Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bad_boomer

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv újra NER-társak! Mielőtt megint elkezdek itt NER-kedni, röviden vázolom eltűnésem okát, csak, hogy magyarázattal szolgáljak: betegség, műtét, gerincbe csavarok, távtartók, csontpótlás, majd pedig hosszú, hosszú rehabilitáció. Ennyit erről. No de csapjunk a lovak közé:…..
Hollywoodi filmeseknek köszönhetően sokszor párhuzamos univerzumba repítjük magunkat, ahol a látvány kedvéért felülíródnak a fizika törvényei, a dramaturgia pedig játszi egyszerűséggel szabadul meg az ésszerűség, a történelmi tények és a valóság fojtogató…..
1. Ne most akarj újítani a külsődön! A terhesség idején megváltozik a hormonháztartás, ami őrült ötletekre sarkallhatja a terhes nőt. Ezek között van például az új, extrém frizura, ami eddig ugyan nem tűnt túl vonzónak, de most tuti fogás lenne. Közlöm, hogy nem az. Nekem…..
A Super Bowl alatt, (de csak a Savannah-i tévéken) ment le egy olyan reklám, amilyenhez foghatót legutoljára akkor láttunk, amikor Klapka Görgy a 72 színű NSZK színesfilctoll-készletből random kihúzott rostírón segítségével egy A4-es lapra felírta, hogy Vámház körút 9, és a…..
bad_boomer 2014.02.04 15:24:01
comment:com A nap képe 2013.06.03 10:00:00
Vince Gilligan, Aaron Paul és Bryan Cranston a Breaking Bad forgatásán. Vidáman. ..
bad_boomer 2013.06.03 17:00:41
A múlt héten egy kereskedelmi rádió beszélgetős-hülyéskedős műsorában a házas pasikkal viszonyt folytató nők témáját feszegették. Na jó, nem feszegették, inkább felületesen érintették.Ha jól emlékszem, valamiféle felmérésre hivatkoztak, amelynek lényege az volt, hogy…..
A Discovery Channellel közös játékunkban címet kerestünk egy kőkemény keleti kopókról szóló sorozatnak, amit angolul Ultimate Cops-nak hívnak. Kaptunk kismillió megoldást, jobbat és rosszabbakat, a nyertes címnek a csatornával karöltve és vállvetve a Keleti kopókat…..
bad_boomer 2012.03.07 14:19:43
B-oldal TOP10 RHCP-dal EVÖR 2011.08.30 07:00:00
A 2011-es év egyik legrosszabb pillanata eddig az volt, mikor kinyitottam a Slane Castle DVD tokját és nem volt benne a DVD. Lejátszóban? Nem, ott sincs. Azóta sem találom. (Nyilván valamelyik barátom annyira megszerette, hogy azóta is a lejátszójában csücsül. Nincs éppen pont…..
"Kedves Cukiság!Pünkösdkor született kiscicánkról szeretnék küldeni néhány képet. Egykének született, de mégsem unatkozik, hiszen anyukáját és 3 éves féltestvérét, illetve a húgomat folyamatosan szórakoztatja. Nagyon eleven, egészséges kismacska. :) Hosszabb idő…..
Azóta már a negyedik barátnőnél tart, ugyanez a forgatókönyv mindegyiknél. Keresed, de nem találod az igazit? Szakíts magadnak új szerelmet!Közhelyes vagy sem, régóta olvaslak titeket, és régóta le akarom írni a történetemet. 20 éves lány vagyok, történetünk idején…..
A Fox vezetői úgy döntöttek, hogy az évek óta sikeres Bones megérdemel egy vérfrissítést, illetve egy spinoffot is menten, még mindig egyszerűbb így felvezetni egy sorozatot, mint a nullárüól nekiállni egy újoncnak. A testvérsorozat főszereplője egy új karakter lesz, akit majd…..
bad_boomer 2010.10.22 10:47:57
A könnyebbség kedvéért összegyűjtöttük a homofóbok érvkészletét, legyen miből válogatni.  Ékes Ilona betiltatná a melegfelvonulást mert szerinte  a rendezvény félelmet kelt, veszélyezteti az iskolások erkölcseit és akadályozza a forgalmat, majd innovatív…..
Talán még sosem volt olyan, hogy a Naiv Ügyfél fellépő zenész legyen. Dühös és csalódott zenész, mert a hangosítást kikapcsoltatta a rendőrség. Mókás, hogy mindez egy ismert kulturális fesztiválon történt, az előre megadott műsoridőben, még viccesebb, hogy állítólag egy…..
Újabb olvasói levelet teszek közzé, újabb véleményt a társkereső oldalakról. Ez most nem elítélő, de elég keményen a helyére teszi az írója, mert szerinte mindennek meg van a maga értelme-funkciója, így a netes társkeresésnek is, ami szórakozásnak megfelelő, de az igazi…..
bad_boomer 2008.09.10 15:53:25