás iPod nano látható, pont, amilyet…..
Dicsőséges Kacsamáj 2008.09.06 17:41:47
Nevet változtattam Amphibianról.

Szóval.

"Miért tudna kevesebbet nyújtani egy olyan készülék, ami mp3 lejátszás mellett telefonfunkciókat is tud, vagy fordítva? ha van benne gsm-modul, az mennyiben ront a lejátszó minőségén? A Sony véletlen nem régebben foglalkozik zenelejátszóval, mint az Apple?"

A mobiltelefon, az maradjon mobiltelefon az mp3-lejátszó pedig mp3-lejátszó. Az ami mindent tud, semmit sem tud tökéletesen, ez pedig teljesen igaz a mobiltelefon, fényképezőgép, mp3-lejátszó, hordozható tévé, hűtőgép funkciókat magukba foglaló készülékekre.

"Hordozható készülékhez milyen nem alap fülhallgatót tudsz, ami jobb mint a Sony agybadugós? "

A Sennheiser fülesek között azért van egy-két jó minőségű termék, ahogy a Koss füleseknél is, de még mondhatnék jópár céget, amelyik jobb füleseket gyárt, mint amit az Apple pl a készülékeihez mellékel. A Sony fülesektől pedig szintén nem esem hasra, valóban jobbak az Apple fülhallgatóinál, dehát annál nem nehéz jobbat csinálni, ezzel azt hiszem te is egyetértesz paranoir.

"3. Alap fülhallgatót haxolni, hogy hangosabb legyen...idióta dolog.

Miért is? Mit hívsz te alap fülhallgatónak? "

Alap fülhallgató, amit gyárilag adnak a készülékhez. Ezt "tuningolni" tré dolog.

"Vagy vegyen jó mp3 lejátszót, esetleg MD-playert, ha már hangminőséget akar. Az Apple cuccok köztudottan jó funkcionalitású és kezelhetőségű de közepes audiolejátszók."

Mit értesz jó MP3-lejátszó alatt? Mellesleg volt Minidisc-lejátszóm egy ideig, és nem kívánom vissza egyáltalán. A mondat második felében a "közepes" jelzővel nem teljesen értek egyet.

"Az Apple belseje is full kínai. Ha a kis sárgák lemásolják, és gyakorlatilag ugyanazt adják töredékáron, akkor az annyira ciki? Kinéznek a buszon vagy koktél-klubban? Az igényességet a márkával azonosítani, ezt hívják sznobériának. A minőséget azonosítsd az igényességgel, az meg nem kizárólag az Apple. Egyébként meg a szaros mp3 sosem lesz minőség, ha 70 rongyos Touch-on, ha 10 ropis kínain hallgatod. Hordozható hangminőség=minidisc."

Te valamit teljesen félreértesz. :) Nem azzal a ténnyel van probléma, hogy kínai/taiwani egyéb ázsiai gyárban szerelik össze. Azzal van baj, hogy a noname, kínaiak által lemásolt termékek minőségére egyáltalán nem fektetnek olyan hangsúlyt, mint a márkásabb termékek minőségére. Értem én azt, hogy az iPod klón teszem azt a hivatalos gyártól 50 méterre készül, csak ezekre semmi garancia nincsen, ha tönkremegy fél év múlva, dobhatod ki, a kezelőfelületük szar, a gyári füleseiket pedig már nem is említem. Szóval ezt az "ugyanazt adják el" szöveget hagyd inkább, mert egy elég szar csúsztatás.

Mellesleg baromira nem érdekel, hogy ki mit gondol az MP3-lejátszómról, vagy telefonomról stb. Manapság már amúgy sem különlegesség egy iPod, nem értem, hogy miért néznének fel rám miatta, vagy miért néznének le. Ugyanúgy le tudja játszani a zenét, mint az 5 rugós Paikwangoo MP3-lejátszó, csak más minőségű termék.

Különben meg hol írtam azt, hogy egyedül az Apple gyárt minőségi MP3-lejátszókat? Kevésbé híres gyáraknak is vannak olyan készülékei amik szimpatikusak, pl az iRiver termékei, vagy a Cowon iAudio X5 MP3-lejátszó is nagyon szimpatikus, csak azért nem vettem más márkából hordozható zenelejátszót, mert úgy gondoltam, hogy Mac-hez kényelmesebb lesz az iTunes miatt az iPod.

A szaros MP3-at pedig nem fos minőségben kell beszerezni és akkor nem lesz probléma. Aki audiofil az úgysem fog sosem MP3-at hallgatni, aki pedig MP3-akat hallgat az ritkán szokott rinyálni emiatt.
A baromfifeldolgozó Hungerit Zrt. leállította a hízottáru feldolgozását szeptember 1-jével a Négy Mancs állatvédõ alapítvány nyomására; ezzel az év végéig csaknem kétszáz dolgozótól kell megválnia a szentesi cégnek – mondta el Magyar József vezérigazgató. VESSE…..
Az elmúlt évek szüntelenül harsogott szocialista toposza, hogy az ellenzék külföldre viszi a belpolitikát. Erre mit ad Isten, a Brüsszelben gyanútlanul kóválygó, jobbára csak sörnedűket ízlelgető turista szemét több helyen kiszúrja egy konferencia plakátja, amelynek az alábbi…..
Hosszú órák óta az a nyílt levél a téma a weben, melyet az Apple vezérigazgatója írt. Az inkább a felvilágosodás hajnalára emlékeztető, viaszfoltos, parókás, lúdtollas címadás  - Gondolatok a zenéről - már sejtetni engedi, hogy Steve Jobs valami nagy-nagy alapvetésre…..
Egy kolléga hívta fel figyelmünket arra, hogy az NBC minap indult új zenei tehetségkutatójában egy magyar csaj is feltünt, leszedtük legott a Grease - You Are The One We Want című reality első két epizódját, és megnéztük. Bár ne tettük volna. A 10 millió dolláros…..
Subba Várjuk az újabb csodát 2007.01.16 11:45:00
A Subbának meglehetősen erős a Kiszel Tünde-ellenes meggyőződése. Az, hogy buta, agresszív és ízléstelen, minket különösebben nem zavarna, hiszen hát milyen lenne valaki, aki a tévében van. Inkább Tünde messiás-komlexusával vannak problémáink, de ez az intro igazából csak…..