Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KingPin

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajon mekkora csapás érné a földet, ha Esztergályos Cecilia és Steiner Kristóf párzásra adnák a fejüket? Megszületne a hajtűdobálós pinokkió?..
Igen, péntek van. Viszont nyár is, ilyenkor valahogy lassabban rezeg az idiotizmus az interneten. Tessék hát ennyivel beérni. - Én- Légi spagesz- Luxurious taxis- Wiw cameltoe- Lányom, ha ha baja esik a Lamborghinimnek, letöröm a derekad...
Subba Lóvásár 2007.07.04 15:17:00
Tudjuk, hogy mindenki szeretne egy picit belátni a modellügynökségek mesés, lóvásárt idéző világába. Nincs is szórakoztatóbb a kisfilmeknél, amelyekkel ezeket az Y-kategóriás anyaszomorítókat próbálják eladni. Ez az amikor a profi előadóművész is feszeng…..
Ha ki kellene találnunk a tökéletes sajtóközlemény elengedhetetlen összetevőit, egészen biztos, hogy egyből egy egy rakás óvodás helyesírási hibát, egy szarvasmarhát és egy rég elfeledett Megasztárost rendelnénk."Pflum Orsi ismét Kandász Andival forgatottPflum Orsi idén…..
Subba Tessék kézzel dolgozni! 2007.06.20 19:04:00
Kedves fiatalok, előre szeretnénk szólni, hogy az alábbi filmet kötelező végignézni. A Szerelem második vérig című, egyébként borzasztó alkotás ugyanis tele van olyan gyöngyszemekkel, amelyek nekünk eddig egyáltalán nem tűntek fel. Rögtön az elején a szuperlaza Alföldi…..
Egy tisztességes, jól nevelt nő (angolkisasszony) ugyebár mindig pontosan tudja, hogy éppen ki dugja meg hátulról, mert ha nem, akkor nincsenek mentő körülmények, úgymint sárban fetrengés, befogott száj, halálfélelem, vagy kavargó rendőrségi gyakorlók susogása. Bánó is…..
Subba Egy bugyi mínusz 2007.06.19 18:06:00
Már korábban is foglalkoztunk a nagyon híres stylist, Lakatos Márk és a kölcsönkapott ruhák érdekes viszonyával, de most megint van egy jó sztorink. Márk a közelmúltban egy fotózásra kapott jó sok bugyit a Women's Secrettől, aztán amikor vége…..
Subba Csöcs köll? 2007.05.29 14:40:00
Hőőőő parasztok! VV Anett dudáit megveheti, akinek van 10 ruggója! Most vette ki az előző csöcset, mert nagyobb kellett, oszt a régieket eladja. Tuttti biznic! Az internetten van, szóval tuti nem kamu!..
Subba A magyar zene alatt 2007.05.29 14:02:00
Sokfelől várja az ember a felhőtlen szórakoztatást, de speciel az Oktatási és Kulturális Minisztérium a lehető legritkkábban jut eszünke, ha jól akarjuk magunkat érezni. Most viszont egy fergetegesen jó mulatságba szaladtunk bele, amikor rátaláltunk a Program a Nemzeti Kortárs…..
A Művelt Alkoholista Bock to 1991 2007.05.27 18:15:00
Megint egy tizenötös számmal kapcsolatos rendezvény, de most villányi vonalon. Volt egy kóstoló, amelyen a Bock-pince mutatta be 1991-2006 közötti készült zászlóshajóit, a Bock Cuvée-ket. Tavaly már megkóstoltam néhányat közülük, de most teljes volt a sor.Becsekkoláskor a…..
comment:com Nehogy leizzadjon! 2007.05.27 16:05:00
Holnap úgyis jön a lehűlés, most már minek kockáztatná az izzadságot, meg az azzal járó testszagot. Hideg limonádé, ventilátor és 15:10-től A pedálkirály a Filmmúzeumon. A hetvenes évek biciklis sztárja, dopping, meg humor, és persze verejték, izzadság és zsíros cseppekben a…..
Subba C'mon start the Banzai! 2007.05.22 13:51:00
Vajon hány Depeche Mode-majmoló együttes lehetett a nyolcvanas években Kelet-Európában? Az akkori szerencsétlen hangulat ahhoz is elég volt volt, hogy még angol nyelvű verziót is képesek voltak készíteni az egyik kliphez. Be akartak törni a külföldi piacra? Kurva jó…..
Nagyon nehéz egészséges fiatalokat meggyőzni arról, hogy igenis van értelme iskolába járni. Így tulajdonképpen érthető a Pécsi Tudományegyetem igyekezet, hogy a szaporodás ígéretével próbálják meg magukhoz édesgetni az érettségiző nemzedéket. Az pedig külön szimpatikus,…..
Subba Mini Britney 2007.05.17 11:49:00
Olyan különös, megmagyarázhatatlan érzés fog el bennünket, amikor Mini Britney táncol. Röhögés, egy kis félelemmel ötvözve. Egyszerűen van valami imádnivaló a törpékben, a természet e furcsa, kertek vigyázására oly ideális teremtményeiben...
A csodálatos magyar versmondó tradíciókkal már egyszer foglalkoztunk, de ennek a szockó maradvány-művészetnek mindig felbukkannak újabb gyöngyszemei. És különös módon a leggyakrabban lemészárolt műalkotás szegény Petőfi szegény Nemzeti dala. Mert az olyan beleélős. Itt a…..
Subba Dicsőségfal: Viva Kristóf 2007.05.09 11:44:04
Mi eddig azt hittük, hogy a Vivánál csak alulszexelt, és ettől túlpörgött arcok lehetnek műsorvezetők, mert különben nem megy elég jól a Club Rotation. Erre meg itt az alábbi kép, rajta a Magyarországon az elsők közt coming outolt Kristóffal, a már általunk is egyszer…..
KingPin 2007.05.09 21:53:41
KingPin 2007.05.09 21:54:15
Subba Kopaszoknak: 19 000 Ft 2007.05.08 14:30:00
Különleges hirdetésekben a wiw igazi aranybánya, ez egyenesen az üzenőfalról:STATISZTÁLÁS AMERIKAI NAGYJÁTÉKFILMBEN!2007 Júniusában amerikai holocaust filmet forgatnak, Budapesten és környékén „Good” címmel!A film főszereplője Viggo Mortensen, tudjátok a…..
Subba Egyszerű arcú kisvirág 2007.05.08 14:21:00
Talán túl sokat láttuk eddig a képét (vagy túl keveset?), mindenesetre nekünk nem esett le egyből, hogy kinek az új produkciójához készült ez a promófotó. Pedig neki aztán tényleg egyszerű arca van...
Subba Érettségiző nemzedék 2007.05.02 22:18:00
Ezt a középiskolai tablósdit soha nem értettük. Miért a matrózblúzok? Miért a béna öltönyök és nyakkendők? Miért az összes tanár, akiket senki sem szeretett? És miért kell ezt az egészet a helyi fodrászüzlet kirakatában közszemlére tenni ahelyett, hogy mindenki hazavinné…..
Egyszer volt, hol nem volt, mindenesetre nem is olyan régen a HIT gyülekezete rendelt egy műsort az Operettszínháztól. Paradicsomi jelenetet kértek, kígyóval, táncosokkal, és egyetlen apró kikötéssel: buzik ne legyenek a szereplők között...
Kinek van kedve húsz rozét végigkóstolni? Senkinek, nyilván, de a művelt alkoholisták csakis a közönségnek élnek. Ha erre van igény, hát legyen rozé. Márpedig van erre igény, ezt mutatják a borkereskedők eladási listái, amelyeket ilyentájban rendre rozék vezetnek. És mutatják…..