Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bollista

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ausztria? Normafa? Ugyan már! A város lapos oldalán nemcsak az örömlányok, de a téli sportok szerelmesei is kiélhetik magukat...
Bollista 2009.12.23 08:32:08
A ....i Tesco üzletvezetője, aki az üzemi étkezde üzemeltetésére kiírt pályázatra jelentkezőknek egyenesen megmondta, hogy annyira kevés fizut kapnak az alkalmazottak, hogy nagyjából a hónap felétől egész egyszerűen nem tudnak fizetni a menzán. De semmi vész, fel lehet írni a…..
BorBoy Bormámoros fesztiválszezon 2009.07.08 14:50:00
Minden hétre jut az ország valamelyik szegletében egy borfesztivál, de legalább egy fesztiválocska. Azaz, Albert gazdát plagizálva: fogják a poharukat... és tegyék be a csomagba a ruhák mellé, amikor nyaralni indulnak. Egerben a bikavér tiszteletére rendeznek ünnepségsorozatot…..
Bollista 2009.07.08 15:31:19
 A 17 éves lány romantikus regényt akart első szerelemre, megkapta. Sziasztok! Már edzem egy ideje a bátorságomat, hogy tegye meg felétek első nagy lépését és írjon az első szakításomról. Na jó, ez nem az első, mert ugyebár mindenkinek volt kisiskolás szerelme, akivel a…..
Aki ismeri a Tarda blogot, annak nem kell bemutatni nathanp-t , aki viszont még nem futott bele, az gyorsan ugorjon át oda, és olvasson bele a tardai hétköznapokat bemutató bejegyzésekbe, amelyek minden alkalommal tele vannak gyöngyszemekkel. Már régóta nyaggatom nathanp-t, hogy folytassa…..
Bocsánatot kért a Forma-1-főnök Bernie Ecclestone, amiért a hétvégén a The Timesnak adott interjújában Adolf Hitlert dicsérte. Hétfőn azzal védekezett, félreértelmezték, de miután több szervezet is felszólította és egy német politikus lemondta találkozójukat, elnézést…..
Székely Viola Csilla, a Britain’s Top Model című modellválogató verseny legújabb évadában több száz jelentkező közül végzett az ötödik helyen. Angliában élő magyarként nem volt könnyű dolga a műsorban, hiszen amikor melegedett a helyzet, a többi lány azonnal elővette…..
Sokan szeretnének belemenni a jóba, de a pofonok völgyének érintése nélkül. Mi most - és újra meg újra - ehhez próbálunk segítséget nyújtani, azaz olyan borokat ajánlani, amelyek áruk fölött teljesítenek, és viszonylag könnyen beszerezhetőek. Gyakran hallom, hogy egy bor nem…..
Nem az önkormányzat építette Vác déli részén azt a bicikliutat, amely egy szögesdrótkerítéstől indul, és 150 méterrel később egy autókereskedés parkolójában, betonelemek közt ér véget.  A semmiből a semmibe vezető kerékpárút a város déli részén kereskedelmi…..
Miért ne történhetne meg, hogy az ember kerékpárt vesz egy autógumis műhelyben, a tulaj talán megunta már, vagy vett egy újabbat. Nem is ez a lényeg, hanem hogy főhősünk megveszi, átmászik vele a szögesdrót kerítésen, aminek másik oldalán tökéletes minőségű kerékpárút…..
"Fényképek az abortusz után" volt a címe az eredeti bejegyzésnek... 2009. szeptember 21-i kiegészítés:OLVASD EL A KOMMENTÁROKAT, HA ABORTUSZON GONDOLKODSZ! Ez a bejegyzés 2007. április 22-én született. Azóta  a Google már az első 10 között…..
Ehhez nem tudok bevezetőt írni, mert még nem tértem magamhoz a röhögéstől. Tomcipank figyelt fel erre a hirdetésre:A minap találkoztam egy érdekes dologgal. :) Nem vagyok biztos benne, hogy félrefordították, az is lehet, hogy csak egy nagyon rossz szóviccet akartak összehozni. :)A…..