Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csorbacsillag

463 bejegyzést írt és 133 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csorba Csillag Ördögűzés 2022.09.01 11:05:02
Átkos terek Az atmoszféra nő Reménytelen jókedv miatt kárhozat De a megátkozott hitetlenek Elfogyott a balsors Át…basz-tak!   Pedig megvettem a fekete szettet Olcsó volt az ebay-n Az öt áru csillagot is fejjel lefelé még Akkor Felfestettem a falra! Olcsón akartam pokolra kerülni, Nem…..
Csorba Csillag Játszok 2022.09.01 10:44:01
    Piros-fekete pacnik, Titkolok valamit, Kényszeres vagyok, Veszek egy lapot, Nem nyert ez sem, Letettem.   Darabossá tettek az ünnepnapok Az üveges pikkelyek behálóztak A kétszínűség drogos fázisain át Ellensége lettem önmagamnak. Kezem tik-tak ütemekre sárt dobál csak, És az éles…..
Csorba Csillag Szóbolt 2022.07.31 21:08:30
    *****A polcokon sok sorbaneldobható szó vanelemes a fényűzésa sóvár csillámporbanékes, mégsem nemesaz ár csak időleges.a halált leáraztákvennék hármat aztán…Ja nem! Maradnék még épen,szóval „Bocs, nem kérem azt mégsem!”az élet utángyártottés csak utált unalmat hozrossz, drága és silány,de az…..
Csorba Csillag Fehér gallér 2022.07.14 21:55:03
Bandi békésen ücsörgött a forgalmas utca egyik kávézója teraszán. A kocsiktól sem félt, pedig félt tőlük. Reggel volt, még kellemes az idő a nyári hőség előtt. Széke alatt egy kis tálkában tejecske. Már bejáratos vendég volt helyen. Ellenállhatatlanul cuki pofácskájával mindenkit levett a lábáról.…..
Csorba Csillag Vége 2022.07.09 08:09:41
Elmegyek a boltba,és veszek helyetted újatötszázforint,még a színe is szebbnincsen hangja,megnyugtat a látványés most megbocsájtom: kipukkasztottalak.Sajnálom, hogy nem sajnálok semmitragadozó vagyok, ez a jellememkarmom folyton éleselvárásból öltem,te majd feltámadsz,ez a létezés!..
Csorba Csillag Szépelgős szöveg 2021.12.26 19:40:16
  Szépelgős szövegeket Fogok neked írni, Helyetted is kis sznob leszek, Legyen minden pí-szí!   Nem mondom már én te néked: “Te kis buzi, bassz ám!” Csak negédes édes élet Drogja ami hat rám!   Nem szabad, hogy eldurvuljon Közöttünk a helyzet, Viszont így most úgy lenyugszom, Ez már…..
***Beleugrottam,önmagamtól védvekönyörtelennek tűntlazaságomba.Az ütemek nem tudtak vezetni a szépre.A mocsok hologramfény sáfrányok csokra.** Mindent összekuszált a felismert hiátus. Sikérekben gazdag roncs szépségem tükre. Méricskél engem egy belső Pilátus, bevetem magam e magtalan…..
    A vízió a legfőbb vallás manapsága képernyőnek számtalan papja vankik folyton folyvástés nem csak vasárnapmisét tartanak.A hívőknek kellaz útmutatásés az útvonattervezőés nem baj, ha blőd,ha unalmas,vagy ha butaságmind ez csak egy áldozati rítus,ajándéka nagy vízió isten előtt.Nincs miért…..
Amikor dúl bennem az elme, rájövök,csak révülten színezgetek,hogy kereslek, az csak ösztön,végül több, mit kitervelek.Ma rád hagyom, hogy a lejtőnzuhanjak a Nihil mezőn,de ha Te terv voltál, még aFöld is szívjaminden erőm.Kisemmiztélúgy ott,noir színváltozataz átkotemésztem…..
Csorba Csillag Megelőző pillanat 2021.04.28 00:23:31
Torz világból élek,szúrós szerek, tények,már a játszmaatomjai hullnak,szállingózik múltnakpernye váza. Egymáson nevetnünkkellett volna, pechünkhogy nem értedhumorom, hisz nincs máseszköz, s egyre inkábbnevetgéltekaz ösztönök májból,szaladnék a háztól,de még félekte vibrálsz a gúnytól,kérlek, így…..
Csorba Csillag Cicagram 2021.04.16 06:44:36
Felteszema macskám a netre,ezt engedélyezteő.Nem kellettmás ehhez, egy nyaóelég volt, értsd úgy, hogyjó!Posztolom,hogy reggel kér enni,S ruhája is trendi,dög. Támogassegy lájkkal, hogy legyenúj ruhára, még kénepénz!..
Csorba Csillag A jóakaratról... 2021.04.10 10:27:16
Gyakran feltételezzük másokról, hogy az direkt rosszat akart nekünk vagy másoknak. Ezen mindig csodálkozom. Miért jó az valakinek, ha szándékosan rosszat tesz? Mi a haszna belőle, hogy tud utána aludni? A válaszkeresés közben megpróbáltam belehelyezkedni az ilyen, úgymond, „gonosz” személyek…..
Csorba Csillag Számítások 2021.03.28 20:58:44
*** Vad ligetben kurta fény, Rejtett tiszta furcsa én, Életváró friss jelen, Miért voltam hirtelen?   Hogyan lettem változó? Képletekbe zárható, Szorongás meg pár csapás Lételemem: számadás.   Két vég között áll az út, Miért lettem elvakult? Megosztó a tárca lét, Nem leszek csak…..
Csorba Csillag Homokvár 2021.02.26 10:32:35
Nem fogadom le Mit megfogadtam, A lázadás  Alább hagy, Alázattal háborogva, Csak köpni, nyelni tudtam. Megbéklyóz a Vélt igazság, Testem terhet tárol, Ideákban gazdag rendszer Mozgásomban gátol. Nincs előre, nincs már: hátha! Hit megunva, Szégyell, Hittem egyszer lelkem útja A jótól…..
Csorba Csillag Megátalkodottság 2021.02.10 05:08:31
* Alkalmanként alkohollal alkotok, Áldozatos albatroszi állapotban, Alvilági, alantas, alpári álmokon Általlendülve, Álságosan alázatos ábrázattal, Aldiba akartam menni Autóval. * ..
Meditálok a munka felett Állok „Mad it” Nincs értelme, nincs érdeme semminek. Antimotiváló tréning a youtubon, hóbortom mégis, úgy unom! Unom magam és Endrét, Az Adyt „Add ide a hamit!” Na de mit Adok? Azt mondták, hazudjam, hogy „őszinte vagyok!” És ragyog minden, ha levedlem a…..
Csorba Csillag Hitet adok magamnak 2021.01.08 22:49:10
Jóra való restség,Eltévedt merevség,Megzúzatott lepkék,Megpréselt ereklyék.Erényből szeder kékSzemérmük temették,Ők, aki tehettékÖnmaguk nevelték.Változott a távlatÚj időhatárt szab.Megtenném te érted,Mit akarsz? Nem érted.Kereslek tudatlanRészegült utakban.Egy pontot kerestem,Valahol felettem,De…..
Csorba Csillag Nem vagyok türelmes 2020.12.28 18:33:22
Nem vagyok türelmes,  Káprázat a napom Pedig nem füveztem, Belehervadok, Arcom meszelt hegkupac, Hagyom Minden reggel, Látens simítások Hajhabok, Ingert imitálok, Tárgyak tengere Szitkozódik Törődni kellene Veletek Ti akarnok csürhe, Sokk van belölle És én... itt…..
Csorba Csillag Visszafejtés 2020.10.21 22:57:44
  Szívfejtést végzek. Vérbő sűrű szövetet hurkonként kibontok, de, a megfejtés résztől egyre messzebb dobtok ti tények. Egykor szövevények védtek, felruháztak, ergo most meztelen létem becsszó, megró. Csak az éhség miatt élek Árny valóság: nincs már kielégülésem, mi…..
Unalmas lett volna titkok nélkül élni,Szándékomban állt határokra lépni,Szédített a mélység, mint bátortalanság,Nem volt természetem, bennem izgatott láz Kezdett ébredezni, egy darabig talpamZsibbadt olyan furcsán, majd szemben és karbanÉszleltem a romlást, bontott rendet, polcot,Rés nyílt meg a…..
Csorba Csillag Szivárvány szörp 2020.09.02 09:00:00
Szende Tünde egy nap arra gondolt, hogy felkeresi a fővárost, hogy ott is segítsen jobbá tenni az emberek életét. Ahogy nézegette a térképet, hogy hol is landoljon, keresve a legideálisabb pontot erre a  tevékenységre, feltűnt neki egy Akvárium nevű hely, amit a térképről is jól látható módon egy…..
Csorba Csillag Zuhanás 2020.08.31 11:11:58
Húst eszem, hogy lehúzzon a Földre, Tündér fátylas szárnyam vett ma körbe. Mégis ledobtam a tüllt a sárba, Megront itt a vonzóságom átka.   Nagy álmaim húztak be a csőbe, Vetítettek éjszakánként, görbe Tükröt adva jövő igazságról, Éj ügynökük drágán kizsákmányol.   Bajban minden jó szándék…..
Csorba Csillag Bosszú érzés 2020.08.27 13:44:28
***Szerepet játszok, mertnem kiálthatom kifelsebzed a bensőm,nem merem mutatni,szó szót követhetnenem jutunk előre,beléd köthetek, deszebb cserélni tőrre.******Szigorú leszek ma,parti lesz javában,borzongok miattad,égek is de bátranmindent jobbnak látokbenned, én hibám az,hogy régen se…..
Csorba Csillag Lehetsz vidámabb 2020.08.19 10:51:10
Túl könnyű okosnak lenni,Nem csak utólag,Tudj a világból merni,Nem csak futólag. De futhatsz is, ha az oly jó,Kell a fáradtság,Meg a pénz és a zokszó,Hogy ki ne száradjál. A gond megelőzés helyettJobb az alázat,Tudd, hogy véges tered,De lehetsz vidámabb...
Akartalak érteni, hogy átjáron a tudás,Pedig nem volt más vonzerőd, csak pénz meg a dugás.Belebonyolódtam pár jel elemzésébe,Majd jött égi bölcselet: nincs Istennek ész érve.  ..