Regisztráció Blogot indítok
Adatok
numberz

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Álmodik a nyomor 2008.09.08 06:00:00
A szakértői kormányról ábrándozom egy ideje. Próbálom elképzelni. Egyebet úgysem tehetek, senki nem óhajtja ugyanis elmondani, mit csinálna, hogyan működne ez a mitikus testület tulajdonképpen, és miért volna rá szükség. Illetve azt sem, hogy kik lennének azok a szakértők,…..
numberz 2008.09.11 08:53:25
"Ötödik éve mondják azt, hogy ez még tanulóév, és ötödik éve nem halad az uniós támogatások kifizetése – panaszkodnak pályázati tanácsadók. Az uniós támogatások 2007 és 2013 közötti 8000 milliárd forintosnak mondott összegéből eddig 30 milliárd érkezett az országba, de ennek egy részét is a pénzek elosztásával foglalkozó intézményrendszerre költötték. A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapjáról kiderül: másfél év alatt még senki nem kapott 100 millió forintot meghaladó támogatást." (index.hu - index.hu/gazdasag/magyar/euks080808/)

Dől a lé mi?

"a Fidesz szitok-mocsok-áradatát hallgatom hosszú évek óta."

Ez arra emlékeztet amikor a csákó a lövészárokban a 3 napi zárótűz és folyamatos tűzpárbaj után tárcsere közben megjegyzi hogy "bazmeg ezek a köcsögök lőnek ránk".

"És mégis mi lenne az egészen konkrétan, amit kifejezetten és bizonyíthatóan Gy. F. tett tönkre vagy pusztított el, végromlásba döntve azzal az országot? Ezt hallgatjuk ugyanis reggeltől estig, anélkül, hogy ezzel kapcsolatosan egyetlen maradandóan is érvényes, konkrét tény elhangzana."

A válaszom egy kérdés:
És mégis mi lenne az egészen konkrétan, amit kifejezetten és bizonyíthatóan Gy. F. tett jobbá vagy épített meg, felvirágoztatva azzal az országot? Ezt hallgatjuk ugyanis reggeltől estig, anélkül, hogy ezzel kapcsolatosan egyetlen maradandóan is érvényes, konkrét tény elhangzana.