Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spring

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sisca teljesen ledöbbent, hogy az automatikus korlátozás mellett valódi emberek is foglalkoznak a késve fizető ügyfelekkel. Ezek a misztikus emberek méltányossági alapon még a visszakapcsolási díjat is elengedik, ha a postán lassan átcsorgó csekk miatt történt a fenyítés:Már…..
Az odáig rendben van, hogy internetes vásárlást 8 napon belül le lehet mondani, de mi van akkor, ha a kereskedő egy hónap múlva válaszol legközelebb? És akkor is a nagykerre próbálja kenni, ahelyett, hogy azt mondaná, hogy nincs és nem tudja mikor lesz, vegyen a kedves vevő valahol…..
Túlsúlyosnak lenni nem egyszerű feladat: egyre hízékonyabb társadalmunk előszeretettel ítéli el a fölös kilókkal élőket, de az, hogy már a szórakozásban is akadályozzák őket, az nekünk is új. A West Balkán után várható volt, hogy a szórakozóhelyeken bizonyos…..
Én olyan "bele a vaktengerbe" típusú rák vagyok, nem gondolkozom sokat, a számlára nyomtatott 10-12 százalékos felszolgálási díjat is világ életemben elfogadtam a borravaló kimosakodott szinonimájának. Ennek megfelelően ahol ilyet láttam a számlán, ott annyit adtam,…..
Egy hónapja írtunk az IKEA csomagmegőrzőjének megbízhatatlanságáról és már meg is érkezett az akkor megtörtén feljelentés nyomán elindult ügy lezárása. Gyanusított nincs, csak 3 ugyanolyan eset, az IKEA leszarja, a rendőrség meg úgyszintén. A múltkori IKEA-csomagmegőrzős…..
Nem annyira meglepő, mint amennyire szánalmas fordulattal igyekszik költségeit tovább csökkenteni a Wizzair. Mi mást is tehetne a 150%-os hatékonysággal működő társaság, minthogy április 1-i tréfaként bevezetik az utasfelvételi díjat. Tehát a foglalási díj, majd a poggyászdíj…..
Keressük az ország leghülyébb sajtpultosát. Vagy már meg is találtuk? Egy kivételes szakember félreismert humorista fergetes alakítása következik, a Hűvösvölgyi Kaisersből. Emberünk joggal pályázhatna Monty Python-tagságra, de ő ragaszkodik a magyar szupermarketek szakmai…..
Nem egészen világos, miért volt büdös Attila üdülési csekkje, az amúgy üdülési csekket elfogadó helynek felmatricázott Párizsi Udvar étteremben Keszthelyen. Mielőtt bementek, direkt kérdezték, hogy ugye tényleg lehet játékpénzzel fizetni, aztán a teljes személyzet, a…..
Kozika elolvasott egy NYERTÉL subjectű levelet, amit a netezők nagy része azonnal törölne és szerencsére idejében rájött, hogy duplán át van verve. A levél szerint az sms ára 92 Ft, de legalább most bekerül a google találataiba a többi emelt díjás szám mellé, és az idióta,…..
spring 2009.07.06 19:54:43
@Visor: felszólító módban
Munkanélkülinek lenni nyilvánvalóan rossz, és mi viccesebb, mint rálépni a földön fekvő ember tarkójára. A munkanélkülieket segítő szervezet a maga részéről mindent meg is tesz a jó hangulatért: egy hozzá nem értő munkatársuk hibájából István drágábban teheti a…..
Vagy egy mohó kétfülű? Esetleg egy telhetetlen egyfülű férfi? Ki tudja, Sanyinak mindenesetre 3 pár fülbevalójából 2 pár eltünt a Postán. Óriási meglepetés, ugye? A sztori - sajnos - hétköznapi, viszont ebből a levélből tanultam meg a fülgő szót, amit, bevallom, soha…..
Hogy a sztoriban szereplő póló anyaghibás volt, vagy egyszerűen ilyen anyagból készül mind, azt innen nehéz lenne eldönteni, de azt még az eladók is elismerték, hogy ami egy mosás után összemegy, az szar. Ehhez képest a címke hiányára hivatkozva nem tudták kicserélni, mondván…..
Tamás szomorúan tapasztalta, hogy a válság a postára is begyűrüzött. Mostanra már a szétlopott csomagok felét hasznosítják újra az ebayen vagy kitudjahol, a másik felét pedig visszaborítják a dobozba, hogy többnek nézzen ki:December közepén elhatároztuk, hogy rendelünk egy…..
Az élet újabb mókás aspektusát fedezte fel Don az Erste ÁSZF-jében, amikor meg akarta szüntetni számláját. Azt ugyanis nem lehet. Legalábbis 40 napig, amíg "átfut a rendszeren", bármit is jelentsen ez: Régóta szorgosan olvasom blogod, és eddig nyugodt voltam, hogy velem…..
spring 2008.10.01 21:04:48
Gergő egy igen érdekes reklámozási stratégiára hívta fel a Homár és az Interspar figyelmét. A "másik mosópor szindróma" 2008-as megfelelője ezek szerint, ha kiírják, hogy szerintük egy másik hipermarketben mennyibe kerül a termék. A Homár óvatos tippje szerint már az…..