Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rose highmile

23 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanában valahogy minden szebb, biztosan a tavasz miatt :) Olyan közel érzem már magam a célomhoz - persze lehet, hogy ez csak önámítás -, hogy kevésbé izgatom magam a diéta betartásán. Ehhez nagyban hozzájárul az is, hogy egy év 1200 kalóriás limit után az 1400 kalóriát…..
rose highmile 2012.03.27 18:41:09
avagy hogyan kerüld el, hogy részegen sms-t írj olyan embernek, akiknek amúgy nem kéne A terv - a könnyebbik, ám kevésbé élvezetes út 1, határozd el, hogy nem iszol, és tarsd is magad ehhez gratulálok, siker - a pénzed is megmarad, és 'részegsms' sincs B terv - kis…..
szentimentálhigiénia bad hair day 2008.01.23 19:14:21
ez egy olyan nap, ami szar. még fel sem kelsz, és már tudod, hogy szar. még ki sem nyitod a szemed. már szar. kinyitod a szemed.aztán rájössz, hogy 36 perc múlva a munkahelyeden kell lenned. csak előbb még rá kell jönnöd, hol is vagy pontosan. miután kiderült, konstatálod, hogy a…..
mikor a fejedben üvölt a júúúúú mék mi fíl lájk ö vumen, és közben vitnihjúsztont énekelnél, hogy ájm jor bébi tunááááájt, meg dzsöszt kent get ináf, és szinte azon a ponton vagy, hogy belehalsz a következő érintésbe, és tudod, hogy lesz következő, mert már…..
szentimentálhigiénia un/conscious 2008.01.08 13:07:20
az egész a rettegésre épül. tapintható félelem. két külön világ - térben és időben egy helyen.ujjaim a billentyűkön lassan siklanak. minden leütés megfontolt.akárcsak a pont. ami eredetileg vesszőnek indult.a pillanat, mikor a testem a saját ellenségemmé válik, hogy…..
szentimentálhigiénia szerelem 2008.01.02 11:52:32
mint mikor kutyaszarba lép az ember. nem örül neki, bosszankodik miatta. sárnak hitte, csak mikor elterül cipőtalpának redői között, veszi észre, hogy a helyzet rosszabb, mint amire számított.igyekszik eltüntetni, útpadkához, fűcsomóhoz dörzsöli. de amaz makacs.a szar…..
hát.talán ez az, amit sosem fogok tudni elkapni. mindig csak szalad előttem, néha ugyan elcsípem, de éppen csak a mutatóujjam és a hüvelykujjam közé fogom, és már tovább is illan.de az is lehet, hogy én kergetem. folyamatosan űzöm magam előtt, és mikor elérhető távolságban…..
-avagy a 22-es csapdája.az egész Ádámmal és Évával kezdődött. mondhatnánk akár azt is, hogy tegnap este, mikor otthon és bejgli és kereskedelmi csatorna, mások meghitt és békés, csengettyűszós, míg én laptop és karrierelemzés; mégis, egy valami közös. tegnap este, egy…..
hozzávalók 2 személyre:egy férfiegy nőcsipetnyi kémiarengeteg alkoholkét mobiltelefonegy rendezvénytetszés szerinti őszinteségcsipetnyi indulatelőkészítés:a nő legyen pushy, a férfi legyen laid low. térben és időben keverjük őket össze, majd ha már eleget álltak, szedjük…..
ebben a pillanatbanhatározottan éreztembénítóahogy átgondolomazt a rengeteg dolgot, amit láttam/éreztem/átéltemés semelyiknincs márátértékelődnekleértékelődnekdevalvációkiemel, hogy aztán lenyomhassonmélyebbre, mint valahavolt egy fonál, amit elkaptam. vezetett, hosszú…..
szentimentálhigiénia i spy 2007.11.21 01:13:00
elkezdtem gondolkodni. amit nem akartam.elkezdtél gondolkodni. amit nem akartál.egyikünk sem akarta, mégis ez lett.persze egyikünk sem vallja be, hogy ez van.most megy a taktika, a power play. meg a hiszti.én ezt az egészet nem akartam. így nem. nem akarok elvárásokat, meg előrefele…..
ki kellene takarítani. körbejárni, és amire nincs szükség, beletenni egy csúnya nejlonzsákba -esetleg kettőbe-, és kihajítani.kihajítani tárgyakat, embereket, érzéseket, félelmeket, vágyakat, gátlásokat, elvárásokat, ábrándokat, nyugtatókat, megítélést, kötelezőt,…..
szentimentálhigiénia La Lenteur 2007.11.17 01:25:07
'...hogy az értelem játékával a csókot ellenszegüléssé alakítja át, az senkit sem téveszt meg, a lovagnak azonban mégis nagyon komolyan kell vennie a játékot, mivel egy olyan szellemi eljárás része, amelyre egy másik szellemi eljárással kell reagálni. nem azért társalognak,…..
 ma megvolt ő is. számszung gnyóccá. 3,5 G, 5megapikszel, háromszorosoptikaizúm, széjjelcsúsztathatós, beépítettguglis, omeganokialukalájk, és dögnehéz. elsőre.aztán sajna másodikra sem jobb...alapvetően fenntartásaim vannak a számszungokkal kapcsolatosan, és ez most sem…..
szentimentálhigiénia mmmmm 2007.11.15 18:14:56
nem járunk, vagy ilyesmi.csak hagyom, hogy szeressen.csak hagyja, hogy szeressem.nem túl bonyolult.én vagyok, ő van, néha mi is vagyunk, és olyankor mosolygunk.törődik velem, és félt. én is törődöm vele, és féltem. néha csak hosszasan öleljük egymást. aztán belenéz a szemembe,…..
szentimentálhigiénia diet bitch* 2007.11.15 12:55:00
tisztulunk. ilyesmi.vé kalóriát számol és nyomatja a bíróicát, én meg szénhidrátot nézek nagyon és idegeskedem.vé fogyni szeretne, én egészségesebben táplálkozni. (30 nap múlva karácsonyi bál. naná, hogy én is fogyni akarok)same ol' same. évente legalább kétszer tuti…..
szentimentálhigiénia noki-ja 2007.11.14 15:11:00
ugye volt egy olyan, hogy akkor nekem a Prizma kellene karácsonyra. mert csak. bár van most a 6233, ami a maga nemében egy teljesen rendben levő telefon, ha leszámítjuk azt a zseniális problémát, amit a szoftverfrissítés sem oldott meg, miszerint ha 2 bejövő üzenetem van, akkor az…..
szentimentálhigiénia pt vol.1 2007.11.14 10:07:52
és persze most hívott egy igen kellemes női hang egy igen kellemetlen dolog miatt, miszerint jegy nélkül igénybe venni a tömegközlekedési eszközöket büntetetendő, bár nem máglyán égetéssel.pénzbírsággal.szóval van az az állapot, hogy mától nem is eszem......
szentimentálhigiénia gudnajt 2007.11.14 09:59:05
szóval van ez az állapot, hogy nem alszom.najó, néha. egy keveset. nyitott szemmel a buszon, íróasztalra borulva a hajtásban, tízperceken a kanapén. egyszer-egyszer előfordul, hogy éjszaka is sikerül, az ágyamban.vagy máséban.csak egy ártatlan levél. nem is vicces ráadásul, hogy…..
szentimentálhigiénia nem árt 2007.11.13 23:30:30
ja. és ha valami irtó nagy művész lennék, fognék egy nagyon lágy, puha papírt, és hagynám, hogy az arcomon lecsorgó szemfestékes könnycseppek nyomokat áztassanak bele, meg törölgetném a nedves szemhéjamat, és maszatolnám a fekete szempillaspirált, mindenféle fura nyomokat…..
végtére is, akárhonnan nézzük, ez hiány. de ahhoz, hogy erre azt tudjam mondani, hiány, meg kell határoznom, mi a hiány, mint olyan. semmi túlbonyolítás. csak röviden. tömören.-péter, szerinted mi a hiány?-ha a 'lack' felől közelítjük, akkor az nem feltételezi a létezést.…..
szentimentálhigiénia distance 2007.11.13 02:12:18
... üzenete:: simogatósikon:... üzenete:: fölédhajolósikon:... üzenete:: szájrapusziadósikon:... üzenete:: mellédfekvősikon:... üzenete:: átölelősikon :... üzenete:: szépetálmodósikon :--- üzenete:: kellemesérzésesnagymosolyosikon:... üzenete:: csakalélegzetemhallodikon:---…..
szentimentálhigiénia hematoma 2007.11.12 23:38:17
[akkor]futok. szaladok. rohanok.megbotlok. egy kőben. vagy kigáncsolsz. vagy a lábaim nem bírják az iramot.mindegy.elesek.térdre rogyok.lassan feltápászkodok.beütöttem.fáj.[most]nem szaladgalok. inkabb megfontoltan jarkalok. vagy csak alldigalok.a terdem meg neha faj. veralafutasos. nem…..
nemmegy(vagyishogy)denemerőltetemvoltakvannaklesznek(gondolatok)csakmostvalahogynem(bár)mostiscsakúgycsinálok(mintha)pedigszóval(tettel)nincsihlet(megihlet)amúgymegelmém legféltettebb zugának fantáziáit köti gúzsba (a mosoly)és ezért van, hogynemtudok(írni)..
Végre van valami érdekes hírünk a szerencsétlen Megatáncról! A zsűri egyik, mellesleg elvileg házaséletet élő tagja, hát hogy is mondjuk, meglehetősen bővérű. Forrásaink szerint konkrétan képtelen úgy megjelenni nagyobb társaságban, hogy ne kezdjen el egyből "nagyon…..