Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DzsiAr

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt a nyár! Úgy döntöttem hogy a blog nyárra sem áll le, továbbra is jövünk minden héten. Kicsit pihennék és a fotókkal is erőt gyűjtenék a folytatáshoz, így visszatekintő válogatásokat láthattok a Napi érdekesben augusztus végéig és további rég megjelent cikkeket is újra posztolok majd. Ma itt is…..
DzsiAr 2023.07.04 12:59:59
@¿Qué tapas hay?: És járkálva erre-arra, szinte sehol egy közlekedő autó, egy sétáló ember.
Régen volt már magyar tematikus poszt, itt az ideje bepótolni a hiányosságot. Kivételesen 30 fotót nézhettek meg országunk múltjából. Ígérem a jövőben sokkal több magyar képet nézhettek meg. SOKKAL többet. Csak meg ne unjátok :) "Szerecsen honvéd a körúton, arab betűs transzparensek május elsején,…..
Az NFL döntőjének csak egy, bár igen jelentős része maga a sport, ez egy globális médiaesemény a felvezető és lecsengető showműsorokkal, a félidei koncertekkel, no meg a reklámfilmekkel, amikről minden évben írunk pár posztot, mert megérdemlik. Míg nekünk a hüvelygomba és a…..
DzsiAr 2011.02.09 14:28:17
Itt van a VW-s srác.

today.msnbc.msn.com/id/26184891/vp/41455621#41455621

Már láttam ahol mellé rakták Mark Hamill fiatalkori képét, hogy mennyire hasonlít.
A Comment:com szerkesztősége ezúton szeretné köszönteni a baráti megyei hírlapok főszerkesztőit, újságíróit és minden munkatársát, annak alkalmából, hogy Schmitt Pál köztársasági elnök úrral találkoztak a “köztársaság első számú közjogi méltósága”…..
Novemberben ünnepli 45. születésnapját az Ifjúsági Magazin, amelynek első olvasóit nagyon furcsa, de a 60-asok között kell keresnünk. A ma szép fényes lapokon megjelenő, főleg lányoknak szánt glossy tinimagazin üzemi külsejével valaha tényleg az egész ifjúsághoz szólt, benne…..
Tötyi Blog Szezon van kérem... :) 2010.08.02 21:01:00
Az Újpest elleni Liga Kupa mérkőzéssel kezdetét vette a 2010/2011-es labdarúgó szezon a BFC Siófok számára. Az első tétmérkőzés tökéletesen sikerült, miután a Szusza Stadionban 3:2-re nyertünk Roni, Lukács Tihi és Dél góljaival :). A lila-fehéreknél Tisza Tibor volt…..
Egy poszt Mexikó '86-ról. Nem lesz benne se tésztaügy, se doppingvád, se magaslati edzőtábor és nem lesznek összeesküvéselméletek. Ha őszinte vagyok, foci is alig lesz benne. Kicsit más lesz ez a rész, mint amihez eddig szoktatok. És remélem nem okoz majd túl nagy csalódást. Mert…..
DzsiAr 2010.03.16 11:43:16
@Füredi 2.0: Ha úgy vesszük egy gólon.
Ha a bolgárok nem rúgnak gólt a nyitómeccsen a vége előtt néhány perccel az olaszoknak, akkor is mi jutunk tovább, még ilyen gólaránnyal is.

Én még általános iskolás voltam, Volt kirakva a faliújságra egy Képes Sportos kihajtogatható poszter: "Ők huszonketten" A szovjet meccs utáni reggelre ráírta valaki tollal "jöhetnek haza"
Sorozatunk előző részéből - terjedelmi okok miatt - lemaradt az 1984-es MNK kupaküzdelmek krónikája. Pedig ha valaha érdemes volt a Magyar Kupáról beszélni, akkor hosszú évek után ez volt az első alkalom. Egy másodosztályú kiscsapat eposzáról lesz most szó, melynek…..
Csoportelsőként jutunk ki a világbajnokságra! Drámai döntetlen Bukarestben, parádés játék a Népstadionban, gólzáporos győzelem Norvégia ellen. Itthon megkezdődik a Verebes korszak. Gólgazdag mérkőzések, hálószaggató lövések, új nevek a porondon. A Real Madrid…..
Bizarr történet érkezett a Blaháról, ahol az ellenőrök állítólag hamisnak kikiáltott, kitöltetlen bérleteket koboznak el a fiataloktól újraértékesítés céljából. Naiv ügyfél feljelentést fontolgatott, mire a BKV igazgatósága egyhavi ingyenbérlettel tömte be a száját:…..
Attilának köszönjük a következő gyűjtést is:Másik: a Good Will Hunting-ban (a múlt héten volt a m1-en megint...) többször elhangzik, hogy Lembeau professzor elnyerte a "pályadíjat". Nos, amit ő elnyert, az a "Fields Medal", a matematikában kiosztható legmagasabb…..
Mint a beküldő maga is írja, a gépi fordítások cikizése nem fair, de ez annyira jó, hogy kár lenne kihagyni. Chatte de Phacappe küldte be, akinek a nickje nálam különdíjas: Tudom, hogy a fordítógépek "nem ellenfelek", de azért jót lehet röhögni a ferdítéseiken. A…..
DzsiAr 2008.09.10 14:16:24