Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dávidkirály

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
XIX. századi körülmények; aki nem dolgozik, nem eszik; itt meló van; termeld meg magadnak; ott az ásó, eredj a földre, és így tovább. Dolgos emberek, nem luxusban hanem nyakig ganéban, dézsában, kezükben gyertyával, seggük alatt szalmával. Ez A Farm, mondta az RTL, lehet nem pont így de effektíve…..
Ma délelőtt betoppant egy fiatal srác a szerkesztőségbe. Senki nem tudta, honnan jött, nem tudtuk, ki ő. Aztán kiderült, hogy Winkli hívta meg, mert ő egyszerűen kíváncsi volt egy napunkra, mi pedig - minden feltételezés ellenére - nem vagyunk olyan elfogadhatatlan gyökerek, hogy…..
Nagyobb térképre váltás Ha nem tudnánk, hogy igaz. Legalábbis hiteles szemtanúk szerint. Brit-Kolumbia tartományban, egy Boston Bar nevű helyen forgatták. Az Alexander-alagútban. 1. főút, két és fél órára Vancouvertől. Két hét alatt készült el és talán nem túlzás azt…..
Nem méltatnám a nyereményt, mert Csikós már megtette korábban. És azt hiszem, nagyon sokan kérték ezt a Jézuskától karácsonyra, bár ez a könyv olyan, amit tényleg elő fog venni az ember akkor is, amikor a fenyőfáról már réges-rég lehullott a tűlevél. Még a normandiairól…..
Dávidkirály 2009.12.12 18:03:26
Olvasónk és egyben autóm megvásárlója totálkárosra törte a Subaru Forestert. Ennek a történetét meséli el, okulásképp mindazoknak, akik azt hiszeik, nekik mindent lehet. Kapnak a belső sávban szöttyögők is. Az ominózus napot megelőző három éjszaka igen rövid volt, a…..
Dávidkirály 2009.10.21 19:22:59
@Mk412: Igen az jó lenne!
De akkor a forgalmi vizsgára azt is be kellene rakni húzható tételként.
Mert én ijedtségemben az alatt a 2 másodperc alatt nem tudnék semmit sem csinálni, az biztos.
Dávidkirály 2009.10.21 21:05:49
@konti10:
Ezt saját tapasztalatból tudom igazolni.
Csak egy Leon Cupra TFSI volt egy tesztvezetésre, de utána visszaülve a sajátba is tahó voltam hazafele.
Szinte a kertek alatt, Dunaszerdahelytől nem messze, Dióspatony határában nyitották meg a minap a Slovakiaringet. Nem holmi falusi libakergetőről vagy hobbiból összetákolt aszfaltcsíkról van szó, még ha rendkívül rövid idő – egy év – alatt is készült el. Nagyobb…..
Belsőség Unom a Formula-1-et 2009.07.28 16:30:00
Ha egy ex-F1-es pilóta, akit ismernek, tisztelnek és tudják róla, pontosan ért mindent, ami a pályán és a pálya körül zajlik, szóval ha egy ilyen ember megy oda hozzájuk, akkor arra számítanak, hogy értelmes kérdést tesz fel nekik, és megpróbálnak normálisan válaszolni, már…..
Most már hivatalos – elkészült a Honda új belépőszintű motorja, a CB300R. A múltkori kémfotók után megérkeztek az első műtermi és akciófotók, a brazil gyár már nem titkol semmit sem. Az első hullámban csak a dél-amerikai piacokon jelenik meg a CBF250-ből…..
Dávidkirály 2009.06.22 19:30:05
Nem tudom mekkora különbség van a két motor között:

totalbike.hu/hirek/2009/04/08/vtr250/

Hát ismerve a magyar importőröket, csak az egyiket fogják forgalmazni. A potenciális vásárlók egyik fele örülni fog, a másik bánkódni.
Belsőség Teszkós tolatóradar 2009.04.28 01:24:00
Ahogy a múltkori tempomatos posztban ígértem, a „Barkácsolj magadnak fullos Audit” sorozat következő része a teszkós tolatóradar beépítése lesz. Amire semmi szükség, de tényleg. Az autóból hátra jól ki lehet látni, és ha 2-3x kiszáll az ember, hogy utánanézzen,…..
Dávidkirály 2009.04.28 15:56:52
@Shadowbull:
Ha jól emlékszem, te Münchenben dolgozol mérmökként.
Mennyire van most (autó)gépészmérnök felvétel a cégednél, vagy ott a környéken?
Dávidkirály 2009.04.28 18:10:03
@Shadowbull:
Hát köszi a biztatást, idén végzek úgy néz ki, ezért érdemes volt végigkínlódni a sulit.

Látom te is azt mondanád az állásinterjún, hogy az emberek azt mondják rólad, hogy pesszimista vagy, de te inkább úgy mondanád: realista.
Talán hat hétig jártam így, törött hátsó lámpával. A szerkesztőségi teremgarázsban tolattam még le, aztán jártam közben tesztautóval, motorral meg a Mazdával. A zúzás után nem sokkal megrendeltem az alkatrészt a netről, de pár nap után elkezdtek jönni a szokásos…..
Itt a vasárnap, bütykölünk hát megint. Lassan rendszerré válik itt a TC-n a hétzáró rozsdába fejelés. Persze két hete történt mindaz, amit írok, elnézést, csak most jutottam el a billentyűzetig, de hát nem Forma-1-közvetítés ez, nincs itt szükség paliklászlói…..
  A spanyolországi székhelyű BeOn Automotive figyel a motorosok igényeire: az egyre népszerűbb ultrakönnyű, egyhengeres sportmotorok rajongóinak igazi csemegét kínál. A Project 450GP névre hallgató, saját fejlesztésű készletük 450 köbcentis krosszmotorokat tesz alkalmassá…..
Belsőség A legjobb fakó? 2009.02.20 17:57:00
Öntsünk egy vagon pénzt a beltérbe, reszeljünk kicsit a formán, és – elméletileg – meg kéne kapnunk a tökéletes, kompakt Personenwagent. Ezek szerint a DS-CAR-os srácoktól tesztre kapott hatodik generáció lenne az eddigi legjobb Golf?     Véleményük…..
Dávidkirály 2009.02.24 11:19:55
@loláb:

Erre van a Skoda.

Esetedben mondjuk egy Octavia Tour.
  Apa, megveszed, Apa, megveszed? – kántálta hatéves fiam, fel-alá ugrálva a vén Merci mellett az enyingi éjszaka csikorgó hidegében. Hát persze, Bálint, ha ennyire tetszik neked… Vélemények az azonos című cikkünkről...
Hogy miért kellett nekem üvöltő indiántáncot járni egy szál nedves fürdőgatyában a zsúfolt bükfürdői büfében, meszes hátú bácsik és isiászos nénik rosszalló pillantásaitól kísérve? Megpróbálom elmondani. Egyszer már írtam róla, talán kétszer is, hogy a sok egyéb…..
„Tavaly hideg volt, idén fotózzunk belső helyszínen!” – sírtak a kényelmes újságírók. Itt kezdődtek a gondok, hisz' versenypályára, roncstelepre, vágóhídra vagy a híd alá bármikor kimehettünk volna.Már nem tudom, melyik okos találta ki, hogy öltöny kell…..
Belsőség Dugó magunknak 2008.10.29 15:30:00
  Ezeket a képeket az M5-ösön készítettem, azon a szakaszon, ahol az M0 forgalmát ráterelik az M5-ösre. Azért fotózgattam, mert többnyire én is álltam, csak a másik irányban. Magunknak építjük a dugókat – mondta úgy tizenkét éve egy őrnagyunk a katonaságnál,…..