Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kovacsluca

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 NA ITT ELSZÁLT VALAMI, DE VISSZA RAKOM ÍGÉREM!! Nos, egy év telt el azóta, hogy San Miguel José először tette tiszteletét a harmadik valóságban. Születésnapi ajándékként járt a blognak egy új kabát. Sajnos valamiért a hajtás gombok nem jelennek meg, így a teljes post-okat…..
De most csak rohanós kávéra és cigarettára van időnk, mert elfogunk késni a dolgunkról basszus.  Nicola Conte & Lisa Bassange: "All Gone"  Koop: "Come to Me" ..
Igaz késtem egy napot az aradi vértanúk tiszteletére, emlékére rendezett ünnepségről szóló beszámolóval, de ami késik nem múlik alapon most leírom. Nos, a megemlékezést egybekötötték a Negyvennyolcasok Terén felállított Batthyány Lajos szobor avatásával. A szobor Benedek…..
Hányas a kabát? Megfázós post 2008.09.29 20:10:00
Reggelre sikeresen levert a lábamról valami megfázás. Tegnap kezdődött és ma már úgy ébredtem, hogy végig köhögtem az egész éjszakát, plusz társult hozzá némi rekeszizom-láz. Mostanra a hektoliternyi mézes teáktól, gyógyszerektől jelentősen javult az állapotom, habár a…..
Tisztelt Hölgyeim és Uraim!A mai menü:Főétel:Tanyabarbi "mellbevágó" interjúja a város ifjú vallási fundamentalista titánjával az Alternatíván. Köret: Kávé és cigaretta. ...We are the coffee and cigarettes generation...Előétel és desszert: Szabadon…..
kovacsluca 2008.09.26 23:09:47
Hányas a kabát? Denevérelmélet 2008.01.28 00:10:00
Smafferovics Juliannus egy reggelen arra ébredt, hogy apró, kicsi denevérekkel álmodott. Ez az álom teljesen eluralta gondolatait s miközben kávéjába szórta a cukrot, azon elmélkedett, miként is jutottak be az álmába ezek az amúgy nem túl bizalomgerjesztő, éjjelente…..
kovacsluca 2008.09.22 21:37:42
Hányas a kabát? Ajánló 2008.09.18 23:50:00
Nos, a mai kalandozásaim során akadtam erre az oldalra. Leginkább azoknak ajánlom, akik szeretik a nu jazz, downtempo, easy listening, trip hop típusú zenéket. Olyan előadókat lehet itt találni mint, a 4 Hero, Parov Stelar, Dimitri From Paris, De-Phazz vagy az egyik nagy kedvencem a…..