Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a gift

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ismét aktivizálta magát az önjelölt nemzetmentők (ejtsd: hazafiak) élcsapata, Budaházy György és Toroczkai László most a Hősök terét veszik védelmükbe. Hogy kik jelentenek veszélyt a térre? A zsidók. A zsidók, akik a legtöbb egyidőben égő hanukai fáklyával a nemzet…..
 Keserű történet következik, tehát aki felvidulni jött a Reakcióra, az keressen egy másik posztot.  Lementünk Balatonra. Eddig a hegyoldal télen mindig üres volt, most mégis égett az egyik pincében a lámpa. Nem ismerem a hegyieket, csak egy-két szomszéddal vagyunk csevegő…..
 Ma délután van utoljára esély, hogy az Országgyűlésben megmeneküljön a 13. havi nyugdíj 80 ezer Ft feletti része is. A Fidesz (és a KDNP) el is indította az Utolsó Esély hadműveletet: Iván László a Száj, Soltész Miklós és Szijjártó Péter pedig a Kéz. A Fidesz…..
Mandiner blog Ha a Fidesz... 2008.12.01 07:01:00
... orvos lenne, körzeti orvos lenne, aki nem mer rászólni a betegeire, hogy ne cigizzenek meg ne igyanak annyit. „Én azt mondom, Józsi bácsi, inkább egy-két szál cigi naponta, minthogy idegeskedjen minden miatt, mert hát ugye a vérnyomás a legfontosabb.” ... turista lenne,…..
Mandiner blog Berbécsflékeny 2008.11.19 07:01:00
 Mi mindig is tudtuk, hogy a székelyek szőrösek, piaszagúak és verekedősek, s nagy veszélyt jelentenek a Köztársaság nyugdíjasaira 23 milliós lélekszámukkal és hülye tájszólásukkal. Ez utóbbit bizonyítja az alábbi székely nyelvlecke a manna.ro kukkeréről, amelyet a…..