Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xcomman

0 bejegyzést írt és 115 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2015.03.15 08:28:06
Digó limó (Aki már olvasta az eddigieket, ugorjon benne az Elvtársak, elvtársnők bekezdéshez ;) Gyönyörűséget foltot sikerült csinálni rá, amikor lekerült a kocsi, a műszerfal elég vehemensen tiltakozott, olyan lámpák is elkezdtek világítani, amiről nem is tudtam, hogy…..
xcomman 2015.03.15 16:29:23
@Buckethead: Felesleges vitatkozni velük, mindenhol azt látják, hogy a bmw-s balesetet okozott. Neten, tévében, filmekben. Szerintük az ország/világ? lakossága max 100 főre tehető és abból számolják ki a statisztikát :DD Mellesleg ott van a vicces digó limó cikk, mégis a többség a béjemvést basztatja... Nekem is e46 van és magasról lef***m, hogy ki mivel jár. A többség döntött jobban, ha nem bmw-t vett, mert a 3,5 millás vételár mellé nem dobott még másik 3-at rá az elmúlt 8 évben mint én és nem hordta néha havonta 2x szervizbe, meg próbált rájönni mi a retek baja van ;) Szeretem és nem fogom eladni, ha már rendberaktam, de sokba volt és sok időbe/türelembe került. Cserébe mindenki meglepődik mikor mondom, hogy lassan 17 éves lesz. Most jön a harc a rozsdával. Aki akar, erre nyugodtan irigykedhet, de van egy tippem, hogy hány ilyen ember lesz.
xcomman 2015.03.15 19:07:53
@Buckethead: Igaz, igaz. Mondjuk bizonyos dolgokról én azért nem mondanék le a kocsi miatt, de nem vagyunk egyformák. Mindenki abba tolja a pénzt amit szeret. Szerencsére eddig a sors úgy hozta, hogy nem kellett a kocsi és minden egyéb dolog között választanom.

@Speedman: Persze, ezzel nem nagyon lehet vitatkozni.. Ellenben, ha én így csinálnám a statisztikát akkor az lenne a következtetésem, hogy itt mindenki hülye vagy troll :) Szerencsére több normális emberrel találkozom vagy beszélgetek mint hülyével. Lásd akkor a másik oldalt is, szerintem a bmw is hulladék ugyanúgy mint a többi, de megtalálja a zsák a foltját. Nekem jó ez így :) Nincs olyan kocsi amire nem kell költeni, ha sokat utazik az ember. Szeresse, a többi le van sz**va.
Mint látjátok a blog visszatért. Sajnos bejegyzések nélkül ezeket ugyanis a blog törlése előtt hirtelen felindulásból eltávolítottam.A miértekről csak homályosan fogok beszélni, személyes paranoiám vezetett ide, túl komolyan vettem egy megjegyzést, ami ide…..
Régebben nekem is összegyűlt néhány büntetésem, ami abszolút vitatható lett volna. Mégsem vállaltam a hosszú pereskedést, hiszen már akkor is tudni lehetett, a bíróságok minden bizonyíték nélkül simán a parkolási társulások javára döntöttek, az autós pedig az eredetihez…..
Számos okunk lehet rá, hogy tönkre akarjuk tenni az autónkat. Sok a pénzünk és költeni akarjuk, emberbaráti szeretetből támogatjuk a szerelőnket, be akarjuk a lízingcégnek bizonyítani, hogy csereérett, és millió más. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
 Amit januárban megpróbáltunk, mostanra beérett. December 1-től sokkal könnyebben szerezhet százhuszonöt köbcentis motorokra érvényes jogosítványt, aki már rendelkezik B-kategóriás vezetői engedéllyel. Megnyílt az út az olcsóbb, gyorsabb és praktikusabb közlekedés felé.…..
xcomman 2011.12.02 13:55:01
autózz! Vakegerek 2011.09.20 08:03:00
Tiborc rögtön három gyakori problémát is megpendít posztjában, valamennyihez hasonló eset többször szerepelt már itt a blogon is. Levélírónk gyakorlatilag külön rovat beindítását javasolja, mivel ezen három probléma egyaránt az oda nem figyelésre vezethető vissza. Egyesek…..
xcomman 2011.09.21 17:52:13
@''autónepper.'': Nem birod ezt a stresszt mi?:))

Egyebkent meg nem ertem a gyartok miert nem raknak be olyan kijelzot ami a 13 eves bmwben is van. Amint kieg valami van egy kis kocsijel kozepen is azonnal latom, hogy a balhatso egett ki. Index meg eleg egyertelmu.. A sok faszopo mp3 meg nem tudom milyen tamogatas helyett inkabb ezeket raknak be. Persze, ha 20 eves kocsirol van szo akkor mind1, de mostanaban uj kocsiknal is gyakori, hogy valami nem eg.. Arra meg ne hivatkozzon senki, hogy pont nincs nala olyan izzo. En is egy szatyorral vettem :P 5 perc kicserelni.

Amennyiben a legtobb autoban mar lenne ilyen akkor javitsatok ki, de en meg nem surun lattam :)
xcomman 2011.09.21 21:11:36
@jelentéktelen alak: Én nem foglak megkövezni érte :) Nem én írtam a cikket :)
autózz! Figyelmetlen parkolás 2011.08.12 09:40:00
Ma sikerült kicsit elrontanom a dolgokat, és már egy megjelent levelet újra kitenni. Szánom bánom a bűnömet, így azt töröltem, és most jön egy másik poszt. Köszönet Xaba99-nek az észrevételért. Az anyagot catus küldte, akit már többször megszivattak mások a…..
xcomman 2011.08.12 13:05:39
@xaba99: Autót nem adunk kölcsön (ahogy nőt sem). Csúnya vége lehet :)
A jogosítványt megszerezni legtöbbünk számára pozitív élmény. Én annak idején először szülői felügyelet mellett vezethettem a családi Ladát, majd 1-2 hónap múlva jöhetett az önálló élet az autóval. Ez sokat segített, de mi van akkor, ha nem áll rendelkezésre…..
xcomman 2011.08.09 00:41:20
@''autónepper.'': Nem kell leharapni a fejét már az elején :) Német kocsikkal ráér később is megismerkedni amikor már skillesebb lesz ^^
xcomman 2011.08.10 23:59:12
@''autónepper.'': hmm, ez is igaz^^
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
xcomman 2011.08.03 17:16:33
@A Nyusszkó: Tetszik mikor jonnek azzal, hogy kint sincs kolbaszbol a kerites. Azt mar elfelejtik, hogy mihezkepest...

Hova is koltoztel egyebkent, ha szabad megkerdeznem? Lehet irtad, de most nem akarok ennyit olvasni :)
xcomman 2011.08.03 22:21:12
@Animacs (a Tyne folyó déli partja): Biztos vannak ilyenek is;) Én arra alapozom amit azoktól hallok akik már kint élnek pár éve. Senki nem beszélt arról, hogy minden az öledbe hullik és kint minden tökéletes, de ha infón belül sikerül állást találnod és a környezeted is elfogad valószínűleg jobban fogsz élni mint itt akárki akármit mond;) Az viszont benne van, hogy néha el kell költözni, ha a melóhelyednek nyekk. Van aki bevállalja van aki nem.

2. Abban a szakmában amiben én dolgozom nem megtűrt dolog, hogy a másikat baszogatod. Senkinek a részéről sem(Főnök/alkalmazott). Már nem ez az első melóhelyem, de szerencsére nem találkoztam idiótákkal. Max az utakon :)
Előfordulhat valakivel, hogy menet közben romlik el az autója. De szerintem alapvető, hogy ilyenkor a lehető legrövidebb idő alatt eltávolítjuk az útból vagy legalább kitoljuk a lerobbant kocsit a szélső sávba/járdára. Egyrészt feltart másokat, másrészt balesetveszélyes is.…..
Van ez a toplista-sorozatunk, amiben ugyan eddig csak egy cikk ment le, de éppen attól lesz sorozat, hogy itt a második (és remélhetőleg ezentúl legalább havi rendszerességgel tudunk írni tíz akármiről a játékiparban). A mostani cikknek már csak azért is lesz folytatása, mert azt…..
Lejtőn megállni, úgy hagyni az autót - a tapasztalat azt mutatja, hogy ezt azért tényleg szinte mindenki tudja, a múltkori, rögzítőfékes videónk tehát már-már trivialitásnak volt mondható. Ez alkalommal érzékenyebb témát veszünk elő - olyan témakört, amiben láthatóan…..
Aki busszal utazik városunkban, esetleg tényleg tapasztalhatta, hogy helyenként gyorsabban tud közlekedni. Természetesen általában az ilyen fejlesztések az autós forgalom korlátozásával járnak. Bizonyos keretek között ez számomra elfogadható, a tömegközlekedésnek előnyt kell…..
xcomman 2011.06.01 18:04:13
@Perillustris: Budaorsi is ilyen lesz hamarosan:)

@záporjózsi: Allithatsz oda rendort. Megnagyobb dugo lesz es kezdodik az anyazas stb :)

Eddig "nagyjabol" jol mukodott az a szakasz (budaorsi). Hetente 1-2 alkalommal volt nagy dugo az is maximum akkor, ha valami retardalt balesetet okozott vagy a nem eppen hibas utszakaszon felmartak 2 centit a tukor aszfaltbol, hogy jo legyen. Ezt is persze csucsidoben fokozva a hatast. Nem ertem miert kell elbaszni mindent. Tudnak ezek egyaltalan valamit jol is csinalni?
autózz! Pech 2011.05.27 12:51:00
Balázs leveléhez hasonlóan nem vettem hosszúra a poszt címét, mert tényleg egy kis néhány soros szösszenetről van szó csak. A kollégájának biztos nem volt jó a karmája, vagy hogy szokták ezt mondani... Az viszont biztos, hogy nézni kell a tükröt is vezetés közben és mások…..
A cím ne tévesszen meg senkit, valószínűsíthetően nem felvidéki magyarról van szó, csak egy ügyeskedő, ki tudja milyen pénzforrásokból élő alak a poszt szereplője.Napok óta egyik fő hír mindenütt a szlovák és más külföldi rendszámok honosítása. A tegnap délután…..
xcomman 2011.05.27 12:33:25
@''autónepper.'': En behozattam a bomost, sot meg a regadot is kifizettem (tobb mint 600k volt). Az volt az utolso alkalom, hogy ezeknek a nyomorekoknak egy fillert is fizettem a semmire :) Majd, ha egyszeges 150-200k forint lesz akkor kifizetem.
autózz! Képcsokor Tőlem, Nektek 2011.05.17 10:30:00
Már egy ideje tartogatok néhány képet a gépemen, amiket meg szeretnék osztani. Javarészt én fényképeztem, bár van amit ismerős küldött. Fogadjátok sok szeretettel.Ez a kép nem túl kirívó, a lényege annyi, hogy a Nissanosnak sikerült pont úgy beállnia, hogy két helyet is…..
xcomman 2011.05.17 16:37:18
@''autónepper.'': "akkor én se állítom le ne hogy meg fázak"

Puding ^^
xcomman 2011.05.17 17:05:22
@''autónepper.'': Ulesfutes, ha kabatban vagyok ^^ Bar nem surun fordul elo velem, hogy varnom kell valakire a bolt elott. Amennyiben hideg a motor en sem allitom le...
autózz! Megteszi, mert megteheti 2011.02.16 21:24:00
Nem dőlt össze a világ attól, amit Ultras12 írt meg, de mégiscsak bosszantó. Mert megint azok tesznek a szabályokra, akiknek példát kellene mutatniuk, jelen esetben a rendőrök.Ez egyben egy feljelentés is lesz kedves sünjeinknek, mivel az online rendszerükbe nem lehet képet küldeni,…..
xcomman 2011.02.17 17:53:41
Kétmillió nézővel ment a Való Világ4 nagy érdeklődéssel várt szombati párbaja, ráadásul 18-49-ben 43,1 százalékos nézettséget hozott a műsor, azaz a tévénéző fiatalok közel fele volt kíváncsi arra, melyik alfahím jut vissza a villába. A sajtóközleményben még több…..
Vannak olyan bosszantó jelenségek az utakon, amiket nem szándékosan csinálják azok, akik miatt idegeskednek a többiek, hanem egyszerűen az odafigyelés hiánya miatt. Streetfigter összeszedte azokat az apróságokat, amivel sokat tehetünk azért, hogy egy-kettővel kevesebb ember váljon…..
xcomman 2011.02.07 18:07:28
@''autónepper.'': Elmult 2 topicban jot alkottal :) Reg rohogtem ennyi :D Reflexbol keresek ra a nevedre, lassam a beszolasokat :D
xcomman 2011.02.09 14:45:49
@''autónepper.'': Mind1ik. Haver sem kis troll, de azert Te tulteszel meg rajta is :D
Tudom, hogy inkább munkaidőben szerettek hosszabb posztokat olvasgatni, de most legalább nem rontjátok vele a GDP növekedését. Tompa egy balesetet kezdett el leírni, közben aztán szép fokozatosan felhergelte magát. Első olvasatra kicsit zavaros volt számomra a levél, de aztán mellé…..
xcomman 2011.01.29 18:31:13
@''autónepper.'': Az még odébb van :) 1-1,5 év legalább és akkor sem az 5ös a biztos. Új 3as coupé is nagyon szép :) Csak nem árt érdeklődni az újabbak minőségéről, mert elég vegyesen nyilatkoznak róla főleg ami az elektronyikát illeti.
xcomman 2011.01.30 00:46:22
@SzLacika: Már csatlakoztál is az offteam-hez :), de lehetséges, hogy új vagy és nem ismersz minket. Ferrari.., ha lenne pénzem sem kellene :) Vannak más szebb autók. Mondjuk egy dbs vagy db9 :) Azokról az autókról nem szokás véleményt kérni. Nem melóba járásra használnám és leszarnám, ha valakinek nem tetszik:)...Egyébként ez a veszély még nem fenyeget. A bmw az reálisabb. Érdeklődni nem bűn, azért van a fórum. Offolni meg szeretek amíg Silent nem rak pihire 1 hétre :)

@''autónepper.'': Ezek azok a dolgok amiknek én pl nem örülnék :) Megszoktam, hogy a mostani bömösben csak akkor világít valami, ha tényleg gáz van nem pedig random.