Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Downset

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csáp Géza Mennyi is az annyi? 2007.01.15 15:24:00
Nem szívesen lopunk a Színes Bulvár Laptól, Pécsről Budapestre utazva azonban megütötte a szemünket egy cím, amiben azt kürtölték világgá, hogy egymilliárdot kaszált a Nox, vagy valami hasonlót, erre azért felfigyeltünk, kaszinóban jártak, bejött a fekete?Nem, mint…..
Downset 2007.01.16 05:33:19
Magyarorszagon zenelésből nemigen lehet megélni. Értem ezalatt a tenyleg zenelo ZENEkarokat stilustol fuggetlenul: Tankcsapda, Kispal es a Borz, Akos, plussz meg az a nagyon keves akik nem tatikazos fos zenet nyomnak. Hogy csak tenyleg a legnagyobbakat emlitsem akik tenylegesen meg is elnek mar a zenelesbol.
Egyszeruen nincs otthon annyi penz benne, illetve fizetokepes kereslet, hogy meg lehessen elni.
Minden tiszteletem Akose es a Tankcsapdae akik tenyleg a sajat zenejukbol elnek es iszonyatos munkat fektettek, fektetnek bele!!! A koncertjeikre a jegyarak mar 2000Ft korul vannak. Ezt nemsokan tehetik meg magyar zenekarok kozul.
A masik oldal a haknizos tatogos muzenekaroke, illetve azoke akik csak siman bevallajak a hetvegu fellepeseket: Irigy Mirigy, Gangstaek stb., meg a szar Nox es Fiesta mocsok es tarsai. Ok tenyleg estenkent 3-5 helyen is fellepnek es sok penzert!!! es akkor mi van ha kaszalnak par szazezret egy hetvegen? a franc se sajnalja toluk! rohadt faraszto es kimerito ez, csinaljak.
A koncertjegy arakrol annyit, hogy tessen nem sopankodni monddjuk egy kulfoldi nevesebb rock/metal banda vagy egyeb popzenei csapat belepodijan. Ugyanis szereny orszagunkba igyis jocskan lecsokkentett koncertbelepovel adnak koncertet. Kb. fele-maximum 2/3 aron. Barhol tulonk nyugaton sokkal dragabbak a jegyek! Csak egy pelda: Egy Iron maiden koncertjegy Angliaban kb. 30font korul van minimum, ami nagyjabol 14ezer forint. Mo.-on maximum a harmadaert lehetett bejutni, es meg sorolhatnam. De sokkal nagyobb elteresek is vannak. A pop/rock es metal fesztival belepokrol jobb nem is beszelni!!! Egy 3 napos belepo dupla annyi mint az egy hetes Sziget-berlet.
Az meg tenyleg szegyen es gyalazat, hogy a cd DVD arak ugyanazok Magyarorszagon mint barhol mashol Europaban!!! Sot meg mernem kockaztatni, hogy Londonban DVD-t olcsobban veszek mint Pesten. es akkor hasonlitsuk mar ossze a fizeteseket es az eletszinvonalat!

Amig van kereslet a Fekete Pako, Fiesta, es a hasonlo mocskokra es az emberek hajlandoak ezert penzt kiadni, jollehet tudjak hogy 99%-ban tatogast fognak latni, akkor en nem sajnalom toluk. Vigyek, megtatognak erte par helyen es kesz. A nep eszi, fizet, meg meg is tapsolja vigyorrogva. Ja es a kifizetett penzek nagy reszet ezeknel ugyis a menedzserek teszik zsebre, vegyuk tudomasul!
Downset 2007.01.16 17:34:09
Carnivora:
Speciel Angliaban elek. Csakhogy par peldat emlitsek: A Saxon koncertre itt a jegy 22.50Font elovetelben, a Moonspell 24Font elovetlben es meg sorolhatnam. Teny, hogy otthon is feljebb mentek az arak(es mar nem minden olyan olcso), de itt akkor is joval dragabbak osszessegeben. Nemtorszagban olcsobbak valamivel, de onnan is lehetne peldat sorolni.
www.stargreen.com Innen lehet csemegezni jegyarakat illetoen:) Igen szep osszegeket lehet talalni mondjuk egy Faithless vagy egy Chris Rea bulira.
A Download fesztivalra(Anglia), ami Europa talan legnagyobb rock/metal fesztje a berlet ar(napi jegy nincs!) 144Font! Es ez csak 3 nap, nem ugy mint a Sziget ami 1het.

Azzal meg egyaltalan nem ertek egyet, hogy ha egy magyar eloado hires akar lenni kulfoldon akkor olyan zenet kell jatszania mint a Nox-nak, vagy az fentebb emlitett arab es ir es egyeb slager zenekaroknak.
Vagy fel kell itthon is fedezni egy uj Britni Spirszt vagy hasonlot? ez a nagy szegyen, hogy csak az ilyen es hasonlo mocskok kellenek mindenhol ezeket jatszak a tv-k, radiok.
Kapasbol 10-15 magyar rock-metal-hardcore bandat fel tudnek sorolni akik vilagszintu minosegi zenet nyomnak, de semmi anyagi hatter nincs itthon elindulni.csak ket pelda: Ektomorf!! Egy Mezokovacshazai metal csapat akik a Nuclear Blast nevezetu nemet metal kiadonal vannak, akik mellesleg az egyik legnagyobb ilyen profilu kiado a vilagon! Ektomorfek Nemetorszagban peldaul szabalyosan sztarok, tobb ezer ember elott is jatszanak. De egyre nepszerubbek, a kiado rohadtul tamogatja oket, es mar meg is elnek a zenelesbol.
A masik, tavaly nyaron itt Guildfordban elmentem egy magyar Step On It nevezetu zenekar koncertjere, akik Pestiek. egy skot hasonlo zenekar(hardcore-punk)egyszeruen elintezett nekik egy angol/skot turnet 15 allomassal. Mert megtetszett nekik a zenejuk. A turne piszok jol sikerult. Es mar talaltak is kulfoldi kiadot. Ennyi.
Mikor jut el ide egy mai sztarnak kikialltott magyar fos csapat? Most nevekt hirtelen nemtudok sorolni, bocs.
A Nox-rol annyit, hogy minden elismeresem a dalfesztivalhoz meg minden, de szerintem akkor se ernek egy Anima, VHK, Korai Orom, Yonderboy vagy egy Neo nyomaba.

Tankcsapdarol: tenyleg nem magasroptu minosegi zene, de legalabb szivbol csinaljak es rohadtul megdolgoztak azert ahova most eljutottak. Mondjon valaki egy mai modern pop-rock csapatot, akik egymaguk megtoltenek egy egesz Fonix-csarnok meretu helyiseget(8000-9000 ember).

Azt elismerem, hogy Ganstaek zenelnek es nem tatognak, voltam mar koncertjukon:)