Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tendzing Norgaj

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is gondolnánk, hogy mennyire mérgezőek lehetnek a kutyák számára!  Én is meglepődtem néhányon amik a listán szerepelnek. Az alábbiak egy gyűjtemény nem egy teljes lista! Mindegyik megnevezés mellett találsz egy rövid leírást, hogy a kutyákban milyen tüneteket…..
Tendzing Norgaj 2013.02.12 09:35:21
@lemezgyár: A jó szándékot senki nem vonja kétségbe. A szakértelmet igen. Blogot meg azért ír az ember, hogy olvassák. Ha nem akarná, hogy olvassák, naplót írna. Kegyetlen világ ez a virtuális.
Tendzing Norgaj 2013.02.13 09:27:52
@Zak: Én meg a lóért. De a diffenbachia akkor is veszélyesebb, mint a szőlő. Lakásban tartott kutyák, ha rájuk tör a zöldéhség, és a séta alkalmával nem tudnak eleget legelni, simán megrágják. És akkor lehet drukkolni.
“Remélem, elénekelhetem majd, ‘nincs már felettem más, csak a tiszta ég’ ”   Várkonyi László ezzel a Fonográf dalcímmel búcsúzott el egy üzenetben az Everestre utazása előtt. A Mount Everestről az 5300 méteren fekvő Alaptáborból egy hete telefonált, s azt mondta, hogy most egy kis időre…..
 Bár a legfrisebb közvélemény-kutatások szerint cseheknek mindössze 44%-a büszke a hazájára,  azért a legtöbb cseh úgy gondolja, hogy a világ rengeteget köszönhet a cseh nemzet különleges képességeinek, a kockacukortól a kontaktlencséig.A legfontosabbak azonban,…..