Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jeno

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Dörti Trianon 2008.09.09 16:28:00
Ebédelni menet lőttük a Váci úton az általunk látott eddigi legnagyobb árpádsávos Nagy-Magyarország-matricát. Egy Dodge Ram hátuljára ragasztották, és ekkora méretnél alapos a gyanú, hogy külön csináltatták. Kevés akkora autó van, amire ez ráfér, és rentábilis lehet a…..
Jeno 2008.09.10 16:56:53
Eddig naponta olvastam a Totalcar-t mert jopofanak tartottam a kommentarokat AZ AUTOSVILAGROL .
Hogy most itt mirol van szo ? Mint erdelyi magyar, pontosabban partiumi (de ez mar tul bonyolult a kun szarmazasuaknak ) megdobbenek, hogy "magyar" letetekre milyen agymosott bunko roman / szlovak stilusban beszeltek Magyarorszagrol ami szamunkra az elcsatolt teruletek is beletartoznak.
Nagy a matrica AZ teny, de legalabb a tulajt jo magyarnak lehet nevezni nem mint sokatokat akik nem ismeritek ezt az erzest. Tobbnyire jo erzes ,de elkeserito mikor Gyurcsanyi agyuak dominalnak. Lattatok mar amerikai zaszlot, de nagyot, lebegni minden hazon a tengeren tulon, hogy mire olyan buszkek azt nem ertem de az o dolguk. Egyebkent fizettetek a kocsireszletbe az illetonek?
Ha ezt egy szlovak vagy roman oldalon olvasnam csak szorakoznek rajta, igy csak hanyinger kerulget mennyire genetikailag modositott klonokka valtak sokan a mai Magyarorszagon amit Budapest es kornyekenek nevezhetnenk.
Javasolnam ha szegyelitek magatokat a multunkert nevezzetek el GBA-nek (Greater Budapest Area) hagyjatok meg Magyarorszag nevet nekunk magyaroknak. Hogy meg a maradek magyar foldon is gunyolodjanak valakin mert buszke a magyarsagara ....
Tudjatok -EE se Szlovakia se Romania nem letezik a tortenelemben. Felvidek olyan mint Provance Franciaorszagban, vagy Galicia Spanyolorszagban... de nem akarok tortenelem lecket adni egy autos honlapon kulonben is ugy tudom boldogok a leleki szegenyek.