Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eszkimoo76

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Földszint Az első szüret idén 2010.03.16 22:44:00
Épp hogy elolvadt a hó a hosszú tél után (?), de van zöldség, amit már szüretelhetünk: például a csicsókát. Nehéz eldönteni, hogy a leghasznosabb gyomnak, a legízletesebb takarmánynövénynek, vagy a legegyszerűbben termeszthető zöldségfélének tekintsük, de így vagy úgy,…..
Ha már leves, akkor ilyet, illetve ilyen jellegűt főzök a leggyakrabban. Annak ellenére, hogy mindig hasonló, mégis mindig más, attól függően, hogy milyen zöldségből készül. A nálunk használatos elnevezéséről már elmélkedtem, egyet kifelejtettem, ismerek olyat, aki az ilyesmit…..
     Kissé kimerült a konyha kasszánk erre a hétvégére. (Számlák, fizetnivalók előnyben). Azonban édességre fájt a fogunk, pedig a legfontosabb hozzávalók mint tojás, tej hiányzott. Nosza, szétnéztem, mit találok itt-ott konyhatájékán és íme most illatozik a…..
Egy majonézes salátát összerakni igazán nagyon egyszerű, mégis legtöbben megmaradnak a jól bevált majonézes krumplinál vagy franciasalátánál. Én sem csinálok nagyon gyakran, magam sem tudom, miért. Pedig ha elég érdekesek az alapanyagok, változatos lesz a saláta is. Engem…..